FIV 93

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Acum am coborat si eu din patuc sa va cer parerile.Am facut marti ET cu 4 embrioni frumosi .Nu m-am simtit asa rau ca data trecuta dar oricum m-am balonat bine .Dr a spus ca e normal la cati foliculi am avut.Beau multa apa der ma asteptam la ceva semne.Sanii nu ar trebuii sa se intareasca sau alte chestii la a 5-a zi ? Ca eu nu simt nimic deosebit doar niste dureri surde si scurte in burtik in partea de jos .Daca nu reusesc nici acum ,inebunesc nu alta....heeeelpppp!


galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Deci, v-am promis ca va scriu si eu povestea mea care nu este prea lunga: Dupa vreun an - cum scrie la carte - de incercari asidue de BB si nimic am purces in mai 2005 la Medsana unde m-au programat la cea mai proasta dr. din S-E Europei, Corina Parau (sper ca ati remarcat ca nu am scris titlul de dr.!) Un sfat util: a nu se utiliza nici macar in caz de necesitate! A inceput cu niste analize hormonale care oricum erau varza (ulterior la Giulesti au iesit bine!) si stimulare ovariana fara monitorizare, fara HSG inainte, etc. eu trebuind doar sa prestez dupa capul meu. Amanunte intermediare nu va mai dau, doar ca in luna august m-a abandonat ca era in concediu fara sa imi spuna cand eu trebuia sa merg la nu stiu ce control ca oricum nu aveau nici o elecventa controalele ei. Incepusem sa ma umflu si sa iau si in greutate, ceea ce normal vara nu se intampla. De atunci tot adun kg! La sfarsitul lui Aug. am cotit-o la Giulesti la Dr. Bucur, am inceput totul de la coada tot ce trebuie, toate bune si frumoase, hormonale, analize Cantacuzino, sotul supersperma, facut laparoscopie in Noiembrie 2005, doar aderente pe trompe si nimic altceva, iar din ian. 2006 am bagat ca trase din tun 8 IAS una dupa alta, doar 6 cu stimulare, una fara, si una megastimulare cu Puregon care trebuia sa fie FIV, dar a esuat tot intr-o stimulare, deoarece am produs doar 3 - 4(?) foliculi si nu am vrut sa continui doar cu asa productie ca sa am de ce sa fiu dezamagita. Nemultumirea mea a fost, ca in final dr. ar fi vrut sa continui in aceste conditii, desi cred eu tratamentul acesta nu a fost unul bun pt. mine. Pt. alte fete am auzit ca au avut productie mai mare. Normal ar fi fost zic eu sa incerce si alt tratament si daca tot asa e productia , OK, desi ma indoiesc fiindca numai cu 1 Ovamit aveam tot 3 foliculi la IAS-uri. Datorita aglomeratiei si a faptului ca incepusem sa ma milogesc de toata lumea cand la FIV chiar dai bani (nu mai spun ca dadeam si pe langa!) am cotit-o spre MNL, unde in procedura ce costa 3000 Eur intr-adevar intra ICSI + AH obligatori ca ei fac asta pentru a creste sansele de reusita de la inceput. Asa ca datorita varstei am zis sa urgentez cumva (39!).Asadar statusul meu este ca in dec. voi incepe un protocol lung si in ianuarie pe la mijloc marele eveniment! La ultima IAS am apucat sa vorbesc cu Dr. Cocei care a fost embriologul de serviciu atunci despre tartamentul dat de Dr. Bucur si dansa a avut niste comentarii cum ca nu ar fi de acord exact cu acesta si ca data viitoare sa o consul si pe dansa pt. tratament. Nu zic ca nu sunt specialisti, dar ceea ce vreau si nu gasesc (cum au mai zis si alte fete!) este individualizarea cazurilor si nu o turma care merge inainte pe acelasi drum. In plus, stiti si voi nu se fac monitorizari hormonale, trebuie sa ai tu grija sa ma vezi ce si cum. Voi incerca primul la MNL si apoi voi mai vedea cum stau lucrurile in functie de rezultat.
V-am rapit cam mult spatiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Kitta scumpo iti doresc mult noroc si sa ti se implineasca visul cat mai curand.
In ce priveste plata in lei stiu, dar cred ca prefer sa o fac in valuta ptr ca euro o sa scada in continuare conform previziunilor. Se asteapta o scadere de aproximativ 10% in urmatoarele luni - eu sincer as prefera sa nu se intample. Oricum asta este un alt subiect.
Este posibil ca in jur de 18 - 19 dec sa incepi tratamentul.

