Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

se tinea cu mainile de cap,sper sa nu aiba vreo durere ca am avut eu destule

15+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by oana_r

se tinea cu mainile de cap,sper sa nu aiba vreo durere ca am avut eu destule

15+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Se relaxa draga,ce vrei si tu???Cine stie la ce se uita???

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

bb yasmi sunt o graviduta de septembrie,am intrat aici ptr ati raspunde la intrebare.Sexul lui se afla de regula la ecografia normala 2D la 16 saptamani de sarcina,insa cel mai precis afli la ecografia morfologica ce se face intre 19-22 saptamani de sarcina cand se studiaza fiecare tesut si organ al fatului in parte.Acolo nu prea ai cum sa gresesti.Mie de exemplu la eco de 14 saptamani mi-au spus ca voi naste o fetita,iar astazi la 22 saptamani inca nu si-a schimbat sexul.Acum depinde de medic si de bebe.Sper ca ti-am fost de ajutor

Cristina 22+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Valiiiiiiii ce ma bucur ca ai dat un semn de viata sa stim si noi ce mai faci. Imi pare rau sa aud ca te confrunti cu pb-e, dar sunt convinsa ca totul va fi bine pana la urma. Te pup.

bebika Bafta la dr si te asteptam cu vesti bune.

Ramonella eu pana la ecografia morfologica de la 14 sapt mergeam la dr meu din 2 in 2 sapt. Dar acuma ca stim ca e bine, nu mai merg, adica urmatoarea vizita la dr va fi peste mai putin de 6 sapt la ecografia morfologica de la 21 de sapt.

dany26 in listutza noastra erai de ceva vreme, acuma numai am adaugat si medicul si spitalul unde vei naste. Cat despre felul in care vom naste, mie acuma mi se pare prematur sa trecem in listutza, dar dc voi vreti eu trec fara nici o pb, mai ales ca la mine sigur va fi cezariana.

oana_r ma bucur ca bebe e bine, si lasa supararea, ca data viitoare vi se va arata in deplinatatea frumusetii dezvaluindu-va ce este. Cu tinutul de cap ai fost f simpatica, poate nu se tinea saracul copilas , ci medita cu mainile la cap.

Si acuma despre mine, tocmai am primit rezultatul de la TT si este negativ. Ma bucur mult ca este asa, desi nu aveam nici un dubiu . Cel putin acuma chair stau linistita pana la sfarsitul sarcinii ca totul e ok si ca bebelina ce creste in mine e sanatoasa si intreaga.

Va pup.

Anca 15+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cristina, multumesc frumos de raspuns!
daca TT iese bine, mai trebuie facuta eco morfologica???

hai ca azi va inebunesc cu astea

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

bb -da, morfologica se face oricum ... indiferent de TT sau DT ... cel putin eu asa am inteles de la dr. ... TT iti spune despre malformatiile genetice, iar morfologica despre malformatiile fizice, controleaza totate organele daca sunt ok. Sper sa fi inteles bine ... daca nu e asa, sa ma corecteze si sa ma lamureasca si pe mine cineva ...
Si eu zic sa stai linistita cu sexul lui bb ... adica sa mai astepti ... eu prefer sa mai astept, desi curiozitatea e maaaareee, decat sa-mi zica una si dupa aia ala. E drept, ca nu schimba cu nimic, da' parca prefer sa fiu sigura de la inceput ... de aia m-am linisti si eu cu curiozitatea asta. O sa fac mai tarziu sau atunci cand o spune dr. ecografia aia si am sa aflu atunci ce e ...

Feteloooor ... ce sa iau pt. durere de cap? Sa nu imi spuneti no-spa ala ca nu stiu ce e si daca se gaseste pe-aici ... daca nu ma lasa intreb la farmacie de ceva pt. gravide .... ma doare de moooorrr !!!

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Cum sa nu BB
Dupa mine eco morfologica e cea mai importanta.

TT-ul nu testeaza decat riscul pentru SD, sindromul Eduards si nu mai stiu ce probleme de tub neural....dar daca exista alte malformatii ce te faci? alea se pot vedea la eco morfologica.

14+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

cristina, multumesc frumos de raspuns!
daca TT iese bine, mai trebuie facuta eco morfologica???

hai ca azi va inebunesc cu astea

Din cate am vazut in tara nu e obligatoriu TT, dar eco morfologica este obligatorie in orice sarcina. Aceasta ecografie nu depinde de TT. Adica o faci oricum (ea masoara pe bebe in lung si lat si ii cauta si verifica toate organele), pe cand TT-ul este recomandat numai de unii medicii si uneori numai femeilor peste 35 de ani (asa am observat ca se face in RO, cel putin) pt detectarea unor anomalii cromozomiale de tipul malformatiilor : sindromul Down, trisomia 18, trisomie 21, spina bifida, anencefalie si alte posibile malformatii care se vad numai prin recoltarea de sange de la mama).

11+
David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Feteloooor ... ce sa iau pt. durere de cap? Sa nu imi spuneti no-spa ala ca nu stiu ce e si daca se gaseste pe-aici ... daca nu ma lasa intreb la farmacie de ceva pt. gravide .... ma doare de moooorrr !!!

Eu iau Eferalgan (paracetamol, adica) si imi trece. Incearca si tu...este permis in sarcina. Daca nu merge asta intreaba la farmacie si spune si ca esti graviduta.

11+
David (18.11.04), pilotul "avid"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Anca_alfa, esti o scumpica si iti multumesc tare mult. Sper ca problemele mele sa treaca sau, cel putin sa nu se agraveze. Esti draguta sa treci la mine Dr. Mihaela Filipescu, Maternitatea Bucur, nastere prin cezariana?
Tu ce faci, cum te simti? Bebelina ta misca deja,o simti?
Pupici

Valentina 9+
noi doi

Mergi la inceput