Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. Luciala
7. mamitzica
8. mama42
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118065
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55673
3. Bilantz olguta12 49577
4. J D E monica70 39896
5. A murit Laura! craciunitza 30338
6. Un nou inceput...(2) danangie 28879
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 26627
8. scrisoare catre mama Picasso 22911
9. Curiozitate! Ana68 22464
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20798

post an entry in your weblog   Jurnalul lui Ana68  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
Ana68
Curiozitate!
Acest mesaj a fost trimis de Ana68 pe data de 26/07/2005 la 23:38 .:. 22465  vizionari .. Exista 114 raspunsuri la acest anunt
26 iulie 2005- Gasesc anuntul cu jurnalul aici pe forum...Interesanta idee,imi place...Functioneaza?Sunt tare curioasa!Abia astept sa scriu urmatoarea impresie.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /12  

elisor
membru senior

Posted 14/09/05 @ 23:21 Reply with Quote
Ana-Maria, ca sa nu te contrazic spun ca tine "toamna e naspa", ma rog, cu alte cuvinte, dar pot un pic, un pic, un picut sa te contrazic? Mie imi place toamna!!! Dar ca vara nu e nimeni!
Mai iai copilului culegerea din mana si dai o pauza de-o tigara, de joaca am vrut sa spun si hai la raport!

Eli mami de Bianca & Andreas
Back to top

Ana68
Supercalifragelistic

Posted 16/09/05 @ 22:25 Visit Ana68's Homepage Reply with Quote
16 septembrie 2005 - Scriam undeva,pe la sfarsitul lui iulie,cu bucurie mare ,ca Luana face la wc...A fost alarma falsa!Da,nu zic,daca sunt pe faza si imi dau seama de...situatie,o duc rapid la wc si face acolo ce are ea de facut.In rest sa ii dea Dumnezeu sanatate aluia care a inventat scutecul de unica folosinta...Hm...cand ma gandesc ca Alex,la varsta pe care o are ea acum,se cerea singur la toaleta.Mai scapa uneori pe el,dar era accidental...

In fine!
Deja am intrat in paine:facem teme la greu si grele,ale naibii.Se vede ca sunt batranica de nu-mi mai amintesc de nici unele.Ma uit ca vitica la poarta noua si il pun pe Alex sa imi explice el mie despre ce este vorba in lectia invatata si cum trebuie facuta tema...Eu nu am invatat ceea ce invata el acum...Azi,de exemplu,am stat la mate la doua execitii,explicate ampulea in cartea de mate...Alex,bietul,incerca sa ne explice si mie si lui Marius cum le-a spus doamna in clasa,iar noi am zapacit copilu' cu intrebarile si explicatiile noastre de nici unul nici altul nu am mai inteles nimic...Intr-un final tot cum zicea Alex era rezolvarea...Iata cu ce m-am chiunui:sa se gaseasca si sa se scrie in casete(erau desenate 7 casete) toate numerele rotunjite la zeci,la 830...astea erau 825,826,...829,831...834...Asa este dupa cum spune lectia cartii...Nu sunt nicidecum doar 7 casute de completat.Iar punctul b,era sa se gaseasca toate numerele rotunjite la sute,la 700...si astea au fost de la 694 la 705,care nici ele nu sunt doar 7 numere de pus in doar 7 casete...Uf!Nici nu stiu daca sunt bine rezolvate...Sa le ia naiba,ca am stat 2 ore de vorba pe tema lor si tot n-am priceput nimic...

Maine si poimaine avem relache.Alex a facut aproape toate lectiile,mai are la engleza de scris si luni de invatat...Invata dimineata,e timp.

Luana e o scumpica:are doua papusi si asa le mai dragaleste...Le pupa,le joaca,le arunca in sus...vorbeste cu ele....

Cam atat...Vad ca toamna nu se prea grabeste p-aici...Hm,dimineata era o ceataaaaa......

