Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 22
carpatina spune:
Roxali, curaj maine la amnio... O sa vezi ce repede trece. Si mult succes cu rezultatul. In cat timp o sa fie gata?
Si eu am, incepand de aseara, niste super asuri.. si eu n-am baut cola
... cred ca am sa iau un Rennie...
Ieri am primit o multime de lucuri pentru Ioana... de la sora-mea, care, de cand a aflat ca o sa avem o fetita, nu se mai opreste din cumparat
...sunt asa de frumoaseeeeeee.... nu ma mai satur uitandu-ma la ele....
19+ cu
Ioana
danuta36 spune:
Cristina 85ss eu stau in Hunedoara,aici m-am nascut.Cum sa nu stiu OM-ul? Eu stau in zona garii,in bis-uri.Dar tu,ai plecat de mult din oras?O sa vii sa nasti aici?![]()
si sarcina usoara!
Tzuc, cum de ti-ai facut TT,ai peste 35 de ani?Iti doresc sa ai un rezultat bun!
Dana
18+
tzuc spune:
dragelilor va multumesc pentru sustinere.
am venit si rezultatul la TT este "SUPER BUN" (citat din dr.), sunt asa fericita, un cadou excelent pentru maine de ziua mea...maine dau de bautttt
drept recompensa m-am dus la coafor, m-am tuns, mi-am facut manechiura...ma simt 
va pup si merg sa citesc din urma.
17s+,
cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
tzuc spune:
Toma_lly FELICITARI PENTRU PRINTESA
nici noi inca nu am gasit nume..avem timp
danuta36pai nu am decat 33 (maine), dr daca dr. a zis..eu m-am conformat, desi eram impotriva acestui test...dar acum sunt fff linistita ca l-am facut si este totul OK.
mai da ce aveti fratilor cu cumparaturile? io n-am apucat sa-mi iau decat o pereche de pantaloni asa de vara cu elastic lat si o bluzita ca o ie ff draguta de la TCM...sunt intr-o criza de haine de gravi fff mare, nimic nu ma mai incape.
Annisia unde-i magazinul ala langa pasajul Lujerului? pe care parte cu Cora sau Mega Image? fii te rog mai explicita plsss
17s+,
cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Raluca
Nana-ce umplutura are perna ta, cumva coji de nuca de cocos? Citisem ca acelea sunt ideale intrucat se pot deforma dupa dorinta. In Ro insa nu aduc aceea varianta.
Raluca 17+ si mami de Ilinca
A mea are niste granule, iar husa de deasupra se poate scoate si spala separat.
Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Roxule,
sa iti treaca supararea. Nu mai sta suparata ca-i faci rau lui bebe Andrei, Lasa ca scapi tu si de asta iar aia de la servici trebuie sa inteleaga. Eventual propune-le sa-ti bage net acasa si-i ajuti de acasa.![]()
Multa sanatate!
Roxali, bafta la amnio iubita! Sa vii cu vesti bune!
Tzuc , felicitari ptr rezultate. Uff, ai scapat de o grija!
Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
tzuc felicitari ptr rezultatul bun 
danielle
21+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Roxana_G spune:
Sunt si mai tuflita. Alex are 38.1, ceea ce inseamna ca a luat si ea. Offf, numai ghinioane. Cam asta...fara comentarii.
Cat despre birou, cred ca nu ati inteles cum merge treaba. Oricum am net acasa pe banii mei si oricum daca nu citesc mereu mail ma tot suna, si oricum ma suna mereu. Adica sa fiu sunata la 7 seara sa fac ceva urgent pana la 9 nu e ceva anormal.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)