Fibrom uterin (14 )

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Multimim Monica,pentru ca mai ai timp sa te gandesti si la noi!!!



si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

fetelor,
eu nu am mai intrat, pentru ca moralul meu e in colaps...nu stiu ce sa mai zic...ce sa mai sper...inca un doctor, inca un control, alte masuratori...shit!!! m-am saturat!!!

uneori invidiez fetele din Bucuresti...am zis mereu, dupa ce ca m-am nascut in Romania, mai stau si in Galati...

mi-am rezervat ceva mai mult timp sa ma uit pe aici pe DC, am tot citit postarile din ultimul an...concluzia ? sunt mai zapacita decat la inceput...inca nu stiu catre ce medic sa ma orientez... D.Protopopescu?B.Marinescu? V.Ancar? etc..toti par aproape inabordabili cel putin din cauza "aglomeratiei"...ar trebui sa mint ca vreau FIV ca am ceva sanse sa ma programeze si pe mine mai repede...si cum sa mint? pai daca ma intreaba de FIV? ce sa fac sa mint din nou, sau sa-i zic ca am trisat ca sa pot intra la el/ea?

cica am edometrul de 1.8!!!! nimeni nu mi-a mai dat asemenea masuratoare...medic bun de altfel si aparatura bengoasa(cica!) si iar trebuie sa fac chiuretaj biopsic!!!

fibromul ar merge operat si uterul reconstituit...dar cine sa mi-l opereze, ca eu nu am curaj sa ma dau pe mana nici unui medic in galati.

e al doilea ca-mi zice ca necrozeaza...si ca trebuie sa ma grabesc...am facut si testul PAP si examen de secretie, preventiv.astept rezultatul marti.daca nu am sa inteleg ceva, am sa va intreb...

penultimul medic mi-a zis ca fibromul are 5/5 cm...ultimul mi-a distrus ultima farama de speranta pe care o mai aveam 7 cm!!!

asa ca dragele mele, habar n-am ce voi face...cred ca nimic...nu prea mai am putere, sau cel putin in momentul asta am cam pierdut-o..

cel mai greu imi vine in momentele in care trebuie sa joc teatru fata de sotul meu, ca totul e ok si ca va bine ...nu-i pot explica deznadejdea mea, pentru ca vad ca nu prea mai rezista, nici fizic nici psihic...se pare ca o mosteneste pe soacra-mea cu ceva tensiune...si chiar daca ar rezista, la ce mi-ar folosi, oricum nu ma poate opera el...

si cum toate avem nevoie de incurajari, exemple pozitive pentru a prinde puteri ca sa mergem mai departe in realizarea visului nostru, eu nefiind unul din ele, am sa ma retrag discret, cel putin pentru o vreme...

multumesc tuturor fetelor pentru incurajari si raspunsuri, va pup pe toate

ani am primit PM, iti multumesc

va doresc din tot sufletul multa , multa sanatate si sa auzin de fete si fericite...si de fumosi si sanatosi( ce mult imi mai plac maimutelele astea!!!)

va pup inca o data





culmea si semnatura asta a mea...eu eram o optimista incurabla, de aceea am si ales-o...se pare ca ca exista o limita...poti spera pana la un anumit nivel,cand intelegi ca nimic aproape nu depinde te tine. numai Dumnezeu stie ce planuri are cu fiecare din noi...asa ca:" Doamne ajuta-ne!!!"




si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Noela, hai-hai iesi odata din hardaul asta cu melancolie absolut contraproductiva. M-ai facut sa las incolo treburile ca sa intru sa te ‘cert” …..

Eu daca ar fi fost sa ma operez de fibrom as fi ales dr BADEA de la MUNICIPAL pt ca este specializat in asa ceva. La cab particular, daca e sotul dr MIHAELA BADEA este aproape de GIULESTI intr-o vila numai a lor. Am mai scris aici amanuntele dar le voi scrie iar daca vrei tel. etc. CLINICA MICOMI. Dr BADEA este genul care daca stie ca vrei si copii va allege cea mai buna solutie pt tine
Acest dr insa s-ar putea ca pana la operatie, sa-ti recomande o embolie de care au mai scris fetele. Nu va disparea de tot fibromul dar va fi mai mic iar la operatie nu se va taia asa mult din uter. S-ar putea sa gresesc si rog sa fiu corectata.
Embolia asta numai la MUNICIPAL se face si oricum ei sunt cei mai experimentati in asa ceva.

Te rog sa nu disperi dar sa iei rapid masuri.
Faptul ca sotul tau are tensiune, ce sa-ti zic. Si al meu are, dar cu medicatie este sub control si asta nu i-a afectat grav gigeii desi pe prospectum medicamentelor avertizeza despre oarece lenevire.

