Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

buna fetele ce faceti?
eu astazi ma duc la dr abia astept sa il vad pe bb
revin mai diseara sa va scriu cum a fost

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Fetelor multumesc mult. Si eu zilele astea am avut timp sa pritocesc informatia si sa-mi dau seama ca prea exclusesem de tot ideea de fata.
In adancul sufletului stiu ca nu o sa fac diferenta si ca daca o sa fie fata o voi iubi la fel de mult.

Cred ca ma obisnuisem cu ideea de baiat si d-aia m-am lasat cuprinsa de tot felul de ganduri.
Acum nu vreau sa ma mai obisnuiesc cu niciun gand, ca nu vreau sa ma pregatesc de fata si dupa 2 saptamani sa fie iar baiat si s-o iau de la capat

RGEparca si tu ziceai ca un doctor ti-a zis ca e baiat si altul ca e fata. Retin eu corect?

14+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Cu privire la centura, eu o port (aici oricum e obligatorie) pt ca imi da mai multa siguranta. Pt a o suporta (eu conduc rar si de cand sunt graviduta deloc) eu o tin cu mana sub burta. Ca alternativa exista de cumparat www.jouets-bebe.com/abc-puericulture-1427.html" target="_blank">asa ceva pe la magazinele de specialitate. Daca ne decidem sa venim in tara in vara, imi voi cumpara si eu.

Darleena, te inteleg. Asa am fost eu la prima sarcina. Imi doream mult fetita si cand la eco de la 20 sapt mi-a spus dr ca e baiat parca a cazut cerul pe mine (am si plans). Noroc ca mi-am dat seama repede ca sunt o proasta si ca, la cat il dorisem, nu ar mai fi trebuit sa conteze ce e, ci ca e sanatos. Acum chiar de-ar fi sa fie tot baiat(desi imi doresc iar fetita), nu voi mai fi dezamagita pt ca stiu ce e mai important. Acum imi cam explic de ce dr-ii de aici prefera sa-ti spuna mai tarziu ce e si asta din 2 motive: odata ca incepand sa-l simti pe bebe iti e drag el ca fiinta, indiferent de sex, si apoi pt ca mai devreme de 20 sapt, marja de eroare e foarte mare.

11+
David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Gugule inca n-am vorbit cu stomatologul.Zilele astea ma duc.Dar parca mi-e frica de anestezie,chiar daca se zice ca nu face rau lui bebe.Sa vedem ce zice doctorita.
Darleena si mie mi-a zis ca-i fetita,dar nu e sigur deocamdata,desi s-a vazut clar.Oricum eu m-am obisnuit cu gandul ca va fii fetita,sa vedem ce va fii la urmatoarea ecografie.Dar nici baietel nu m-as supara sa fie,Important e sa fie sanatos,nu???Dar eu as dori sa fie fetita sa le dau peste nas tuturor care-si dau cu parerea,si care au zis toti ca-i baiat.De unde stiu ei???

Fetelor,dar voi de cate ori mergeti la ecograf pe luna???Ca eu ma duc doar o data.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Karina ai mei se numesc Smarandache.Ai tai???

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Nu sunt aceeasi, eu merg la Ada Delean (fosta Borzea).

Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si13+

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DARLEENA...da la prima ecografie mi-a spus ca sigur e baiat si a doua oara mi-a spus ca bebe sta cu capul in jos si ca sigur nu o sa se vada pana pe la 20 saptamani si ca nu exclude sansa sa fie fata...dar la cum imi creste burtica si la cat de bine m-am simtit eu zic 80% baiat..oricum iti spun sincer ca nu vreau sa ma mai gandesc..chiar nu ma intereseaza ce-o fi ..SANATOS SA FIE !! si asta urez tuturor

ROXANA 16+ 80% "KIWI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

salutare la burtici!!!
Eu intru acum in fuga pe net de la serv, ca acasa merge ff greu. Ieri nu am avut timp sa intru pe forum ca am fost plecata din Bucuresti la vulcanii noroiasi si a fost super....dar o caldura ffff mare care m-a cam ars pe maini....aveam sepcuta
referitor la sexul bebeului voi ce parere aveti...daca simti nevoia sa mananci lucruri sarate sau mai acre ar fi baietel????
Astept vesti de la burticile cu baietei care au avut asemenea preferinte..sau de la mamicile de baietei care mai stiu ce isi doreau sa pape pe timpul sarcinii
multi pupici8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Ok fetelor mersi ca ati discutat si pb cu caderea parului......ma simt un pica mai bine ca nu sunt singura.....daca gasiti sau daca gasesc vreun sfat ....vreun tratament impotriva caderii.....si care sa nu ii dauneze lui bebe.....sa ne anuntati si pe noi....celelalte...

Mersic!

pussi mersi si eu pt informatia cu pernutza!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

dany, la mine se vede burtik destul de tare, am pus o poza capitolul trecut cu burtik.

fetelor eram asa de suparata ca dr nu mi-a zis ce sex are bebe si akuma tocmai ma pregateam sa ma programez la 4D ca sa vad, iar sotzul de aceasi baricada cu nenea dr este si imi tot spune lasa draga sanatos sa fie si o sa aflam sigur cand "avem" 20 de sapt, ce vrei sa iti zica akuma ceva sa te bucuri iar peste 3-4 sapt altceva si sa fii dezamagita. fetelor imi era o ciuda cand il vedeam asa de calm si rabdator iar akuma incep sa ii dau dreptate!!!
vreau un sfat , o parere de la voi: sa fac 4D sau sa astept pana in sapt 18-22 cand trebuie facut cel morfologic?? va rog dati-mi o parere!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Catus, spre deosebire de sarcina asta (inca nu stiu ce e bebe) cand as manca numai dulce, la baietel mancam numai condimentat, sarat si acru. Dar eu zic ca nu e chiar o regula asta. Si eu sunt curioasa sa vad daca se adevereste ce se spune ca dulce=fetita, sarat=baiat.

11+
David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput