Muzica mea Acest mesaj a fost trimis de
andruskandu
pe data de 15/08/2009 la 16:30
.:. 6314 vizionari
.. Exista 51 raspunsuri la acest anunt
De mica mi-am dorit sa cant...
A fost visul meu. Unul din putinele vise pe care le-am avut, si care a fost cu tarie zdrobit de cea care ar fi trebuit sa-mi dea aripi. Nu stiu, poate ca am voce, poate nu, dar intotdeauna mi-a placut sa cant. Si asta mi-a tinut mintea intreaga, sau ma rog, aproape intreaga. Poate n-am stiut la ce porti sa bat, poate nu mi-a venit vremea, poate nu am voce.... dar cant!
Asa ca aici m-am hotarat in sfarsit sa-mi fac o 'biblioteca' cu cantece care mi-au placut, le-am cantat, si, din cand in cand, cand voi dori, voi deschide acest fisier, si rasfoi...
error: illegal use of YouTube tag!
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz)
Astept uneori, sa vina iar seara Se indreapta spre cer, pe obraz prima stea Astazi din palma mea vor zbura iar cocorii Mai departe ca norii.
Cand voi regasi un ceas dintr-o vara Poate-atunci am sa-ti cer sa te-ntorci cu un pas Doar un timp de popas si sa caut iar floarea Ce-mi arata cararea
Refren; Ce mult te-am iubit, de nu ai ghicit Sa nu-ntrebi vreodata Si cand intr-o zi ne vom intalni, priveste-napoi Ce mult te-am iubit, de nu ai ghicit Sa nu-ntrebi vreodata Doar iubirea mea , iar va lumina tacerea din noi
2. Mereu un cuvant de vis ne desparte Il rostim poate-n gand ca o soapta de vant Dar mi-e teama apoi ca vin toamne desarte Sa mi-l duca departe
As vrea pe pamant, sa chem iar iubirea Si cand tu ai sa treci, printre stelele reci Cu un vechi juramant sa-mi gasesti iar privirea Rascolind amintïrea
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz)
Vad, la fereastra ta, tarziu, O lumina si nu stiu, de esti treaza sau visezi. Vad un spectacol in nocturn Cavaleri din vechiul turn, ce te-ndeamna sa-i urmezi.
Si as dori sa pot intra, sa alung din preajma ta, Tot ce-i trist si tot ce-i rau. Si as dori sa fiu acum, o romanta cu parfum, Sa pot sta in parul tau.
Vad la fereastra ta tarziu, O lumina si nu stiu, daca plangi sau daca razi. Trec si pe drumul nesfarsit, Ma primesc cu bun venit, numai plopii cei natangi.
Dar, am sa ma intorc candva, sa alung din preajma ta, Tot ce-i trist si tot ce-i rau. Si as dori sa pot sa-ti spun, o poveste de pe drum, Cand visam sub geamul tau. Si as dori sa pot intra, sa alung din preajma ta, Tot ce-i trist si tot ce-i rau. Si as dori sa fiu acum, o romanta cu parfum, Sa pot sta in parul tau.
Tu stai singura la geam si afara ploua Îti cuprinzi tâmplele calde Cu mâinile-amândoua si astepti în noaptea grea Un gând bun de undeva Sa-ti aprinda-n ochii negri Prima stea.
Glasul ploii îti sopteste-acum Un cântec trist Tu nu stii ca eu te-ascult, Tu nu stii ca exist Dar speranta-mi va purta Pasii cu puterea sa Catre norul unde e Fereastra ta
[refren:] Spune-mi cine esti, Spune-mi ce doresti, Spune-mi daca ma iubesti Spune-mi daca vei veni-ntr-o zi În calea mea Spune-mi cine esti, Spune-mi ce gândesti, Spune-mi daca voi afla Într-o buna zi si drumul Spre inima ta
Glasul ploii îti sopteste-acum Un cântec trist Tu nu stii ca eu te-ascult, Tu nu stii ca exist Dar speranta-mi va purta Pasii cu puterea sa Catre norul unde e Fereastra ta
Tu stai singura la geam Si afara ploua Îti cuprinzi tâmplele calde Cu mainile-amândoua Si astepti în noaptea grea Un gând bun de undeva Sa-ti aprinda-n ochii negri Prima stea.
[refren]
Spune-mi cine esti, Spune-mi ce doresti, Spune-mi daca ma iubesti Spune-mi daca vei veni-ntr-o zi În calea mea Spune-mi cine esti, Spune-mi ce gândesti, Spune-mi daca voi afla Într-o buna zi si drumul [x3] Spre inima ta
Nopti lungi si triste acasa ma gandesc Si pe voi acolo va zaresc Sunt nopti pline de groaza pentru mine in razboi Sunt nopti de basm acolo la voi Doamne pentru ce o viata de cosmar? Si pentru cine se moare in zadar? Sunt nopti pline de groaza cand teama mi-e sa fiu Sunt nopti de basm de care nu mai stiu
R:Doamne, vino Doamne Sa vezi ce-a mai ramas din oameni
De ce nu incetati acest cumplit razboi? De ce va ganditi numai la voi? Si nici nu va pasa de mama care-si plange Copilul sau ucis ce zace-n balti de sange Si nici nu va pasa de cei ce nu mai sunt De cei ce va acuza de-acolo dïn mormant
Pe cararea veche Trec cate o data Cu speranta vaga De-a te intalni Ne cunoastem parca De o viata intreaga Neavand puterea De a ne vorbi. Prin albastrul moale, Linistea se aduna Si prin diafanul De apus vegheat Ochii tai de aur, Ochi de zana buna Cand aprind in mine Un ecou ciudat.
Ref.Dragoste la prima vedere, Cine-ar fi crezut? Sa iubesc cu atata putere, Ca la inceput. bis
Ca mi-a fost tarzie Intalnirea in vreme Si tarzie clipa De-a ne fi vazut, Pe cararea veche La rascruci de vanturi Numai timpul stie Ce e de facut. Amintirea vie Mai traieste inca As da ani din viata sa te regasesc Ne cunoastem parca De o vesnicie, De o vesnicie Parca te iubesc.
Ref bis. N-o sa afle nimeni Poate niciodata Poate niciodata N-am sa te-ntalnesc.
As da ani din viata Sa te am alaturi, Sa iti simt faptura, Sa-ti spun te iubesc
1.Stam intr-o zi la fereastra strada departe vuia Stam obosit dus pe ganduri si nici nu stiu ce gandeam Parca era frig afara, norii pe cer alergau Nu stiu era zi cu soare sau norii ploaie cerneau
R: Pe drum trecea o fetita Cine era habar n-am Dar stiu c-avea o bentita De-un rosu ca de margean
2.Si-atunci in clipa aceea totul mi s-a luminat Si te-am vazut doar pe tine, tu cum erai altadat Strada tacuse deodata, timpul statea-ncremenit Cand te-ndreptai tu spre mine, nu stiu cum ai rasarit
3.Clipele de altadata deodata au revenit Si amintirile toate deodata s-au regasit De-atunci eu stau la fereastra, bentita rosie-o astept Ea vine-odata cu fata ce-aduce soarele-n piept
1.Stam intr-o zi la fereastra strada departe vuia Stam obosit dus pe ganduri si nici nu stiu ce gandeam Parca era frig afara, norii pe cer alergau Nu stiu era zi cu soare sau norii ploaie cerneau
R: Pe drum trecea o fetita Cine era habar n-am Dar stiu c-avea o bentita De-un rosu ca de margean
2.Si-atunci in clipa aceea totul mi s-a luminat Si te-am vazut doar pe tine, tu cum erai altadat Strada tacuse deodata, timpul statea-ncremenit Cand te-ndreptai tu spre mine, nu stiu cum ai rasarit
3.Clipele de altadata deodata au revenit Si amintirile toate deodata s-au regasit De-atunci eu stau la fereastra, bentita rosie-o astept Ea vine-odata cu fata ce-aduce soarele-n piept