Juniori de Iulie - August * 2004 * (111)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

io-s terminata de vestea data de ministrul sanatatii..cu defintarea CJAS si DSP...eu cu cine inchei contract, cand...si oare mai pot sau am investit inutil???...

in plus nu aud de azi dimineata decat vestea ca vom fi trecuti la 4 ore obligatoriu...sau ni se scade 20% din salariu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

what? fratioare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu inteleg ca se desfiinteaza cele 40 si cate or fi, prin comasarea in 8 case regionale, care se vor numi "directii". Deci ar trebui tot cu Ctanta sa faci contract. Obligatoriu probabil ctanta va prelua contractele de la alte case.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

da, dar iese cu nebunie..iti dai seama la noi contracte...nu stiu nici daca "pila" ramane pila...desi intr-o tara normala nu mi-ar trebui pile ca sa intru in sistem..dupa ce am finantat personal crearea locului de munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pana nu va fi ceva cert cu regionalizarea si modificarea structurii, ce zice Nicolaescu e doar o idee. ca asa vrea PNL_ul, find ideea impinsa de ei (regionalizarea in sine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

apropo de batai la scoala, ne inscriem si noi la categoria batuti in curte. Mitzu a dat cu sutul in mingea unora de jucau fotbal asa ca unul dintre baieti a gasit de cuviinta sa-l prinda si sa-i dea un sut in outze. Drept care azi ne-am infiintat la invatatoare si director si le-am spus clar ca e inacceptabil asa ceva, si sa faca bine sa ia masuri urgent. Oamenii au fost foarte cooperanti, au spus ca vor discuta cu ambii si vor lua masuri sa sparga gasca de fotbalisti care ameninta si bate pe toata lumea prin pauze.
Acum sa vedem daca nu vor exista repercursiuni asupra lui Mitzu dar i-am spus ca si daca se uita urat la el sunt la scoala in secunda doi si fac scandal pana la cer.
Sunt total contra interventiei mele vis a vis de acel copil de asta nici nu am vrut sa mi-l arate, nu eu trebuie sa-l educ dar zau ca imi vine sa-i trag una pentru ca asta nu a fost un incident de joaca soldat cu lovituri ci un lucru intentionat s-a dus dupa el, l-a tinut si l-a lovit cu sutul unde stia clar ca doare.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

school bullying tipic, foarte bine ai facut Marina si unii specialisti spun ca trebuie adresata problema si familiei celui care sare la bataie, nu numai scolii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Asta cu adresatul la familie e greu aici...inteleg ca baiatul e angolez, nu stiu din ce mediu provine, aici violenta e la ea acasa mai iau si eu bataie. Si nu cred sincer ca e sarcina mea sa educ acel copil. Cred ca scoala pentru care platim si o groaza de bani are datoria macar sa ii asigure siguranta copilului meu daca nu si o educatie oarescare, stiti ca asta e off-ul meu.
Directorul a incercat sa ne mai explice ca se intampla ca sunt baieti dar sotul meu i-a taiat-o ca se poate intampla un accident, sa-ti spargi capul in joaca, sa-ti scoti un dinte , asta chiar s-a intamplat, dar sa fii tinut si batut nu mai e intamplare e o violenta gratuita si gandita.
Oricum inteleg de la Mihai ca au fost convocati astazi amundoi, pusi sa povesteasca intamplarea si respectivul certat. Sper sa nu se lase cu repercursiuni asupra lui Mihai , i-am spus sa raporteze si daca se uita ala urat la el.
M-a deprimat cumplit chestia asta, tot am citit mi se paa oricum odios dar sa vezi ca e copilul tau in situatia asta e chiar nasol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

apropo de bataie intre copii la scoala si cum gestioneaza parintii conflictul...vedeti neaparat filmul cu Jodie Foster, Carnage(2011) este un film super..in doar 4 oameni !!!


se pare ca maine ne vor anunta ca se reduce salariul cu 20%..uite asa pierd vreo 4 milioane...dupa ce ca inca nu am primit salariul pe ianuarie....deprimaaannnttt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Marina, ce faza nasoala!!! puah. e chiar inacceptabil, sper sa nu se mai repete....

hehe, da e super filmul.... cred ca l-am vazut de vreo 3 ori, de fiecare ma bufneste rasul, dupa aceea ma gandesc "stai, ca de fapt nu e prea de ras..."

aici e o burnita si o ceataaaa.... mosii astia sunt mai ciufuti decat babele anul asta

Mergi la inceput