Completare

Irene,multam' de urare,cu intarziere!
Elisor,si noi avem probleme cu pliscul ala care vorbeste fara creier...Functioneaza fiecare independent si nu prea tin cont unul de altul,adica pliscul cu creierul...ale lui Alex,evident.Mereu primesc biletele de la doamna,adresate lui Alex,ca atentionari,dar cu directie catre parinti...Ce sa-i fac daca e vorbaret?
Da,a inceput sa imi cam expire timpul liber...Din 3 octombrie o sa incep munca si nu stiu,zau,daca voi mai avea timpul de intrat aici cum faceam pana acum....
Poti sa ma contrazici...poti sa scri ce vrei tu si iti place.Am mai scris despre treaba asta in postarea din 8 septembrie...Orice comentariu e binevenit si...imi face subiect de scris...

Uraaaa....vine weekendul!!!!

Back to top

Ana68
Supercalifragelistic

Posted 20/09/05 @ 21:49 (Edited 20/09/05 @ 21:57) Visit Ana68's Homepage Reply with Quote
20 septembrie 2005 - Ce ma enerveaza ploaia asta si ziua innorata si intunecata si frigul de afara...IIIIIHHHHH.... CE MA ENERVEAZA TOAMNA!!!

Luana e nebuna:urla,chiar si acum cand scriu,asa...ca asa vrea muschiuletii ei ...Te provoaca pur si simplu s-o atingi...A luat-o la fund azi,de vreo 3 ori,din care una pe strada...Urla,bey frate,de m-a si speriat.Ca nu tipa si ea pur si simplu ,ci hohoteste,efectiv.Am zis ca i-a intrat vreo pietricica in pantofior si a ranit-o la piciorus,ca s-a lovit de ceva,ca si-a prins manuta la usa magazinului....Da-i si controleaz-o pe toate partile...Nu avea nimic copilu'.Da' urla in hohote...de ziceai c-o taie cu drujba..."Luana!Gata!Inceteaza!,zic eu ...Ete,na!Ti-ai gasit:a inceput si mai rau."Eeee,da?Na !Poate iti trece!Sa ai motiv de urlat".Si i-a trecut,ca prin farmec...cu doua palme peste pampers,ca nu stiu daca a simtit ceva,dar gestul a fost destul...Minuneeeeee!!!Nu-mi venea sa cred!Suspina,vezi Doamne ce i-am facut eu si ce nedreptatita e ea si ma privea pe sub sprancene,poate-poate fac vreun gest de tandrete si ea s-o ia da cappo...Hm...i-a aratat aratatorul miscandu-l in sus si in jos...A fost suficient.Copila mea a inceput brusc sa mearga frumos de manuta,fara sa se mai impiedice de propriile picioare,sa nu mai suspine...Uf!Ma durea sufletul,dar uite ca se confirma zicala "bataia e rupta din rai".
Azi a fost sedinta cu parintii la Alex...Nu a mai cerut bani.Avem de platit cartile speciale,de fapt sunt caiete speciale...Si munca multa,multa, multa....Alex scrie incet...Prea incet pentru un copil de clasa a III-a...Doamna a zis ca si ea sta cu gura pe el,asa cum facem si noi acasa,sa nu mai fie dezordonat,sa scrie si repede si frumos...In fine,Marius zicea ca si noi am pedepsit,am mai dat si cate una ba peste maini,ba peste fund...degeaba...Doamna zice ca treaba asta poate fi genetica...Stau si imi amintesc de tatal lui Alex:genul cu camasa vesnic scoasa din pantaloni,cu parul ciufulit in permanenta,aiurit,cu pantofii plini de noroi in plina luna iulie...Ca sa nu mai spun cum arata camera in care petrecea juma de zi sau masina pe care o sofa...Ca minte?No commnet!Un om istet,destept,plin de idei,minte sclipitoare.Ca indemanare....hm...i se cam innodau degetele,dar nimerea pana la urma.
Asa ca are Alex pe cine mosteni...
In rest...munca,munca,munca...exercitii,citit,antrenamente la mate si romana,invatat cat cuprinde...Si va vi din ce in ce mai greu...

