Homeland cu miros de tocanita de cartofi

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

neata, un latte si de la mine, de dovleac cu spice-uri

Carmen, executat prajitura, delicioasa... sper sa apuc sa mananc o bucata rece azi ca aseara aproape ca mi-am fript limba, nu am mai avut rabdare...

bird, bine te-am gasit
eu am lucrat o bucata de timp cu residenti si fellowshi si in mare mare mare parte sunt oameni f de treaba. Rar am auzit barfe aiurea. Acu si tu lucrezi intr-un spital, si stii bine ce fel de oameni ai acolo.
Aici doctorii veniti din Australia sunt f bine vazuti, sunt apreciati, si f muncitori.

eu am prunc de 17 ani, dar daca as avea fata as fi ok sa aiba un dialog cu doctorul. Intrebare: e resident? Si intr-un fel as fi linistita, inseamna ca fata stie ce sa aleaga, mai mult, inseamna ca a facut o impresie buna.

N-ai de unde sti, poate o motiveaza sa invete si mai mult...

la munca cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

vi-o fo' dor ? :) ca mie mi-o fo'!

no, ia sa vedem ce-ati mai facut voi intre timp
si sa va zic ce-am mai facut io

mihaela, condoleante!
mirela, cum o fo' la olimpiada?
carmen, ana ... mi-am amintit si io de szilvaiz da' din ala cu nuci sau si mai bine cu rom ... facea mama unei prietene din bistrite ... mmm ... si asa ca azi daca tot mi-am luat jumatea aia de zi libera, am pornit in cautare si am gasit un borcan de szilvaiz sau cum i-o fi zicand sarbesc :) ... si cum salivam si dupa o dulceata de caise am cumparat si un borcan de caise. am sa caramelizez niste nuci sa le bag in borcanu' de szilvaiz si o sa-l man'c cu lingura nu cu lingurita. mie nu-mi plac prajiturile cu fructe, da'-mi plac dulceturile.

aseara am fost la cina cu o prietena la un restaurant grecesc. mancarea a fost excelenta, vinu' buun ... si stand noi asa de vorba ajungem bineinteles si la barbati :) si la intrebarea mea: no, cum mai ii cu Sven?, zice ... "apai, nu-i de tinut de mana cand fulgera" :) pentru mihaela: han är ingenting att hålla i handen, när åskan går.; ce m-a distrat expresia asta, ii si mai grozava decat ailalta cu "nu-i de agatat in pomu' de craciun "han är inget att hänga i julgranen"

ca tot venii vorba de expresii, m-a distrat si expresia ta nelia "mi-a ramas limba lipita de cerul gurii" :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Adela, io sunt mai inocenta asa de felul meu (forma delicate a lui "mai inceata la minte") da cum se explica expresia aia cu fulgerul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

maru, cam asa: nu te poti baza pe el pe vreme de furtuna ... tunet, fulger ... nu-i paratrasnet! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

of la naiba, am scris o pagina despre olimpiada si am pierdut mesajul - ...revin :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Deci, revin cu sloganul: E weekend doamnelor ..., opriti motoarele...

Sa va povestesc despre Olimpiada de Matematica:)
Spre deosebire de olimpiadele cu care eram noi obisnuiti, in care efortul era individual... aici olimpiadele sunt de echipa. Fiecare scoala isi trimite cate 3 copii din fiecare an senior (de la 7 la 13), ca sa participe intr-o competitie care aduna cam 65 de scoli cipriote, britanice sau de alta limba (franceze sau germane).

Concursul se desfasoara asa: se da startul si intra de la fiecare scoala primul an senior (7) - aia trebuie sa resolve cat mai repede sau sa iese daca nu stiu pentru ca sa intre in fuga anul senior 8 (acolo a fost si Andrei) - ei au rezolvat ce au putut in 15 min si a intrat in fuga anul 9 si tot asa ... pana la 13.
Apoi, se dau puncte pe ce a facut fiecare an de la scoala respectiva - la ei anul 7 a facut 5 puncte, anul 8- cu Andrei a facut 11 puncte, anul 9 - 13 puncte si tot asa... (din 15 posibile maxime) (in grupa lui Andrei a fost el (roman pur), un copilas rus genial la matematica si un copilas japonez foarte istet)


In final se face scorul scolii - scoala lor a iesit anul asta pe locul 26 ... si sunt bucurosi pentru ca anul trecut echipa scolii a luat locul 41...
Cele mai bune scoli la matematica sunt cele cipriote pentru ca ei invata o matematica foarte complexa - asa cum invatam noi pe vremuri iar scoala unde merge Andrei are system de invatamant britanic si au alt curriculum la matematica ... mult mai putin greoi...