Fa ce-ti spune dr. sa te repairi ca zboara timpul.
I pup you .... si mai pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

fetelor sti voi care...
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18964.php
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18968.php

si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:


cele mai haoiase pe care le-am primit vreodata !!!!!!!!!!!
stiu ca sunt si pt mine
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Hai Noela, fruntea sus! Ai sa vezi ca se rezolva toate pana la urma, dar nu e voie sa disperi. In nici un caz nu m-as da nici eu pe mana unui ilustru necunoscut din Galati. Eu zic sa incerci sa-ti faci programare la unul din medicii buni din Bucuresti, chiar daca mai dureaza un pic pana te poate opera. Pana la urma merita sa astepti un pic, dar sa fie totul ok pana la urma.
Te inteleg foarte bine, si eu am avut un monstrulet de aproape 7/8 cm si mi-a fost tare frica de operatie, mai ales ca incercam de 4 ani sa facem un bebe. Sa-ti mai zic si ca am 38 de ani si timpul trece...
Acum s-a rezolvat cu bine, cu ajutorul lui Dumnezeu si speram sa apara cat de curand .
Te rog nu dispera, ca Dumnezeu e mare si nu ne lasa.
Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

dj mama, ani, mcbeal , va multumesc din suflet pentru incurajari, va pup, va iubesc...ce m-as face fara voi...

mcbeal e o coincidenta ?
cind tu ai postat la fibrom14 tocmi iti citeam "povestea" operatiei..sau poate telepatia asta functioneaza chiar daca nu necunoastem ?!?!?

am vazut ca ai reusit, insa banuiesc ca nu te-ai operat in romania...

in general ma remontez destul de usor; am luat matura si incerc sa ma "adun" de pe jos, ma cam doare spatele(deh varsta 37!!) dar am sa ma ridic,unde mai pui ca voi ma ajuati atat de mult...

imi este teama de un singur lucru, ca nu cumva in timpul operatiei(pe care nu stiu unde o voi face) sa ma pocneasca vreo hemoragie si sa-mi scoata tot uterul...e singura mea retinere vis a vis de operatie. de durere nu ma plang, stiu ca voi putea trece peste ea...

oanalu,arinna,mioritza,madaS, ce mai faceti,de ce nu mai ziceti nimic???


maryd
nu ne-ai zis daca esti!!!!sau trebuie sa mai astepti????
vino cu vesti bune!!! sa prindem si noi puteri...

si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Maryd, eu am zis :)despre mine in capitolul precedent...

...cel mai mare fibrom e de 4 cm - de la 5 jumatate,mai e unul de ( de la 4 ) restul micutzi dar multi...in ultimele luni au scazut doua fibroame cu cate 1 cm in urma acupuncturii ( am facut si trat homeopat dar numai o luna ca nu m-am putut tine de el)treba asta cu ace am impresia ca are leac pentru multe cojoace...depinde si cine te inteapa...
Mi-a spus Dr care face acupunctura sa fac copilul,si sa nasc prin cezariana, dar unde merge eu in curand- in Canada nu prea se fac cezariene decat daca te chinui bine si vad ei ca nu merge, am impresia...nu stiu daca varsta si fibroamele ii pot convinge de asta, eu nu ma omor cu nasterile normale - fac 39 de ani peste o luna -asa ca m-ar tenta o cezariana ...insa mai e pana atunci, nici nu stiu daca raman si daca va fi ok tot...insa mi-au dat o speranta- el si Dr de la ecografie, si conteaza, pentru ca eu in medici specialisti nu prea mai am incredere...mai mult o nimeresc ceilalti, pe de laturi...si-s mai umani...daca ma luam dupa speialisti acum nu mai aveam nici uter nici ovare si in genereal daca fac dupa capul meu cam iese bine-cand sunt convinsa de ceva.


........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Am gresit, am scris pentru Maryd si trebuia Noela, ne intrebasei ce mai facem , eu sunt cu multe pe cap si intru rar si repede pe aici...momentan :)

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

Noela,
Trebuie sa reusesc!O sa merg mai tarziu sa iau un test, trebuie sa fie pozitiv sa scap si eu de atata stres...Este amuzant...,intr-un fel,sotul meu se comporta deja ca si cum as fi,
ultimul test facut a fost,dar ma amagesc?ca era prea devreme...
Astazi ar fi a 8-a zi...Iar nu mai am rabdare...,abia astept sa fac testul...Nu spun al catelea este...

Maryd

Mergi la inceput