Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 23
pet.cost2005 spune:
Ciaooooooooo !!!!!
Am revenit si eu ...
Ieri a fost fff frumos, multumesc de urari fetelor
. Parcul unde am fost, unde se poate face gratar, este intr-o padurice deci nu am simtit asa tare caldura ... ca era mai racoare. Am mancat, am lenevit ... a fost bine.
Insa am venit cu o durere de cap teribila ... nu stiu ce sa mai fac ... de fiecare data dupa cate o iesire, fie ca e la iarba verde sau in vizita ... ma doare capul. Am zis eu ca ma deochi, da' chiar asa ... o fi si de la caldura ... trebuie sa imi iau o palariuta, sapcuta cand stau in aer liber ....
Si mai e ceva ciudat .... acum aproape in fiecare seara vomit ... nu am facut-o pana acum si am inceput si eu ... dar numai seara ... si nu pot manca mai numic ... oooffff .. ieri eram terminata si durere de cap si vomitat ...
anca (alfa) - bine ai revenit si ai facut bine ca ai preluat conducerea ... 
pussi - vroiam sa te intreb ... vei naste la TM sau in Ungaria unde ai facut FIV?
Aaaaa ... si ca tot ati vorbit de asistatul la nastere ... eu nu vreau sa asiste sotul (si nici el, e de acord cu mine) ... tocmai pt. ca nu va fi o priveliste fff placuta ... nici pt. mine nici pt. el ... lasa-l sa se perpeleasca pe la usa (cum zicea cineva) ... sa fie cu mine inainte, dupa, dar chiar atunci ... nu. Si de filmat, fotografiat momentul, nici atat.
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
RGE spune:
'neatza fetelor..ca vorbeati de centura..nu este obligatoriu pt noi sa o purtam....eu una nu o mai suport si mi-e frica ca in cazul unei frane sa nu cumva sa-mi stranga burtica....am inteles ca la benzinarii sunt niste cleme speciale pe care le folosesc multi soferi..daca aflu mai multe va spun...
ROXANA
16+ 80% "KIWI"
darleena spune:

ce chiul am tras..noroc ca nu mi-a simtit nimeni lispa ![]()
Ce frumos a fost in week-end, si acum m-am intors la scarbici, care nu e chiar asa de rau, dar parca afara, in parc e muuult mai bine.
Haideti sa va spui ce-am patit eu, de mi s-au taiat aripile asa un pic. Acum mi-am mai revenit.
Vineri m-am dus la Herghelegiu la Euroclinic sa-mi fac o eco pt. TT.
Toate bune si frumoase, ma examineaza Herghelegiu, bolborosea intruna p-acolo, si cand il aud deodata ca zice: sex probabil feminin 

Pai bre...nu asa ne fu vorba, ca mie dr. meu mi-a zis de 2 ori ca ar fi baiat, si l-a cautat destul pana sa ajunga la concluzia asta. Ce-i drept, mi-a zis ca nu poate sa se pronunte 100% ca e inca mic...dar nici chiar asa.
Zici ca mi-a dat cineva cu ceva in cap, cand m-am ridicat de acolo ma clatinam, parca nici nu mai conta ca toate cele pe la
erau normale, eu curata ca lacrima prin 'nauntru...ca pentru mine ecografia se incheiase cand a pronuntat sex probabil FEMININ.
Acuma am mustrari de constiinta ca o sa fiu o mama denaturata, si daca e fata nu o sa-mi convina. 

