ai un baietel,sa l dai direct la gradinita!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

mushulica,blueeyes,va multumesc.am intr adevar un copil reusit,pt mine e cel mai frumos copil din lume...sper ca in curand sa i fac o surioara sau un fratior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

....chiar te rog sa te grabesti, Cris merita un fratior sau o surioara. E minunat sa ai doi copii....traieste si aceasta experienta si te vei simti cea mai implinita mamica din lume.
Sanatate multa!
Cu drag
Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

tatiana,din pacate pt mine nu e asa simplu sa mai fac un bebe.tb sa fac clexane pe toata perioada sarcinii si am aflat acum ca nu mai e pe lista de gratuitati...ca sa l cumpar ar insemna sa dau 4 milioane pe luna pe injectii,asta in conditiile in care si eu si sotul lucram in invatamant si avem niste salarii de mizerie,desi am facut o facultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

cu ocazia zilei de 1 martie va doresc sa aveti o primavara frumoasa si plina de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Monalac ma bucur pt. ca si tu ai reusit sa traiesti o poveste cu final fericit!
Povestea mea am postat-o aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8918&whichpage=13

Daca ai rabdare sa o parcurgi, vei descoperi multe puncte comune.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

alba ca zapada,povestea ta am citit o de mult,acum un an si ceva,cand mi am bagat net.si mi a parut rau ca n ai mai intrat,as fi vrut sa mai vb.tu mai vrei sa faci vreun copil?ca eu da si sunt disperata pt ca injectiile cu clexane nu mai sunt pe lista de gratuitati si nu mi permit sa mi le cumpar.as vrea sa fac un memoriu pe care sa l adresez ministrului sanatatii,dar nu stiu pe ce adresa.ai vreo sugestie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Imi cer scuze ca iti raspund cu intarziere, dar timpul nu imi permite sa vizitez prea des acest site.
Noroc cu cate o insomnie.
Cu putin timp in urma am fost la Fundeni sa imi fac analizele de sange, pe care nu le-am refacut de 4 ani si trei luni. Dna. doctor Uscatescu a spus ca vrea sa ma convinga sa mai fac un copil, ca e pacat sa nu ii fac fetitei un fratior sau o surioara. Evident ca tratamentul pe care l-am facut pe tot parcursul sarcinii: clexane in fiecare zi si 4-6 eprubete de sange la 2-3 saptamani ramane in vigoare.
Insa eu nu mai sunt in stare sa trec prin cele 9 luni de oboseala fizica si mai ales psihica, cu framantari de genul: "oare va fi sau nu sanatos?". Mai mult decat atat, avand in vedere peste ce specimene de doctori am dat, eu nu as avea incredere ca medic ginecolog decat in dr. Urleteanu care cine stie daca si cand mai revine pe plaiurile mioritice.
Sper ca nu te-am demoralizat si va doresc curaj, sanatate si noroc!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

alba ca zapada,ceea ce n am sa inteleg eu niciodata e de ce dr urleteanu nu m a trimis pe tp sarcinii sa mi repet analizele astea de coagulare?eu in afara de rezultatul cu care am venit la el si pe baza caruia mi a dat tratamentul,nu am mai facut altadata analizele la fundeni.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Dr. Urleteanu m-a trimis o singura data la Fundeni pentru analize.
Medicii de la Fundeni dupa ce imi faceau analizele, ma chemau peste o perioada de 2-3 saptamani pentru a le repeta. Poate la tine nu a fost cazul sa le repeti fiind o forma mai usoara. Eu nu am facut acelasi dozaj de clexane pe toata perioada. O parte din timp am facut de 0,6 iar o parte de 0,2. Din ce ai povestit tu, am dedus ca ai facut numai injectii cu clexane de 0,2.

Am si eu o curiozitate! Te rog sa imi raspunzi cate kg ai luat in timpul sarcinii si daca ai reusit sa le dai jos. Eu m-am ingrasat mult si nu am reusit sa dau toate kilogramele jos. Am ramas cam . Am vaga banuiala ca injectiile astea mi-au dat peste cap metabolismul.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

alba ca zapada,eu am pornit de la 67 kg si am luat in sarcina 18kg....deci,in luna a noua aveam 84 kg,iar cand ne am externat,aveam 74,deci dupa ce am nascut,fiind si copilul mare,am scapat de 10 kg.din pacate,acum ,dupa 2 an si 2 luni dupa ce am nascut,am 80 kg si mi se pare ca ma ingras pe zi ce trece m mult.e adevarat ca mananc haotic si destule porcarii,dar si inainte mancam si n aveam probleme....sunt mereu f obosita si daca as mai tine si cura de slabire,as cadea din picioare.faza e ca eu pana la 25 de ani am avut 50 kg si cand am ramas insarcinata,nu cu cris,ci cu o sarcina anterioara pe care pana la urma am pierdut o,am facut injectii cu progestreron ca s o pastrez...de atunci am inceput sa ma ingras....niciodata nu m am gandit ca o sa am atatea kg....ma gandesc ca daca o sa mai fac un copil,o sa ajung,naiba,la 100kg.clexaneul pe care l am facut a fost de 0,4.faza e ca nu eu personal mi am luat analizele de la fundeni,ci soacra mea si probabil a omis sa mi spuna ca tb sa merg periodic....cati ani are copilul tau acum?a avut vreo problema de sanatate?

Mergi la inceput