Ce ma enerveaza toamna...O urasc!...

Back to top

Yrys78
membru incepator

Posted 26/09/05 @ 14:55 Reply with Quote
Nu te-am mai cetit demult, mamica dobrogeana. Cu Luana vad ca ai de furca. Ce iti da Alex cu temele - precum ziceam si in alta parte, santajeaza-l cu iesitul afara.Daca vrea afara, sa isi scrie mult si inainte. Eu asa faceam cu sora-mea. Acu' vrea sa se faca geniu sa fie a 4-a pe clasa, nu-i ajunge a 7-a...Ce ti-e si cu adolescentii astia de azi...tocilara mama, nu gluma. Asa il vrei tu pe Alex? bleah...Glumesc - ideea e ca in calsa a 2-a trebuie sa acumuleze mult. avem si noi un specimen: Andrei, baietel de care vede mama lui gheo. dar el e saracul sarac cu duhu'. Nu-l duce mintisoara aia a lui iar p[arintii lui il tarasc noaptea pe la petreceri unde ei beau si fumeaza...Normal ca bietul doarme cu capul pe caietul de mate...imi e mila de el si am incercat sa fac si eu teme cu el dar nu ai cu cine sa te intelegi. Mama lui gheo a fost invatatoare buna si cunoscuta pe-acilea pe la noi si de-asta o mai cauta parinti sa le ajute ordaslele.
Luana, jmekerica mare cu urlatu' - dar ce draga-i de la Urlati 3 minute??? Si mai ales pe strada. Ai dreptate sa o mai atingi cate un pic. Io cred ca imi pierdeam demult rabdarea.
Si apoi incepi serviciul...asteptam minunile bonei cu echipa de soc.
Pupici

http://community.webshots.com/user/yrys78

Yrys78
Back to top

Ana68
Supercalifragelistic

Posted 26/09/05 @ 21:01 Visit Ana68's Homepage Reply with Quote
26 septembrie 2005 - Cum imi zicea mie cineva: AMR 6 zile si incep serviciul..Gata cu timpul de stat acasa....
Nici nu stiu ca sa scriu...Poate alatadata,cand o fi mai liniste...ca acum sunt spiritele agitate aici....

Completare

Yrys,ai dreptate....Si totusi:cate bordeie,atatea obiceie...

Back to top

Ana68
Supercalifragelistic

Posted 05/10/05 @ 21:47 Visit Ana68's Homepage Reply with Quote
5 octombrie 2005 - Stateam aseara la o discutie...si la povesti...si tot povestind mi-am amintit o patanie de a mea,cu un cocos,dar nu rosu,ci alb si frumos...Si am povestit patania.Apoi am decis s-o scriu si aici...e o amintire placuta(poti trage si o concluzie din ea,ceva de genul:vai de copiii care nu asculta de parinti).

