Fiv in Europa ( 23 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Elenadasunt super fericita mi_au raspuns cei de la WNSCHBABY si leam trimis deja toate analizele pt ca le facusem pe toate!ana fischlmaier este in vacanta si mia rasp.Dr.Mahrouzadeh Sarwenaz. acum urmeza sa ma programeze cred!am vazut ca multe dintre voi au mers in viena la ET!e posibil sami trimita si mie tratament de stimulare sau ma vor chema la o prima cosultatie oare?!?DOMNE ce fericita sunt!Ati doresc o nastere usoara si sa veniti toti trei sanatosi acasa!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Cristal , Avalon , kry
va multumesc din suflet fetelor , offff mult ma mai ajutati voi pe mine.
Da o sa iau si eu ca si Elenada , 1/2 pastila dimineata si 1 pastila seara.
Avalon
te rog mai ajuta-ma cu o parere.
Deoarece antitrombina III este de 67 la o valoare normala > 80 , m-am gandit sa fac o injectie de clexane 0.4/zi incepand din ziua dinaintea ET ? Crezi ca e ok ? Crezi ca imi poate dauna?
Am vorbit cu un medic specialist (care pana acum 3 ani a lucrat in Bucuresti cu dr Uscatescu) si mi-a spus ca , dupa parerea ei , antitrombina III scazuta nu inseamna o problema de trombofilie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Avalon
acum am vazut ca ai scris la celalalt capitol ca ai luat fraxiparine de 0.3 inainte de a sti ca ai probleme de trombofilie.
As putea sa iau si eu asa?
Multumesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Luck, in protocolul austriecilor de la Wels se prescrie fraxiparine de 0,3 incepand cu prima zi de ET chiar daca nu exista diagnosticul de trombofilie... Insa eu am facut heparina pentru ca am avut o intuitie referitor la trombofilie, mama mea a avut tromboflebita profunda declansata la una din nasteri si eu am pierdut 2 sarcini , eram la al 5-lea fiv deja... ca intuitia mea s-a confirmat ulterior cand am facut analizele, asta-i alta poveste...

As fi tentata sa-ti zic sa incerci, dar cand vad rezultatul la ATIII mai mic decat normal, adica asa cum mi-a iesit mie sub tratamentul cu clexane... hmmm... inlcin sa-i dau dreptate acelui medic ce ti-a spus ca ATIII nu indica o problema de trombofilie, ba as spune ca indica opusul, si anume o coagulare mai greoaie... in timp ce trombofilia indica o coagulare prea rapida a sangelui care nu mai iriga corect sangele care trebuie sa ajunga cu nutrienti la bebe...

In concluzie, tare mi-e teama sa nu faci mai mult rau decat bine cu heparina...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Avalon
sa traiesti si sa iti dea DD sanatate !!
Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Hai ca m-am mai documentat intre timp, am intrat pe sfatul medicului si am introdus valoarea ta ... se pare ca intr-adevar deficienta de ATIII poate indica trombofilie (printre altele)... la mine rezultatul deficitar era datorat tratamentului cu heparina si am tras concluzia eronata ca tu nefiind sub tratament, daca ai o valoare deficitara nu ai nevoie de heparina... gresit... Daca nu te-am zapacit prea tare de cap, citeste cele de mai jos si ia in considerare faptul ca ai putea sa-ti imbunatatesti sansele cu o doza minimala de heparina din prima zi dupa ET (eu fac dimineata injectiile), cand zic doza minimala inteleg clexane 0,2 sau fraxiparine de 0,3.

Nivelul de Antitrombina III este sub limita considerata normala.

Testul detecteaza ambele tipuri (I si II) de deficit, dar nu permite diferentierea lor. De aceea, in cazul obtinerii unei activitati scazute a antitrombinei III se recomanda testarea fractiunii antigenice.

