oligospermie - putini dar (ne)buni! - 28

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna seara fetelor!!

moremi vad ca esti din iasi zi-mi te rog unde ati facut spermograma??ca daca e facuta la profamilia am inteles (de la dr mea) ca de acolo i-au venit multe spermograme eronate si de asta m-a si pus s-o repet la medical test!!!

parerea mea e sa o mai faceti inca o data la alt laborator sa vezi ce rezulteta o sa aveti!bafta multa!

am o intrebare pt voi fetele: maca trebuie sa ia numai sotul sau pot lua si eu? ca am vazut ca scrie ca stimuleaza fertilitatea si la femei ....deci vb de maca nu multi maca...si apropo care e diferenta dintre astea 2??

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

nushulica, spune-mi te rog la ce medic esti in Iasi? Legat de analize, noi am facut spermograma la Medical Test Bacau si am inteles ca rezultatele lor sunt mai fidele. Nu stiu care este diferenta dintre Maca si Multi Maca, dar sigur o poti lua si tu. Eu am comandat Multi Maca pe adresa pe care v-am scris-o anterior.
Pipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moremi spune:

Nushulica, la Praxis (in Tg. Cucu) am facut spermogramele, eu sunt f. multumita de cei de acolo mai ales de doctorita care analizeaza probele. De fiecare data la ridicarea rezultatului a cerut sa stea de vorba cu mine sa mi-l explice.
Am avut si o experienta neplacuta cu Profamilia, adica rezultat fara diagnostic si incomplet! Nu recomand sub nici o forma laboratorul!
Voi in ce ape va scaldati? Scuze, sunt noua pe forum si nu iti stiu povestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

moremi, super laborator. Nu am mai intalnit laborator care in care medicul sa stea de vorba cu pacientul si sa explice rezultatele. Voi la ce medic sunteti in Iasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moremi spune:

Te referi la medicul ginecolog? Oana Rosin se numeste, mie imi place tare mult de ea, e tanara, rabdatoare, imi explica tot ce imi este neclar si pot ajunge la ea f. usor fara programare cu nu stiu cate saptamani inainte. Lucreaza la centrul medical al doctoritei mele de familie. Si cel mai important: nu platesc nimic caci lucreaza cu CAS-ul Daca te intereseaza poti veni si tu la consultatie la ea cu trimitere de la medicul tau de familie si la fel nu platesti nimic nici macar pt. eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna seara la toata lumea,

Dintre voi putine ma stiu, dar sunt pe prima pagina si ma simt datoare sa va incurajez si sa-i incurajez si pe vechii oligospermisti care nu prea mai scriu, dar poate citesc ... asadar sunt DIN NOU insarcinata. S-a intamplat tot natural, in prima luna de incercari. Nu ne-a venit sa credem, pt ca ne asteptam la o perioada lunga de incercari, dar iata ca s-a intampla, fara tratamente fara nimicc. Am glumit eu cand am i-am spus lui Titelu ca o iau pe urmele lui, dar s-a adeverit.

Va doresc la toate si la toti sa aveti puterea de a continua lupta si sa reusiti sa aveti bebe-ul mult dorit.

RalMar, cu spermograma voastra este foarte posibil sa reusiti natural. Noi prima data am reusit cu 29,8 mil, dar cu o motilitate A+B putin doar peste 50%, pe cand la voi e 70%. Cea mai importanta e motilitatea, pot fi si 10 milioane, dar daca sunt vioi sansele sunt destul de bune.

Greuceanu, eu ma rog ca soarele sa rasara si pe strada ta cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Multumesc de incurajari flavia ramona, chiar aveam nevoie sa aud asa ceva! Oricum, ma gandeam ca stam destul de bine fata de cum am pornit, cred ca ne apropiem de normal, chiar daca de limita inferioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Uitasem sa te felicit pentru burtica!!!!!!!!! Mai asteptam noutati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Fetelor, nu va pierdeti deloc speranta! Va veni ea si clipa voastra de fericire, asa cum s-a intamplat si cu mine, si cu Titelu, si cu Flavia!
Uitati-va pe listuta de pe prima pagina si vedeti si voi ce cifre "incurajatoare" am avut cu totii pe spermograme si totusi am reusit pentru ca Dumnezeu nu ne lasa niciodata! Bafta multa tuturor!

Felicitari, Flavia Ramona, pentru samburelul din burtica! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos tun! M-a surprins in mod foarte placut vestea ta si sincer si eu de-abia astept sa trecem la planul pentru bebe 2, insa mai asteptam putin pentru ca eu am facut cezariana cand l-am nascut pe Rares si am inteles ca asa ar fi indicat.

Pupici tuturor!


Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

VARSTA RARES







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Flavia Ramona felicitari!

Ma bucur foarte mult pentru tine,sa-ti traiasca samburelul,sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos.

Ai demonstrat inca o data ca se poate.

Multa sanatate tuturor!

ada

Mergi la inceput