Iata:
Alex era micut,sa tot fi avut vreo 1 anisor,cam asa....Era de 1Mai si noi am mers la tatal meu acasa,unde,impreuna cu surorile mele si cu el am plecat la iarba verde.Tata a fost executor judecatoresc si,in urma unei executari silite facute undeva la tzara,a primit cadou,plocon su shpaga,cum vreti,un cocos alb,mare si frumos,insa nitel cam tembel.Tata l-a pus in balcon,apartamentul fiind la etajul 2 al blocului.Nu s-a gandit tata la ce avea sa faca cocosul nazdravan.Ei bine,noi am plecat la iarba verde,iar cocosul,ramas singur pe balcon,acasa si nelegat,s-a urcat pe marginea balconului si a tras un concerct de cantece pe cinste,de au iesit vecinii buluc sa vada ce se petrece.Apoi,incantata de isprava lui,a sarit pur si simplu,de la etajul doi pana jos in fata scarii(caci apartamentul e cu vedere spre intrarea in scara) si a inceput sa se plimbe mandru prin gradinita.Un vecin l-a prins si ,cand am aparut acasa,ne-a intampinat vecinul cu cocosul in brate.tata s-a minunat de treaba cu cocosul si mi l-a dat mie,sa il duc acasa,pentru ca eu locuiam la curte si aveam deja gaini...Buuuun!Cand s-a vazut cocosul intre gaini ...s-a autodeclarat sef de trib si se infoia la oricine trecea pe teritoriul lui.Nici nu aveam pe unde trece,de altfel,pentru ca inca nu se terminase casa cea noua de construit,iar la wc mergeam in spatele curtii,unde era o chestie sapata in pamant,ca la tzara.Iar drumul acolo trecea prin teritoriul nebunului...Cumnata mea ne tot spunea ca cocosul se da la ea,ca vrea sa ii sara in cap,ca a ciupit-o,ca se infoaie cand o vede...Numai la ea facea asa,insa noi nu am crezut-o si am ras de ia....Eeeeiiiiii!Intr-o zi merg si eu ca tot omul unde se duce regele pe jos si .....patanie:sare cocosul la mine,asa sus,de a ajuns la nivelul ochilor.Si se infoia la mine si cucuriga furios.Uf,m-am speriat....Am navalit in wc,am incuiat usa,insa de la pamant pana la usa mai erau vreo 20 de centimetrii,iar turbatu' de cocos vroia sa intre pe acolo sa ma manance....Am urlat,am tipat....nu ma auzea nimeni din cei care erau in casa....asa ca am stat in wc jumatate de ceas,pana,intr-un final ma aud strigata.era soacra-mea,care ingrijorata ca nu mai vin,s-a gandit ca mi s-a facut rau ....Cand a vazut ea ce si cum se petrece,a pus mana pe o bata si i-a dat la cocos....la greu....Asa am iesit eu din wc si am scapat de atacul teroristului....A doua zi dimineata,cand am ajuns in bucatarie,pe masa trona trupul teroristului,jumulit si parlit,numai bun de preparat o ciorba.Acolo unde o luase cu bata avea vanatai....Cand tata a auzit patania,a ras cu lacrimi,apoi a regretat spunand:"mai,tata,mai bine mi-l dadeai inapoi si il duceam la luptele cu cocosi,faceam un banut gramada".
Spuneam mai sus de concluzia "vai de copiii care nu asculta de parinti"....Aici e vorba de soacra mea ,care,poate cu intentie buna,daca mergeam la wc,dupa putin timp venea dupa mine,sa vada ce fac,daca sunt bine....Aveam senzatia ca ma urmareste.Si intr-o zi i-am spus,rautacioasa,asta si sa nu mai vina dupa mine....Si femeia s-a conformat,ca sa nu ma supere....Dupa intamplarea cu cocosul....mi-a spus,frumos..."vezi,Ana?!te-ai suparat pe mine ca veneam sa vad daca iti e bine,daca nu ai patit ceva,sa nu fi cazut sau sa ti se fi facut rau...Daca ascultam eu ce mi-ai zis,sa te las in pace si nu veneam sa vad ce se intampla de stai asa mult la wc?!Te tinea cocosul ala acolo pana se ducea la culcare cu gainile lui?!"

Completare:

Ma incearca o raceala si tare ma enerveaza cand sunt bolnavioara....
Copiii sunt bine,se inteleg cu bona extraordinar si neasteptat de bine....
La servici e ok...nesperat de fain...
Mai nou,se organizeasa intalniri de Team Building,pentru salariatii din toate centrele din tara ale institutiei noastre si se pare ca voi merge in 28 la asa ceva,undeva pe langa Tg.Ocna(cum naiba se cheama statiunea aia? Uau ce lapsus am....)

Back to top

Liana30
tot dilie dar mamica!!!

Posted 06/10/05 @ 07:27 Reply with Quote
Buna dimineata!
sa aveti o zi minunata.