14+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
anacami spune:
Darleena,probabil ca te obisnuisei cu gandul ca este baiat. Prima data la cine ai fost?
Dr. Herghelegiu este un medic f. bun, sarcina are o varsta la acre ar trebui sa spuna sigur..Totusi, de ce a spus greu si "probabil"? este posibil ca fatul sa nu fi fost intr-o pozitie buna de vazut! daca era sigur nu mai folosea "probabil"
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
pufulet74 spune:
NU te necaji Darleena, mai bine mai astepti un picutz pina pe la 18-20 de saptamini si mai faci un ecograf. Unei prietene de-a mele i s-a intimplat asta mult mai tirziu decit tie, ei se pregateau de fetita si la un moment dat la eco i-au zis ca e un baietel in toata regula :)
Si ma gindeam acum ca oricit ne dorim fetite sau baieti si nu e cum vrem noi, probabil in momentul in care ajungem sa ii tinem in brate in afara de faptul ca e puiul nostru, altceva chiar nu mai conteaza ...
------------------------
Flory
14+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RGE spune:
DARLEENA stai iubita linistita..eu pana cand am ramas insarcinata am tot stat cu fetita unei prietena care are 3 luni si m-am indragostit de ea..in sinea mea desi tot timpul discutam cu sotul ca nu ne intereseaza ce este.."sanatos sa fie"...eu parca imi doream fetita ...si cand mi-a spus la eco ca s-ar putea sa fie baietel parac m-am simtit dezamagita..si mi-am dat seama ca sunt o idioata ca altfel nu-mi pot spune si am inceput sa ma gandesc mult la bebe ..iar acum il simt ca este baietel..ma gandesc mult la el si am lasat deoparte copii altora...pt mine conteaza sa fie sanatos si atat ...nu stiu daca m-am facut inteleasa ..stai linistita nu esti o mama denaturata Doamne fereste ...conteaza doar ca bebeii nostrii sa fie sanatosi !!!
ROXANA
16+ 80% "KIWI"
alfa_anca spune:
darleena stai linistita si nu te mai gandi la de-astea. Pana la urma nu conteaza ce e, important e sa fie sanatos ca de obisnuit cu ideea ca e baiat sau fata tot ne obisnuim. Asa si eu, cand mi-a zis prima data dr meu ca e baiat, am luat-o de buna si deja ma obisnuisem cu idee si ziceam ca fac fata data viitoare. Pe urma Iosup a schimbat. Eu zic ca cel mai bine se va vedea pe la 20 de sapt....dar na, asa ne grabim noi femeile sa stim de toate
. Te pup si nu mai gandi ca vei fi mama denaturata, ca indiferent ce va fi tot il vei iubi ffff mult.
Anca
15+
Elena
gugushtiuc spune:
RAMONELLA am vazut ca ai probleme cu maseluta de minte. mama lor de masele!!!

Mie mi-au iesit toate patru fara dureri insa nu sunt sanatoase. aveau o culoare mai inchisa decat ceilalti dinti si deja prezentau semne de carii. Unde s-a putut am pus plombe si nu am mai avut probleme dar acum vad ca au luat-o razna, acum doua zile a cazut o plomba de la una si din alta s-a rupt o bucatica.
Stomatologul tau ce parere a avut? te lasa cu maseaua asa pana dupa nastere?
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU
7+
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
Roxana,
eu nu am probleme cu cazutul parului, dimpotriva parca e mai sanatos si mai stralucitor (cred ca din cauza ac nu l-am vopsit de vreo 5 luni) iar cu kg, v-am spus cand am fost vineri la dr ma cantarit si nu am luat nici un kg
ma laud akuma cat pot ac sunt sigura ca acusi voi exploda....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
Buna bb-Yasmi.....nici eu nu m-am ingrasat pana acum.....dar mi-e un pic frica pt ca nici macar burta nu se vede deloc....si abia la sf lunii am programare la dr.....la tine se vede burtica?sau se vedea acum 2 saptamani....ca eu am doar 13 sapt..????
abia acum intru in 12+ de azi pana duminica
vali_delide spune:
Buna,fetele burticoase.
Acum imi place atmosfera de aici, asa ca o sa incerc sa scriu ceva mai des.
Eu nu ma mai dau jos din pat de o saptamana.Am fost la control si aveam o scurgere maronie, o mai am uneori daca stau mai mult de 15 min. in picioare, insa problema cea mai mare este ca aveam colul usor deschis. Asa ca sunt in medical, repaus total la pat si medicamente: o injectie pe sapt. cu gravibinon, utrogestan, no-spa si supozitoare cu scobutil la nevoie.
Acum astept sa-mi iasa analizele,am facut programare la Iosup pt. 15 iunie si luni, cand ma duc la control o sa discut cu dr. mea si despre TT care, avand in vedere ca am peste 35 de ani, este obligatoriu.
Hai, ca m-am intins cat o zi de post!
Va pupic pe toate si pe burticutele voastre.
Valentina
7+
noi doi