FIV CU OVOCITE DONATE - Cap40

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Wish, minunate vestile tale! Sa dea DD sa ai 2 gemenasi sanatosi si la termen!
Miracol, esti o luptatoare si o femeie foarte puternica! Toata admiratia!
Pup

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

29+ cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danah_78 spune:

Miracol bravo imi place atitudinea de luptatoare.
WIsh eu am avut dureri de sani din ziua 2 dupa transfer,usoare dar nu existau inainte si niste intepaturi la fel de usoare.Cam la o saptamana spotting de implantare usor si in aceeasi zi test pipi pozitiv.
Acum sa va spun si despre mine:ieri seara a inceput o sangerare maronie,astazi am plans toata ziua,am facut si un bhcg care a iesi 40064 si drept urmare am fugit la Sanador la eco(cu ochii rosii)unde am constatat ca exista 2 embrioni de 1,7 mm fiecare si cate o vezicula vitelina de 1,9 mmm.Nu s-a evidentiat inca activitatea cardiaca probabil ca sunt prea mici(sapt 5).Are cineva vreo parere?M-a chemat peste o sapt.
Inca o data va multumesc ca sunteti alaturi de mine,de noi.
Pup si bafta WISH..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Wish...bine ai venit acasa in formula completa!!DOmane Doamne a fost cu tine si va fi in continuare!!Fii cuminte nu cauta simptome si pur si simplu traieste aceste zilele de asteptare cu mult calm si rabdare daca poti...totul va fi bine!!sa vi cu un beta barosan!!
danah, eu zic sa nu te panichezi...bebicii sunt inca mici ca sa le porneasca inimioarele...vei vedea ca totul e bine!
alinutza, nu stiu ce sa zic de uter infantil, nu le-am auzit pe fete vorbind sa aiba problema asta!ar trebui sa te interesezi...dar cred ca daca vei raspunde bine la tratament...in sensul sa iti creasca endo minim 7 vei putea sta linistita...nu stiu in schimb despre sarcina dusa la termen...nu e regula...sunt fete care nu au problema asta si tot nu au reusit sa isi nasca bebeii la termen...cred ca aici intervin alte chestii...oricum sunt alaturi de tine oricand si orice vrei sa faci!
amalairo, pup burtica mea preferata!!
va multumewsc tuturor pt sustinere, stiu ca sunt puternica si sunt o luptatoare...si de asta nu ma las!!aprilie e luna mea!!Doamne ajuta!!
tusferi, daniela, ivisor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Wish,bafta multa
Danah,ce emotii dar totul e bine cand se termina cu bine,astept sa ne zici ca ai auzit si inimioarele.
Amalia,oh...ce burtica frumoasa!!!!
Iri,foarte scump strengarul tau,sa fie sanatos

fetelor eu de azi sunt oficial in cursa,am trimis depozitul si de ziua mea la inceputul lui mai o sa primesc cel mai frumos cadou ever .Apropo,voi ati trimis coordinatoarei si confirmarea de la banca pt.depozit?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

daniela sa fie intr-un ceas bun!...si primavara asta sa curga cu bebici...fie ca de ziua ta sa ai cel mai frumos cadou!
eu voi merge cu sotul de data asta, si simt ca cu el totul va fi bine...si el isi serbeaza ziua la inceptul lui mai, sper sa ii fac si eu cel mai frumos cadou!...de fapt sunt sigura ca asa va fi!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miracol11

daniela sa fie intr-un ceas bun!...si primavara asta sa curga cu bebici...fie ca de ziua ta sa ai cel mai frumos cadou!
eu voi merge cu sotul de data asta, si simt ca cu el totul va fi bine...si el isi serbeaza ziua la inceptul lui mai, sper sa ii fac si eu cel mai frumos cadou!...de fapt sunt sigura ca asa va fi!
va pup

Astept un "miracol" curand...
Mutatia MTHFR A1298C genotip homozigot, PAI - 1 678 5G/5G genotip homozigot, 844 GG genotip homozigot
Fact XIII V34L genotip heterozigot

ok deci,ne tinem de mana si DD sa ne ajute
Alynutza te bagi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Danielabravo sa mai "auzi "ce iti spune matusica si sa ai si tu asa oburtica
Danah felicitari si eu am avut sangerare la 5 saptamani si am suplimentat utro luam initial 600 si am pus inca 200
Miracolsi sa ai si tu o burtica la fel ca a mea



amalia tsakoniati
18+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Daniela, sa fie intr-un ceas bun, draga mea! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza26 spune:

Eu sper sa ma bag,sunt sigura ca vreau dar deocamdata nu am suficienti banuti,sa vad ce revolvam

la banca...pai daca as avea bani as face pana as reusi nici eu nu m-as da batuta, datorita voua prind curaj si poate o sa va ajung din urma.
Sa stiti ca dimineata nu pot sa beau cafeluta fara voi,trebuie sa stiu ce a-ti mai facut,cateodata sunt asa concentrata ca uit si de cafea si se raceste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Wish, sa fie cu noroc! Esti graviduta acum, deci pastreaza starea de pozitivism la maxim! Stai calma, nu te agita, semnele difera si sunt prea putine ca sa le simti atat de repede! Important e ca micutii tai sunt bine acolo si asa trebuie sa ramana inca 8 luni si ceva! Doamne ajuta!

Danah, mamico de gemenasi frumosi, felicitari pentru cele doua mogaldete! Ma regasesc pe mine in postarea ta, la fel am dat si eu fuga la Sanador intr-o sambata pe la 5 saptamani la eco urgent, din cauza unei scurgeri maro. Si toate erau bune si fetita la locul ei si la fel, nu am auzit inimuca, fiind prea mica. Dupa vreo 2 zile de repaus la pat, scurgerile au disparut, incet incet!Scenariul s-a repetat la 7 saptamani si la 9 saptamani, insa de fiecare data, cantitatea de maroneala a fost mai mica, insa nu m-am mai speriat atat de rau, avand in vedere ca medicul imi spusese ca daca nu e sange si nu am dureri mari, sa nu ma panichez. De fieare data am suplimentat progesteron si la pranz, cu inca 2 ovule (deci 400 in total) si am luat si 1-2 nospa.Stai linistita ca va fi bine!

Amalia, pup burticuta ta frumoasa! Cam la fel de mare este si a mea, insa la 25 de saptamani!

Noi suntem bine, fetita se zvarcoleste toata ziua, semn ca inca mai are spatiu, nu prea ii place sa stau pe scaun la birou si ma mai atentioneaza cu un piciorus cand nu-i convine, deja ii recunoaste vocea lui tati si atunci cand pune mana pe burtica! Am inceput si cumparaturile, iar la sf lunii ne apucam de zugraveli sa pregatim casuta printesei! Eu m-am ingrasat f putin pana acum, cam 3 kg, insa, au aparut arsurile si acum sunt nevoita sa pap intr-una! Alte probleme n-am avut de nici unele! Va doresc tuturor sa ramaneti burticoase cat mai repede si sa aveti sarcini frumoase si usoare ca a mea!

Va pup cu drag!

Mergi la inceput