•275 smantana batuta bine pana se ingroasa •350 g fructe (capsuni, zmeura si cateva cocaze rosii) •putin zahar pudra
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 150 grade C.
Bateti albusurile spuma, dupa care adaugati treptat 25 g din zaharul pudra. Luati o lingura de metal si distribuiti compozitia sub o forma neregulata in tava pregatita; ajutandu-va de varful lingurii formati mici varfuri ascutite, vartejuri.
Asezati tava in cuptor si schimbati imediat temperatura la 140 grade C, timp de 1 ora, dupa care opriti cuptorul si lasati tava inauntru pana cand acesta se raceste complet.
Dupa ce sa racit bine, scoateti Pavlova din tava si chiar inainte de servire intindeti smantana batuta cu zaharul ramas de la albusuri, aranjati fructele si presarati zaharul pudra.
Mod de servire:
Dupa ce sa racit bine, scoateti Pavlova din tava si chiar inainte de servire intindeti smantana batuta cu zaharul ramas de la albusuri, aranjati fructele si presarati zaharul pudra.