Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 23
aeperju spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Mi-am luat o pernitza din www.doomoo.be/doomoo_enbuddy.html" target="_blank">asta. Este bestiala. Poate mai e careva tentat si poate ca se gaseste si in Romania. Credeti-ma ca face minuni!
Nana,22+
Razvan Andrei
In asteptarea lui![]()
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Am si eu. Am gasit pe net la bebelusultau.ro. E super!!!! Pe bune!Tare e buna cand vrei sa dormi....
Emma 21+
sim_stoian spune:
Mi-am cumparat o pereche de pantaloni de in la 80 ron de la Rococo si o bluzita faina albastra la 65 ron de la Magazinul Roz din Cocor.
Annisia, eu te inteleg ca or fi ieftine acolo hainele, dar eu stau in Dristor si abia ma duc pana la servici la Unirii cu metroul. Crezi ca reusesc sa ajung eu pana acolo? Neeeeeeeeeeeeeeee!
O sa mai cercetez si Titan Mall-ul si Vitan Mall-ul, dar atat. Oricum, imi mai trebuie o bluzita si eventual o rochita. Mai mult nu investesc.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
aeperju spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Roxali, curaj maine la amnio... O sa vezi ce repede trece. Si mult succes cu rezultatul. In cat timp o sa fie gata?
Si eu am, incepand de aseara, niste super asuri.. si eu n-am baut cola... cred ca am sa iau un Rennie...
Ieri am primit o multime de lucuri pentru Ioana... de la sora-mea, care, de cand a aflat ca o sa avem o fetita, nu se mai opreste din cumparat...sunt asa de frumoaseeeeeee.... nu ma mai satur uitandu-ma la ele....
19+ cu
Ioana
Va intrebam si eu la un moment dat ce sa iau pt arsuri.... deci am voie rennie?
Emma 21+
Annisia spune:
Roxana, si asa ai trecut prin niste adevarate electrosocuri cu sracina asta. Ai uitat? Mai da-i la dracu cu serviciul lor. Ia uite ce probleme iti faci tu si ce grija le porti. Pai daca ei nu inteleg o situatie ca asta, inseamna ca nu le pasa de angajatii lor. Oricum, nu mai sta pe ganduri si pune sanatatea ta pe primul plan. Lasa ca banii ii facem noi, da-i la vale de bani! Hai ca ne vedm intr-o zi cu soare si te duc eu la magazinul cu pricina.
Tzucule, bravo cu TT-ul tau. Poate data viitoare iti iei unul pe patru roti! Auzi gagici, da ce ai mai tuns la tine? Esti punk acum? Vezi sa fii momoasa maine, bine?
Asaaa, si pentru cine mai intreba, nu - nu mi-a trecut depresia. Dar viata merge inainte, cu sau fara toanele mele... Bebe a fost atat de agitat, ca in prima zi la curte a miscat non stop. Nu l-am mai simtit asa. Pur si simplu nu a dormit o clipa. Abia ieri s-a mai potolit, la mangaierile lui tati, dl. Annisia, cum ii zice Tzuc... Incerc sa ma dreg din mers. Dar stati linistite, ca nu ma apuca des. Cred ca e o treaba hormonala, cum spunea si Roxali. Am citit ca se intampla sa ai dereglari din astea, din cauza volumului incarcat de hormoni si a modificarilor suferie de organism. Asa ca sunt in grafic... Putina nebunie nu strica nimanui, nu?
Bebe Yannis in evolutie
aeperju spune:
quote:
Originally posted by NanaMotocquote:
Originally posted by Raluca
Nana-ce umplutura are perna ta, cumva coji de nuca de cocos? Citisem ca acelea sunt ideale intrucat se pot deforma dupa dorinta. In Ro insa nu aduc aceea varianta.
Raluca 17+ si mami de Ilinca
A mea are niste granule, iar husa de deasupra se poate scoate si spala separat.
Nana,22+
Razvan Andrei
In asteptarea lui![]()
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Asa e si a mea cu niste granule in interior iar husa se poate spala.
Aici gasiti pernuta
http://reclama/detalii.php?cod=AR01
Emma 21+
Annisia spune:
Tzuc, magazinul este pe oartea cealalta. De la Sir inainte, cum vii tu dinspre Mega Image. Am mai spus de o mie de ori - inainte de intrarea in pasaj. Chiar la intersectia aia mare inainte de a ajunge la Sir, asta daca vii dinspre Crangasi. Off, nu e al meu acasa sa il intreb cum se numeste strada aia...
Deci, daca o iei pe partea cu Mega Image, urmeaza Sir, intersectia si magazinul (toate sunt pe aceeasi parte, in sir)... Altfel nu stie fata sa explice, ca sunt in divort cu orientareaaaaaa!!!!!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
Roxana_G spune:
Annisia, pai ma enervez pentru ca au spus ca eu sunt mereu bolnava, insinuand cumva ca m-as preface. In fine...o sa le zic maine de concediu si sa fie sanatosi. Oricum nu e mai e vorba numai de mine acum, si Alex e racita. Intre 2 copii si job nu cred ca e o problema de alegere. Legat de magazin de la Lujerului, eu vin de regula dinspre Virtutii/Podul Grant, Sir e pe dreapta. De acolo?
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Annisia spune:
Sim, ai dreptate. Ii spuneam si Roxanei ca daca nu va e in drum, nu are rost. Oricum, eu eram ironica cu toalele de firma. La urma urmei, fiecare se imbraca cu ce are chef. Si inca o data ii dau dreptate Roxanei, hainele de firma rezista mult mai mult decat alea ieftine. Acum depinde de aritmetica fiecareia. Eu una imi iau mai mult din astea ieftine, pentru ca nu prea port de multe ori ceva. Prefer sa imi iau saptamanal ceva, decat trei de firma si sa le port zilnic numai pe alea...
Bebe Yannis in evolutie
danuta36 spune:
Am pus si noi niste poze pe aici,dar nu stim sigur daca merg
.
http://new.photos.yahoo.com/bogdan_mihaisidana