Mamici de septembrie - octombrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 21
crishtina spune:
Nana si eu am fost incantata prima data cand am auzit de Benetton, insa hainele lor mi s'au parut de marimi imense...adica un XS pt gravidute cred ca o sa il pot lua in luna a 9a. Nu vreau sa te dezamagesc...poate acolo o sa gasesti potrivite si multe :) sa ai de unde alege. 
21+ 
Gabriela77 spune:
Dani, pai ti-a crescut burtica! Frumoooooooooooooooooooos!!!!! Char ca e emotionant sa auzi inimioara bb-ului!
Mai fetelor cele care v-ati cumparat toale azi…sa le purtati sanatoase si fericite! Bravos! Asta da atutudine!
Danuta, eu am mai zis, am simtit-o pe bebelina la sfarsitul sapt 17, mai intai asa…usor…ca un fluturas in burtica, dupa vreo cateva zile de-a dreptul lovituri usoare. La mine miscarile au fost zilnice, in primele zile cam o data pe zi, dupa care dimineata, seara, noaptea, cum are chef bebelina. De activa, e activa tare! Pupici!
Tomitza, despre nume…eu zic sa o intrebi pe Annisia, are ea un intreg arsenal!
Roxana, sa treaca odata viroza aia. Hai cu vesti bune de al medic!Sa stii ca si eu am vazut ca in ultima saptamana au inceput sa se umfle putin picioarele. Nasol! Tu bei cola? Ca si eu ma mai scap la cateva guri, dar apoi imi fac procese de constiinta! Da’ asa buna eeeeeee!!! Multumesc mult de aprecieri! Si burtica am si sunculita! Hainutele sint toate de la Mamystic, inclusiv salopeta, cea mai recenta achizitie, superlejera si haioasa, asa cu spatele gol! Mai putin rochita, care o am mai demult, dar nu am purtat-o ca era prea mare!
Nana, ce faina e perna aia! Nu ma mai joc! Si eu vreau! Eu tot improvizez, si de cele mai multe ori sotul joaca un rol important! Bietul!
Sabina, suna bine ce ti-ai luat! Bravos! Moralul ridicat?
Annisia, ai revenit? Cum a fost la curte?
Pup fetele! O seara super!
Gabriela
22+
Sara Medeea
cecilia L spune:
Hai ca am revenit, mi-ati dat ceva de lucru, am dormit iar acum sunt ca noua, vreau plimbareeeee.
Tomitza, felicitari.
Roxana sper sa vi de la dr. cu vesti bune.
Si la mine au inceput sa mi se umfle picioarele, noroc cu Roxana ca a reamintit, de la ce se umfla, prea multa sare?? ca de, eu mananc cam sarat, sau altceva?
Miercuri merg si eu la dr. sa vad ce ne mai zice, ne mai pune sa facem analize????? Cred ca mi-a iesit si analiza, parca pt anticorpi (cea pt diferenta de grupe). Va zic miercuri seara.
Gata, sotul meu a zis ca ma scoate la plimbare.........pap si inghetata, zicea cineva ca nu e buna, cine ma poate opri.
toate 

cecilia,23+
Cristian
Happiness_4_us spune:
Gabriela77, vezi ca la mamici de iulie-august, Alina.a are si ea pernitza din aia. Intreab-o pe ea daca a luat-o din Ro, ca maimult ca sigur se gasesc si la noi!
Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Gabriela77, vezi ca la mamici de iulie-august, Alina.a are si ea pernitza din aia. Intreab-o pe ea daca a luat-o din Ro, ca maimult ca sigur se gasesc si la noi!
Nana,22+
Razvan Andrei
In asteptarea lui![]()
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Mersi, Nana! Chiar mi se pare o idee f buan perna aia. O sa ma intere!
piccaflor spune:
Buna seara si de la noi!
Tomitza felicitari pt bebelina!
....uite citeva nume care-mi plac mie....poate gasesti printre ele unul care sa-ti placa si tie:Giulia,Andra,Maria,Elisa,Diana,Antonia,Isabella,Amalia,Martha
Nana confirm...la Benetton au si raion premaman si sint lucruri dragute....eu mi-am luat o pereche de blugi de la ei acum 2 luni,iar acum 2 saptamini o fustita neagra din bumbac tare draguta...
Roxali la Oviesse din zona mea n-aveau lucuri frumoase de gravi....si pe deasupra mai erau si imense....insa tot m-am intors cu pereche de pantaloni de in normali (i-am luat masura 46 si sper sa mai intru in ei si peste vreo 2 luni
),2 perechi de pantaloni de trening din bumbac si un sutien super!