Zisa Cami ai fost la echo? Cati sunt?

Va pup pe toate

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Fetelor s-a hotarat ieri soarta mea ,miercuri internare sa facem cezariana ,aseara la control mi-a taiat si cerclajul (ca sa nu ne ia pe nepregatite)si asa ca in curand imi voi tine comoara in brate .
Pana aseara nu prea am realizat ca ma apropii de termen ,dar cand am auzit m-au cuprins niste emotii cu lacrimi,dar cand oi vedea-o cred ca bocesc in toata regula .
Sa va mai spun ca noi nu prea ne-am bucurat de aceasta sarcina DE FRICA sa nu cumva sa se intample ceva si sa ne facem sperante degeaba.Dar cu ajutorul lui dumnezeu am ajuns la final .Acum mai avem un singur hop s-o vedem iesita cu bine si sanatoasa .

Monica_Elena multumesc pentru incurajari mai ales cele din partea lui Mihnea. Da cu dr.Marinescu am facut ,el mi-a supravegheat sarcina si tot cu el nasc .

Azi noapte numai pe Marinescu l-am visat .

Ieri am vizitat-o si pe Bety ,nu am stat prea mult ca nu s-a putut ( am fost in timpul cat l-am asteptat pe MR.BIG care a venit dupa doua ore,dupa ora programata)se simte bine si e fericita .


GINA 38+ ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Delia sefu ne-a ales ziua si el a decis cum sa vina pe lume bebita .Ne-am lasat pe mana lui .Acum nu stiu daca va fi pe 13 ,nu prea imi place data ,eu nu sunt superstitioasa dar parca acum ma incomodeaza acest 13 .Dar pana la urma nu conteaza ,am spus ca nu sant superstitioasa si n-o sa devin acum ,nu?


GINA38+ ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor , multumesc de sustinere! stau in pat mai tot timpul, si sper sa fie bine!
Tratament fac cu Utrogestan, Duphaston, No-Spa si am terminat 6 injectii cu anti-hemolitice (anti-sangerare gen Etamsilat si inca 2).
O sa-i cer si parerea dr meu din Szeged, sa vad el ce zice.

Ginuta, iubita, multa multa bafta! sa dea Dumnezeu sa nasti usor si fara probleme si sa ai o fetita sanatoasa si mancacioasa! sa aveti numai bucurii alaturi de ea !
Fetelor, sa auzim numai vesti bune de la cele care sunt in asteptare sau urmeaza sa faca punctia si ET-ul!
Lachi si Sheri,, va tin pumnii strans si ma gandesc la voi!sa ne dati vestea cea mare cu testul II !
Pis si Pussi, asteptare usoara si sa va vad !

Andreea 9+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Saftoiu_GInase zice ca copii nascuti pe 13 au noroc in viata. Si chiar daca Dr. a ales data nu ai ales-o tu, asa ca nu se pune cum ca ai fi ales-o intentionat. Asa a trebuit sa fie. Iti dorim nastere usoara si revenire grabnica la normal.
Betty78nu stiu daca pe 18.12 fiindca cica prima eco as aveau pe 28.12; asta mi-au spus de la prima consultatie. Sau o prima prima dupa inhibare?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

kitta cred ca atunci o sa incepi prima injectie de Dipherelin pe 24 dec.

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

betty78, maine la 12 ai punctia, nu? Bafta multa, sa vii cu vesti bune.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Aniast72 se pare ca da. Trebuie sa fi la clinica la 9:30. Acum ma simt super nasol. Am stari de grata, nu pot sa stau jos, ma dor ovarele, spatele, sanii si nu mai stiu ce ma doare. Vreau sa scap odata

betty78

Mergi la inceput