MONTIGNAC (186)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ninha, eu am mai facut portofelele astea dar cu ciuperci si aluatul e super fraged. Acum sunt la cuptor, sa vedem ce iese.

Crapul a iesit bun dar s-a lipit sarea de el foarte tare. Abia l-am desfacut. A fost tare gustos mai ales ca am gasit crap de Dunare, nu de crescatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Am reusit si am pus si eu poze pe 4Share, doua poze de la Craciun. Am pus si una de saptamana trecuta, faceti abstractie de tortul din mana mea (era ziua tatalui meu). De la Craciun pana m-am apucat de Monti am mai pus 2 kg, deci am pornit de la 90kg.

Toate aratati foarte bine, sper sa am si eu vointa voastra si sa ajung unde doresc.

Azi am facut si eu clafoutis cu mere, am pus si tarate de ovaz. Pot sa-l combin cu iaurt?

O saptamana conforma va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caress spune:

Azi
MD-2pogacei cu ceai
P-supa cu pseudo galuste de ovaz
2 felii de drob de soia cu salata de rosii cu ceapa verde
G 1 cub de branza topita cu jumatate de turtita
C zacusca cu turtite de tarate
desert- o savarina Monti

http://i185.photobucket.com/albums/x90/nicollecc/photo34_zpseffcd7c3.jpg

O sa va spun cum sunt, mi-a dat cu minus un capac, nu a iesit atat de multa compozitie ca la checuletul cu cacao, deci au iesit doua mai mititele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

caress arata ff bine savarina asta...cred era ok si fara capacele...ce ai pus deasupra?frisca? si din ce e facut "baltul"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caress spune:

De aratat,arata cum arata...dar au fost atat de bune....!!! Blatul e checulet la cana, reteta fara cacao, cu faina de migdale si faina Monti, deasupra e frisca batuta si indulcita cu fructoza, si le-am si insiropat putin cu sirop cu esenta de rom.Deasupra e sos de zmeura, facut in casa.Delicioase!!!Eu am mancat numai una, sa stiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna16 spune:

Caress, am reusit sa ma documentez si eu putin (in sfarsit ). O sa incerc sa-mi fac variante de meniu, din ce maninc eu in general. Am ajuns iar la concluzia ca ar trebui sa-mi iau un aparat de facut lapte si brinza din soia... stie cineva prin Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caress spune:

Pentru inca 3 saptamani de post...?Eu nu cred ca merita.Laptele de migdale cred ca e mai sanatos decat cel de soia,Iar tofu sper ca e conforma si cea cumparata...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Am avut un week plin: sambata munca in gradina, taiat trandafiri, copaci, strans buruieni uscate, plantat spanac si salata... Ieri plimbare prin Praktiker pentru renovare dormitor: un perete cu tapet si var in nuante de lila. Maine sunt cu trafaletul in mana!
Am fost conforma in week,desi poate cantitativ cam mult! Am facut aseara saratele monti: telemea, putin iaurt, 1 ou, tarate de ovaz si grau, o mana de alune crude macinate si chimen si putin bicarbonat (a fost bine venit ca a umflat putin aluatul; l-am lasat 2 ore la rece si apoi l-am intins intre 2 folii alimentare si le-am taiat cu paharul (rotunde). Au iesit un deliciu... aproape 2 tavi. Am ras aseara vreo 10!
Oricum am dat deja 7 kg jos, in aprox. 2 luni!
Azi:
dim: 3 saratele cu 2 guri de chefir;
pranz: urda cu rosie, ardei, castravete
seara: ciorba de peste, un rest mic de fasole verde de ieri.

Ariadna, nu merita investitia! Laptele il faci usor: pui la umflat o cana de soia de seara pana dimineata, adaugi cam 2 litri de apa si blenduiesti pana se face pasta, pui pe foc si dupa 2 clocote strecori pulpa de lapte. Laptele obtinut il poti tine in sticle in frigider cateva zile.
Tofu de la inedit pe mine ma satisface; toate variantele sunt placute si delicioase!

O saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna16 spune:

Nu doar pentru acest post, Caress. Vor urma si altele. Laptele de migdale se obtine tot cu acest aparat. Si as prefera sa-mi fac eu laptele si brinza decit sa le iau din comert, am inteles ca se amortizeaza destul de repede. Oricum, sunt in faza de research cu aparatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ARIADNA nici eu nu as investi intr-un aparat de facut lapte de nuci/soia. Laptele de genul acesta se face foarte usor daca ai un blender vertical normal. Eu beau des lapte de migdale sau de susan si se face simplu, nici nu mi-am pus problema cumpararii unui aparat.
Am mai urmarit discutiile veganilor, care beau mult genul acesta de lapte si ei nu au fost satisfacuti de aparatul acesta.

Mergi la inceput