Scaderea Antitrombinei III se poate intalni in:
- deficitul ereditar familial;
- hepatopatii cronice;
- cancerul hepatic;
- transplantul hepatic;
- ciroza;
- insuficienta hepatica;
- sindromul nefrotic;
- bolile cu pierdere de proteine;
- tratamentul cu heparina peste 3 zile;
- tratamentul cu l-asparaginaza;
- boala trombotica activa: tromboflebita, tromboza venoasa profunda, embolie pulmonara;
- infarctul miocardic acut;
- coagularea intravasculara diseminata;
- utilizarea de contraceptive orale;
- sarcina, ultimul trimestru;
- nou-nascuti;
- leucemie acuta;
- arsuri;
- boli renale;
- septicemie cu gram-negativi;
- CID, afectiuni insotite de fibrinoliza;
- embolismul pulmonar;
- carcinoame, traumatisme, inflamatii severe;
- esec al tratamentului cu heparina.




Descriere
Antitrombina III este un inhibitor potent al reactiilor din cascada coagularii. Desi numele antitrombina ar implica o actiune numai la nivelul trombinei, de fapt acest anticoagulant natural inhiba intr-o oarecare masura toate enzimele coagularii. Principalele enzime inhibate sunt: factor Xa, IXa si trombina (factor IIa); de asemenea antitrombina exercita actiuni inhibitorii asupra factorilor XIIa, XIa si a complexului factor VIIa si factor tisular.
Antitrombina a fost descoperita in 1939 ca o substanta prezenta in plasma ce actioneaza impreuna cu heparina pentru a preveni aparitia trombozelor. De fapt, actiunea de sine statatoare a antitrombinei III este relativ ineficienta, dar atunci cand se combina cu heparina viteza reactiei de inhibare a factorilor de coagulare este puternic accelerata, ceea ce face din complexul antitrombina-heparina un component vital al mecanismului anticoagulant si sta la baza indicatiilor terapeutice ale preparatelor de heparina.
Deficitul de antitrombina III a carui incidenta in po****tie este raportata ca fiind cuprinsa intre 0.02 % si 1 % poate fi congenital sau dobandit si se asociaza cu un risc crescut de tromboembolism recurent.



***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Avalon
MULTUMESC !!
Nu , nu m-ai zapacit de cap din contra m-ai luminat !!!
Desi sunt sigura ca nu reusesc sa aprofundez sensul acestui articol la fel ca tine am inteles ca antitrombina asociata cu heparina pot face treaba buna impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bryni la Wunschbaby nu iti da tratamentul prin mail.
Trebuie sa mergi la consultatie si atunci iti da tratamentul.
Iti doresc mult noroc si un fiv cu rezultat pozitiv

elena +37 Ana Maria & Matei Stefan AMR 2 zile

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

elenada,AMR2 zile...foarte frumos..
sunt curioasa cum stai cu emotiile..
iti doresc sa treci cu bine ,sa ai o nastere usoara,sa te refaci repede ,sa te bucuri din plin de comorile tale..

moniland ,ce faci draga? mai poti? se apropie momentul mult asteptat ..nastere usoara si tie ,o sa ai cele mai frumoase printese..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

In legatura cu Medrolul sau Aprednisolonul, sa Metipredul, sau cum se mai numeste. Cei din Szeged recomanda 16 mg pe zi, doar 5 zile. Eu la ultimul fiv am intrbat daca sa nu iau mai multe zile si mi s-a raspuns ca nu. Eu chiar nu pricep, daca favorizeaza implantarea, de ce nu dau mai multe zile? Banuiesc ca daca prin alte tari se da, cred ca nu e daunator. AVALON, cei de la Budapesta cum ti-au dat? In ceea ce priveste Clexanul, eu fiind posesoare de MTHFR, mi-au dat Clexane dupa ce am insistat, intrebandu-ma ce mi-a recomandat internistul. Deci am luat Clexane 0,4, fara Aspenter. Eu sunt intr-o ceata totala.

Mergi la inceput