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"
Back to top

Ana68
Supercalifragelistic

Posted 06/10/05 @ 19:27 Visit Ana68's Homepage Reply with Quote
6 octombrie 2005 - Maine plecam pana duminica seara la Medias...Uf,nu prea ma trage atza spre calatorie,insa nu am ce face...
E fain la servici.M-am apucat de studiu,chipurile.Ma pun la punct cu legislatia aparuta in lipsa mea,legislatie care parte din ea nici macar nu e aparuta,ci numai faza de proiect....Ma rog,daca asa trebuie,asa facem....
Uf,cand ma gandesc la calatoria asta...
Sunt cam in urma cu somnul si vad cu nu mai dau randamentul scontat...
Luana e nebunica rau.Un lucru importanta si foarte bun este faptul ca se intelege extraordinar de bine cu tanti Otilia.Nici nu imi vine sa cred ca am gasi o femeie asa deosebita ca ea....Daca asa disp[une de bani,zau xca femeia asta ar merita 10 milioane pe luna salariu...Numai faptul ca o invata pe Luana sa fie cuminte,sa nu mai tipe,sa manance tot si frumos si cate si mai cate....merita toti banii de pe lume...Iar cu Alex excelent se poarta.N-am nimic sa ii spun femeii asteia...Jos palaria!
Alex ieri a uitat cartea de mate la scoala.De fapt colegul lui de banca i-a luat-o.Culmea e ca acest coleg de banca sta la 3 blocui distanta de noi si cand astazi Alex i-a atras atentia ca i-a luat cartea si nu a putut sa-si faca tema ,i-a zis ca si ce?Alex i-a spus ca ar fi fost frumos sa vina sa i-o aduca,sa isi poate face tema si sa nu-l certe doamna.Insa colegul lui,care culmea,are pretentia ca e prieten cu Alex i-a raspuns ca el trebuia sa isi faca tema lui intai si pe urma nici nu a vrut,chipurile sa deranjeze.Alex l-a auzit afara strigand cu alt copil....Hm nu vroia sa deranjeze...M-am saturat eu de cate ori i-am spus acestui baietel sa il lase pe Alex in pace,ca isi scrie sau isi invata si ca Alex nu mai iese afara ca are mult de lucru.Ca sa nu mai pomenesc de cate ori i-am zis sa nu mai sune la interfon ca o trezeste pe Luana sau ne deranjeaza....De fapt mai de mult s-a exprimat cumva cum ca l-ar invidia pe Alex si nu numai,mama lui mi-a dat si ea de inteles asta...Odata,la o sedinta cu parintii,doamna l-a laudat pe Alex zicand in fata parintilor ca e cel mai bun elev al clasei,iar despre fiul ei ca e cam lenes...S-a suparat pe mine si nu mi-a mai vorbit,bashca la plecare am strigat-o sa mergem impreuna spre casa,dar s-a facut ca nu aude si a iutit pasul....Si mai are un stil:este vanzatoare la mezeluri la o alimentara;eu nu merg sa fac acolo cumparaturile,insa de 2 sau 3 ori am intrat acolo si ea era de servici,am salutat-o si am intrebat-o ce mai face...raspuns:"ceau,scumpa!bine,la munca,tu?faci cumparaturi?"Sincer?Eu nu stiu de cand sunt eu scumpa....mai ales ca eu o salut cu buna ziua si o intreb frumos,pe ton normal,nu flegmatic,ce mai face....Ma rog,asta e!M-am descarcat.
oricum aseara am sunat-o pe invatatoarea lui Alex si i-am zis povestea cu cartea de mate si nu a fost problema.Alex a scris alta tema....

Completare:

Vad ca sunt oameni care nu s-au trezit inca....Liana,ai uitat sa bei o cafeluta inainte de a intra pe DC?Se pare ca ai vrut sa postezi undeva si ai nimerit in jurnalul meu....Multumesc de salut!Aici postez eu si chiar daca sunt mai grasa asa....sa sti ca nu-s mai multi!Ma gandeam :cui ai urat "sa aveti o zi minunata"?

Back to top

Ana68
Supercalifragelistic

Posted 06/11/05 @ 19:45 Visit Ana68's Homepage Reply with Quote
6 noiembrie 2005 - Haios,iaca scriu din luna in luna(sau in stele ?!)....

