Salata exotica cu carne de pasare(...mai departe)
9 (Voturi: 1) (Vizualizari: 2730) Carnea de pasare se fierbe si apoi se taie in bucatele(sa nu fie prea mici). Strugurii se taie in jumatate si li se scoate pielita iar rondele de ananas se taie in bucatele mici. Deasupra se pune maioneza amestecata cu laptele, sucul de lamaie, sarea si zaharul.
SALATA DE CIUPERCI CU PIEPT DE PUI(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 10271) Ciupercile se fierb in apa cu sare, se lasa la racit apoi se toaca fasii sau cubulete. Pieptul de pui(fiert) si castravetii se taie cubulete. Se adauga maioneza si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si marar verde.
SALATA CU PIEPT DE PUI FRIPT(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 3336) Pieptul de pui se taie cuburi. Se decojesc grepfruturile, se desfac feliile de pielita alba cu grija si se taie feliutele in romburi. Morcovii si dovleceii se razuiesc (nu prea marunt). Iaurtul se amesteca cu praful de curry, coriandrul macinat, cu chimenul, cu cimbrul si cu sarea. La urma se adauga zeama de lamaie. Romburile de grepfrut, morcovul, dovlecelul se pun intr-un castron si se amesteca cu sosul marinat. Salata asortata se asaza pe un platou mare. Mixtura din grepfrut si legume se pune peste salata. Cuburile de piept de pui se aranjeaza peste compozitie.
Salata cu piept de pui prajit(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 4543) Pieptul de pui se prajeste in ulei incins si apoi se taie cubulete. Cartofii se fierb apoi se taie cubulete. Varza se taie fideluta si se face salata cu ulei, otet, sare si piper. Din galbenusuri (unul fiert si unul crud), piper, sare, ulei si mustar se prepara o maioneza care apoi se amesteca cu celelalte ingrediente.
Salata cu piept de pui si porumb(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 8959) Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare apoi se taie cubulete, ciupercile se taie in feliute subtiri si gogosarul cubulete. Se adauga maioneza. Toate ingredientele se amesteca usor si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper
Salata cu carne de pui si praz(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 5844) Piptul de pui se fierbe si se taie cubulete, orezul se fierbe in apa cu sare, se scurge si se lasa la racit. Rosiile, castravetii si ardeiul se taie cubulete iar prazul rondele. Din mustar, otet, ulei, sos de castraveti, sare si piper se prepara un sos care se adauga peste salata si se amesteca usor.
Salata de pui cu telina(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 3119) Pieptii fierti si castravetii se taie cubulete, telina se da pe razatoarea mica, iar din oua se face maioneza.
Se amesteca totul si se orneaza cu albusul de la oualele fierte si masline negre.
Salata de pui cu ciuperci(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 2340) Pieptii fierti si castravetii se taie cubulete, cipercile se scurg, se taie marunt si se calesc in putin ulei, iar din oua se face maioneza.
Se amesteca totul si se orneaza cu albusul de la oualele fierte si masline negre.
Salata de pui cu castraveti murati(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 8411) Un piept mare de pui se fierbe se dezoseaza si se taie marunt. Se adauga smantana, castraveti acri taiati rondele sau cubulete si hrean in otet dupa gust. Se condimenteaza dupa gust si se omogenizeasa.
Salata de pui cu salata verde(...mai departe)
n/a (Vizualizari: 3011) Carnea se taie bucatele si se prajeste sau fierbe. Salata se taie suvite, catravetele si gogosarul cubulete. Se amesteca toate ingredientele cu sosul pentru salata, se condimenteaza dupa gust si se omogenizeaza.