Colectia de toamna-iarna 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Monica noi am avut un prieten de familie care a stat cu fi-miu de la 1.10 ani. A fost extraordinar, a inceput David sa vorbeasca imediat, de la el a invatat sa se dea pe tobogan si multe alte lucruri pe care noi nu reusisem sa il invatam.Am fost o fericita, nu trebuia sa sun acasa mereu sa verific dc doarme, menanca, iese afara....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Suuuuper bon-ul tau! Mai rar totusi barbati care sa se inhame la a sta niste ore zi de zi cu un copil mic, chiar si barbatii din familie se tem (tata, bunici, unchi s.a)
Important ca a fost o persoana de incredere, ca bone - multe sunt disponibile, dar nu stii peste cine dai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hello ! am avut o saptamana nebuna de tot, multe am mai aglomerat. Vreti povesti?

Am bifat carnavalele: Ana a avut ca tema "lumea animalelor" - dezamagire maxima, ea doar printesa se poate concepe . Pana la urma tot ea a gasit ideea salvatoare - a fost o pisica tare pisicoasa .
Cristi a pornit si el suparat pe tema lor - personaje din poveste, voia "ceva mai modern: PowerRanger, BatMan...". S-a impacat cu ideea de print. Pana la urma s-a dovedit ca tema a fost mai mult orientativa, baietii in fel si chip, am numarat 3 spiderMans si alti x-mans. Fetele -printese. Avantaj clar printul meu, cu care s-au inghesuit la dans .

Eu am avut ieri zi neagra in bucatarie:
- primul avertisment a fost minor: facut paste, urcat sa chem copiii la masa, gasit in bucatarie nor de fum - uitasem sa sting focul . reluat.
- n-am mai patit niciodata: mi-a luat foc uleiul din cratita!
La faza asta m-am dus la culcare, l-am lasat pe tati sa pazeasca friptura din cuptor.
- si faza care a pus capac: nu stiu cum, cand i-a completat apa, a picurat si pe usa de sticla a cuptorului, care s-a facut tandari! sticla peste tot, carnea direct la gunoi, cuptorul praf.
Planuiam eu renovarea bucatariei, cu aragaz cu tot, mobila din jur, podeaua si faianta, dar nu chiar acum. Asa ca ne-am calmat si cu early-booking-ul, in w/e ne apucam de prospectat electrocasnice...

Si pana una alta, ne bucuram de iarna in continuare, e zapada superba la paltinisul nostru, am tot fost la ski si mai vrem .

Sa aveti in weekend fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu, Maria, chiar ca zi neagra, cum de s-au intamplat toate 3? eu nu pricep cum a luat foc uleiul din cratita, imi poate explica cineva? nici de geamul ala nu pricep cum de s-a spart, ca doar ma gandeam ca sunt facute sa reziste la temperaturi inalte... aoleu.

simpatici foc ai tai cu carnavalele!

Eu am fost aseara la sedinta cu parintii la Nati. Nu face doamna tabara de excursie inca nu stie , imi pare rau ca as fi trimis-o pe Nati, sa devina si ea mai independenta.

Ile, ce inalta e Irinuca! Amisor la 9 luni avea abia 70cm. Si 8100 pe vremea aia...acum are 8030 dupa ce a avut 8250 inainte de raceala si 7950 dupa

si Victor e inaaaalt la 134 la 7 ani si 2 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

cum am reusit faza cu uleiul: trasesem cratita de pe mijlocul ochiului, flacara ajungea pe peretele ei. posibil sa-si fi pierdut echilibrul, n-o pazeam , a fost fulgeratoare palalaia.

iar de cuptor chiar ma mir, nu a fost priam oara cand am picurat apa pe usa. probabil a fost pur si simplu momentul sa iasa la pensie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ola fetele

ma uit pe tv5 au emisiuni tare faine.In seara asta e Celine Dion - arata superb, e super slaba

maria ce imi faci pofta de Sibiu, e orasul meu preferat!

Noi am ratat skiul iarna asta ( deocamdata sper eu) pt ca soata este plecata din ianuarie pana de martisor de acasa.

Marti avem si noi sedinta, sa vdm ce iese!Eu nu cred ca ma duc.

Unde sunt targuri de martisor? Ca as vrea si eu ceva home made

Maria ce ghinion, eu m-am ars la deget la noul meu cuptor electric, nu imi ies prajiturile in el,of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noi suntem la Alba in we asta.

Ilenutza, de ce sa nu te duci la sedinta, eu nu ratez niciuna, pt mine e prilej de socializare si iesit din casa in plus cunosc mai bine lumea, parintii din clasa, imi place ce povesteste invatatoarea de copii si espectiv la Silvia iar e interesant.

Martisoare noi in ultimii 3 ani am luat de la Targul Martisorului de la Palatul copiilor.
http://www.calendarevenimente.ro/detalii.php?ev=105515
Gasim martisoare dragute acolo unele hand made si cadrul e foarte civilizat. Nu e deloc tiganeala.

Aoleeeu si cum te-ai descurcat fara sot din ianuarie pana de 1 martie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Eu pt doamnele de la scoala (inv., prof. de religie si en.) am luat martisoare brose crosetate. Daca va intereseaza, cautati pe FB MARMOTESCU (e din Buc., poate livra si personal). Narcisele si florile de cires le-am luat, sunt f faine, chiar imi plac, desi nu ma omor dupa chestii crosetate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Multumesc de sugestii, o sa ma uit si eu.Tot handmade as vrea sa iau pt dne

Lavi petrecere frumoasa la Alba

Pai m-am descurcat ca a venit mama iar apoi a plecat si l-a luat pe A cu ea , deci am stat doar cu 2.Plus ca mi l-a dus pe V un vecin la scoala dar tot greu a fost.Tu stii de altfel ca ai fost in aceeasi situatie

Dar de cand a venit A acasa, adica joi , imi face fetelor niste zile fripte fripte, urla intr-una, el nu merge in casa ci alearga de colo colo, nu vrea la gradi, nu vrea sa doarma la pranz, mi-a mancat ficatzii

Azi a dat in mine cand i-am spus ca vreau sa doarma la pranz.Cred ca oricum s-a refulat prin asta ca apoi a fost mai linistit.eu i-am spus ca nu le mai pun azi desen daca nu dorm la pranz si gata.La noi desenul e cu portia.Unul de 30 min in timpul sapt pe minimax si unul lung in weekend.

In fine, vreau sa petrec ceva timp doar cu el ca este putin dezechilibrat de faptul ca a plecat la bunici singur.Plus toate adunate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ilenutza, da, e mai complicat cu Andrei pentru ca el e fostul mezin :) asa ca el e pasibil de gelozie. Ar fi bine sa mai petreci niste timp numai cu el.

Eu sunt cam necajita ca Silvia nu vrea sa se pregateasca pt olimpiada, ba nu are timp, ba se lalaie cu lectiile si chiar nu ii ramane timp... Imi pare rau pentru ea, dar pregatire pentru olimpiada cu forta nu se poate. Acum e la cercul de mate cu o profa de la o clasa paralela, ieri au facut si cu profa ei niste pregatire, dar cu o floare nu se face primavara. Lucrul singur, acasa, e baza. Asta este, ar putea mult mai mult si mai frumos daca ar pune osul.

Voi ce mai faceti, ati cumparat martisoare? Eu ma duc maine sau poimaine, astept sa se mai repare vremea.

Mergi la inceput