In 28 octombrie Luana a implinit 2 ani...
In 28 octombrie,cand Luanutza implinea 2 ani,eu ma aflam pe drumurile patriei noastre ,in drum spre Covasna....pentru TEAMBUILDING...
In 28 octombrie,seara,cand toti colegii din institutia unde lucrez,veniti din toata tara,urlau,cantau si dansau,distrandu-se ca niste pustani,eu aveam sufletul greu ca un pietroi de moara si ochii plini de lacrimi:Luana mea implinea 2 ani si eu eram pe coclauri,locuri despre care nici nu stiam ca exista pe harta Romaniei...
Consolare:"lasa,mey,ca o sa serbati mai bine la anu'!Nu-i bai,oricum acum nu intelege mare lucru.Mai bine distreraza-te si tu aici,ca d-aia ai venit si integreaza-te in colectiv(a),ca asa e mai bine!"
Si m-am integrat,ca ce era sa fac?!Daca asa trebuie si apoi ordinul se executa,nu se discuta.
Cum sa nu inteleaga Luana?Pai pe 27 seara am cantat "Multi ani traiasca!" si a cantat cu noi.Apoi a aplaudat si a ras fericita,plina de importanta si cu o moaca de increzuta,stiind ca ea e centrul atentiei....

Hm,ma bate Dumnezeu sa spun ca nu a fost frumos si distractiv la Covasna....Ba da!
Relaxant? Mda...Obositor?DA!!!!

Alex incepe maine scoala,a fost o saptamana de vacanta....Nu prea a avut parte de ea,caci a racit si a trebuit sa stea in casa,cu temperatura...Acum e bine.

La servici e bine...

Tanti Otilia e la spital....A facut un preinfart...Nu mai am vesti despre ea...Avem acum o alta tanti,Tanit Carolina sau Lina...gasita la repezeala in ziar...Se pare ca copilasii mei au o caruta de noroc cu bonele,caci si femeia asta este nemaipomenita...N-am ce-i reprosa....Sa fie sanatoasa,asta e important!

Nu mai stiu ce sa scriu....lipsa inspiratie!

Oare se poate opri timpul?

Back to top

Ana68
Supercalifragelistic

Posted 15/11/05 @ 20:36 (Edited 15/11/05 @ 20:54) Visit Ana68's Homepage Reply with Quote
15 nioembrie 2005 -
"Astazi e ziua meeeeaaaa,
Zi frumoasa ca miiiineeee...."

Da,azi e ziua mea,am mai imbatranit cu un an....am 37 azi...
Realizari....!?
Alex,Luana,serviciu bun,barbatul visat,prieteni nemaipomeniti...
Planuri!?
O locuinta(cat mai curand).
Regrete!?
Ca nu am facut la 20 de ani ce am realizat la 35.
Multumirir!?
Cele sufletesti sunt cele mai mari...apoi cele de ordin material.
Vreau mai mult!?
Nu ,dar este loc si de mai bine....
Ce astept de acum inainte!?
Sa nu ma imbolnavesc,sa am putere sa reusesc tot ce mi-am propus...
Dorinte?!
Sa ajung sa imi pot vedea copiii la casele lor,cu familii...
Vise?!
O vacanta pe malul oceanului,unde apa e cristal...numai noi doi...
Nostalgii?!
Dupa cei care au trecut in alta dimensiune,dupa cei dragi care si-au dorit sa ma vada cum sunt acum...

Azi m-am simtit importanta...azi am simtit ,cu adevarat ,ca e ziua mea de nastere...Am avut un sentiment de caldura si...ah!nu am cuvinte sa spun ce frumoasa zi am avut azi...Cu adevarat o zi de nastere sarbatorita!

Am serbat cu colegii,am serbat cu familia,mi-au urat prietenii...

Ce minunta zi a fost azi....cand eu m-am mai apropiat cu un an ...de infinit!

Back to top
# /12  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page