Si de la un alt magazin mi-am luat o pereche de papucei negri cu margelute...
Roxana sanatate multa!
Cecilia si mie au inceput sa mi se umfle picioarele....nu neaparat de la sare cit de la caldura cred...ofofof...
Annisia ti-a trecut depresia,nu-i asa?
Danielle
pe burtica
Pe mine ma tine fi-miu numai in suturi de ieri...am fost la ziua unei matusi de-a sotului si am dat iama in prajituri....ba chiar am baut si vreo 3 guri de vin
.....asa ca variantele sint 2:ori bebe Matteo n-a apreciat vinul si acum se razbuna,ori i-a placut si ma atentioneaza ca mai vrea
...
Mama denaturata ce sint....fac truli copilu' deja din burtica
..
Sabina,Roxana,Roxali,Andries si cine a mai fost la cumparaturi sa purtati sanatoase tot ce v-ati luat!
Picca
22+ cu
Matteo
Happiness_4_us spune:
Picca
ptr informatii!
Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Raluca spune:
Nana-ce umplutura are perna ta, cumva coji de nuca de cocos? Citisem ca acelea sunt ideale intrucat se pot deforma dupa dorinta. In Ro insa nu aduc aceea varianta.
Gabriela-in Cluj gasesti perna pe iuliu Maniu..este un magazin reprezentatta ptr. multe firme de bebebici, carucioare, patuturi, jucarii...de acolo am luat o perna de alaptat similara cu a Nanei ptr. o prietena.
Raluca 17+ si mami de Ilinca
danielle02 spune:
gabriela mi-a crescut in ultimul timp.nu stiu cum(cred ca de la inghetata
)
piccaflor si eu
burticuta ta.
nana perna e super tare.si eu mi-am cumparat de mai demult,am probleme cu somnul de ceva vreme si mi-am mai luat una lunga cat mine si sa vezi cand ma urc calare pe ea cand dorm ![]()
sunt foarte comfortabile
danielle
21+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Roxana_G spune:
Fetele, am venit de la doctor, dar sunt tare desumflata. Nu sunt bine, nu se mai aude nimic la plamani, insa gatul si nasul nu sunt ok. Cica e viroza, insa am gresit ca trebuia sa nu ies din casa si sa stau cumintica. Nu am voie diferente de temperatura, curent, aer conditionat, si cum se presupune ca am sistemul imunitar distrus sa evit si aglomerari si oameni bolnavi. Era sa imi dea medical cu forta, pana la urma am zis ca il iau de la doctorita de familie. O sa moara aia la serviciu, o sa ma dea afara si raman fara banii aia de intors cu lopata. Off, chiar ma streseaza cum sa le zic ca nu merg toata saptamana. Maine merg la ORL, cica sa vedem ce e cu laringele ala si in primul rand cu nasul a carei mucoasa e cica anormal de inflamata. Mda...cam asta.
Nana si Gabriela, daaaa, beau cola ca la nebuni
. Nu am baut mult timp, pana pe la 14-15 sapt, apoi am baut cu moderatie, si acum beau cola la greu. Stiu ca nu e bine, dar...
Gabriela si Cecilia, sarea trebuie redusa, se umfla mai putin picioarele. Eu nu mai mananc atata cu sare, dar degeaba. Cu Alex nici in mancare nu mai puneam sare, si degeaba. E foarte cald insa, aerul e uscat, si de aceea cred ca suferim acum. In plus statul pe scaun nu ajuta deloc, ba dimpotriva. Exact asa a fost s la Alex. Am stat acasa vreo 2 saptamani si cum am revenit la lucru au inceput umflaturile. Imi amintesc ca in prima zi dupa concediu am dat fuga la Badiu cu gleznele invinetite de umflate ce erau.
Annisia, eu nu ma plang sa stii, am zis sa vii sa ma ajuti sa lopatesc la bani, nu altceva. Numai ca nu sunt fitoasa, nu caut neaparat de marca si nici nu iau haine numai pe criteriul asta. Insa am constatat si eu ca de multe ori, cand fac economie si iau haine mai ieftine din piata, se strica mai repede si trebuie sa le inlocuiesc mai repede. Ai sa fii socata cate sandale mi-am luat eu din Obor.
Dar haine de graviduta doar nu iau pentru o viata, si tocmai nu m-ar deranja daca nu tin foarte mult.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)