Andrei a venit foarte incantat de la Olimpiada, ea a fost tinuta la Universtatea din Nicosia, de care a spus ca arata ca un aeroport modern - totul numai marmora si canapele moderne (asa a vazut el si I-a placut...) si o Cafetaria cu mancaruri super ...

Asadar fetelor, eu ma pregatesc sa imi fac salata favorita de seara de vineri- asta de aici http://www.supereva.ro/info.asp?id=10955 - merge super cu un paharel de vin rece.

Adela, mi-a placut mult expresia aia cu - sa il tii de mana cand fulgera :)

ce mancaruri mai faceti?( nu vreau sa va fac in ciuda dar in weekend sunt 23 de grade si facem gratar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

mirela, salata aia pentru slabanoage ... io nu-s, da poate cu salata asta ma fac :) ... n-am inteles, pun un ou crud il bat cu lamaie si apoi adaug ulei ... si pe urma bag in el frunzele de salata ... adica pana la urma man'c frunze de salata manjite cu ou intr-un castron manjit cu usturoi? am inteles ca pe urma pun crutoane si ansoa (care mie nu-mi plac) ... nu ma mir ca-i slabanoaga :) si daca e si favorita ta ai toate sansele sa devii si tu

io inca nu m-am hotarat ce sa fac de mancare, astept sugestii :)
pun pe lista vinu' de la mirela
alte sugestii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

da da Adela, nici eu nu sunt slabanoaga dar imi place titlul - macar atat :))

da, da - si eu am batut oul ala intreg ... cu o lamaie stoarsa si 2 linguri de ulei si dupa aia pui salata in bol cu ea - ca un fel de dressing.

sa ii spui daca ti-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru
eu am prunc de 17 ani, dar daca as avea fata as fi ok sa aiba un dialog cu doctorul. Intrebare: e resident?

Nu stiu daca se foloseste aceasi terminologie. La noi in primul an le zice interni, apoi rezidenti. Cat sunt interni si rezidenti se rotesc la 10 saptamani, deci au 4 rotatii pe an. Dupa anul 3 teoretic pot aplica la joburi de registrar. Evident ca nu toti sunt buni sa primeasca job de registrar sau nu dupa anul 3 (destul de rar). Registrarii intra intr-un program de specializare pe specialitatea pe care sunt. Nu se rotesc. Minimul la registrari este de 6 ani ca registrar apoi minim 3 ani ca senior registrar (daca primesc jobul) si abia apoi pot deveni specialist, care la noi le zice consultant. Ca sa primesti job de consultant trebuie sa astepti sa se pensioneze cineva sau sa se creeze un nou job (daca se extinde serviciul).

Pustiul asta este intern cu o luna de experienta , proaspat de pe bancile scolii. E baiat de treaba, capabil (pentru experienta lui), are o atitudine foarte buna...lumea il place foarte tare .

Mihaela, da, noi ne-am cunoscut foarte tineri si la 17 ani eram deja impreuna. Dar noi suntem de aceasi varsta .

Nelia ti-a scapat accentul scotian , e genul ala la care iti vine sa-i spui: don't stop, keep talking

Fetelor,
nu mai vorbiti de mancare ca eu sunt la dieta. Am slabit 8 kg si sunt foarte mandra de mine. Tot cu bodytrim-ul meu la care ii sunt foarte credincioasa. Am inceput pe 1 octombrie, am avut 10 zile pauza de sarbatori, deci 4 luni de cand sunt atenta cu ce mananc.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

bird, vrem sa ne spui cum ai slabit. Povesteste-ne cum adica cu bodyritm.

Mergi la inceput