|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
buburuza2013
| Povestea lui bebe 2 continua Acest mesaj a fost trimis de
buburuza2013
pe data de 03/04/2013 la 17:55
.:. 24706 vizionari
.. Exista 2 raspunsuri la acest anunt
|
|
Din ziua in care am aflat ca sunt insarcinata am fost bombardata cu tot felul de ganduri , oare cand nasc ? ca va fi baiat sau fata ? noi ne dorim fetita avand in vedere ca primul bebe este baietel ; voi avea o sarcina la fel de usoara ca si prima ? si.... cu multa rabdare si incredere ca totul va fi bine am inceput sa am si primele greturi de dimineata , varsaturi in cursul zilei , pe care la prima sarcina nu le-am avut. Prima vizita la ginecolog a avut loc la camera de garda la 6 saptamani , deoarece am avut o mica secretie usor maronie , am fost linistita ca totul este in regula si am primit niste ovule pe care le-am luat pana in saptamana 14. Urmatoarea vizita la ginecolog a fost programata la 7-8 saptamani din nou ecografie si analize de sange pe care le-am trecut cu nota 10 . Intre timp Luca a inceput sa stie ca mami are un bebe in burtica si chiar il pupa noaptea la culcare , tot Luca ma ajuta sa trec peste momentele mai neplacute cand poate nu aveam chef sa ma ridic din pat sau starea de neliniste pana cand primeam rezultatul la analize
Trimite reactia ta
|
|
|