Pinguini, randunici, tavane si diete

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nu stiu daca mai sunt, nu am verificat. Am vazut si preturile . Ma gandeam insa ca anul trecut au fost multe concerte la care mi-ar fi placut f. tare sa ajung, dar nu am facut-o. Macar unul anul asta...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo pinguinilor

ce sa va spun mai intai? ca am facut coliva dimineata sau ca m-am distrat in oras la SPA cu prietenele? barbatul zice ca e cam nepotrivit sa ma distrez astazi.... azi il comemoram pe socru. acum dumnezeu sa ma ierte.... stiti voi vorba aia pe care nu vo mai spun.
in fine, eu m-am distrat.

so, vin si eu la cafenea sau ce faceti voi acolo. aduc cafeaua si prajiturile. am deja antrenament.

mama denaturata ce sunt, ma intreaba copilul mai devreme ce se mananca in seara asta. cam ce sa mancat si la pranz, adica nimik.... am bagat un ochi in congelator sa vad ce as putea face fugitiv. dar domnia sa nu-i multumit. a zis ca ma spune la maica'mea.

roxana, zapada ce trebuia sa vina la voi a ajuns la noi. dimineata ningea cu fulgi mari si m-am gandit la tine....

niste cereale cu iaurt n'ar merge ptr cina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

1. Roxana, de $5 am pus doua sparcuri de benzina, doar nu ai inteles ca am umplut rezervorul ...de aia ma plangeam, ca am stat atat la coada sa ejaculeze pompa o data si gata ...

2. Denisam, bine ai revenit - ce convalescentezi ? Operatie sau ti-au stors un cosh pe frunte ? Oricum sanatate multa si vreme calda ...multumim de vesti despre familia Monicai, sunt sigura ca copiii o sa fie bine, pentru ca sunt tineri si ranile se vindeca repede ..mama ei ? mi-e mila de ea (apropo de discutia aia despre mila), nu cred ca va mai fi cea care a fost, niciodata ...

3. Canada, pe zi ce trece imi dau seama ca tara vostra e frumoasa dar rece frate. Norocul vostru ca aveti si zapada ... la noi nu ninge, ca la Laura, dar din -10 nu mai scadem, urcam cu spor. Dar acum sunt inteleapta ... se socala barbatul si imi porneste masina cu 30 min inainte - ca sa ma asez pe scaun cald ..si cand plec eu, o pornesc pe a lui ... cat despre benzina, pai cele 2 sparcuri de ieri cred ca mi s-au dus la incalzirea de azi.
Laura - o frumuseste la voi acolo, cred ca o sa iasa Sebi din iarna cu niste brate, ca Michael Phelps, norocoasa mica ! Eu in locul vostru numai pe partia aia de pe Cozla as sta, iti dai seama ce bine se skiaza pe aia ?

4. Rufus, ne exciti cu scrisul ala mic asa - intamplari de la tras de par ?

5. Eu ma tin de program - aseara am spalat albe. Azi spal negre si fac supa de vaca cu galuste. Sambata o sa ma duc ori la SPA, ori la ski - barbata-meu asta ma imbolnaveste cu nervul. Ca de obicei, nu stie de azi peste 5 min ce program are si mi-a spus ca sambata s-ar putea sa se duca in officeul cel nou, ca ii vin unii sa ii traga nu stiu ce linie de net. Daca el pleaca de acasa, nu ma mai pot duce la SPA, ca nu veau sa-l las cu 2 copii pe cap sa-i taraie prin Manhattan. Deci as renunta la girls day out si m-as duce la ski. Daca sta acasa, atunci calareala coreana scrie pe mine ... Ca si de Revelion, maine e sambata si el inca nu stie ce face.

In legatura cu spalatul - cred ca am mai discutat asta cu ciorapii - dar ma chiunuie din ce in ce mai tare, pe doua fronturi ... nu stiu cum sa ii invat sa isi scoata ciorapii pe fatza. Ai vostri cand se dezbraca, le pun la spalat pe fata ? Ca ai mei frate, toate desuurile (chiloti, maieu, ciorapi) sunt pe dos ...ori eu nu stau inainte de a baga la spalat sa inotrc rufe pe fatza, le iau cu lopata din cosul de rufe si infund masina cu ele. Acum sa vi-l parasc pe barbata-meu - si el tot pe dos le livreaza, dar lui nu ii intorc nimic. Pe dos mi le da, pe dos le spal, pe dos le usuc ... daca vrea sa se imbrace cu ele pe dos, e liber ...daca nu, sa puna mana sa si le intoarca.
Dar copiilor le intorc si nu stiu cum sa ii invat sa se dezbrace cu ele pe fatza ...

A doua problema este cu ciorapii care intra perechi in masina si ies divortati de acolo ... nu inteleg ! Am in basement o masa de calcat care acum, nu exagerez, are 8 ciorapi single, iesiti la agatzat . Tot astept sa apara perechea ideala, sa ii cuplez si nu stiu frate unde sunt, unde dispar ... Va spun, ca sa nu-i incurc, le-am cumparat copiilor niste ciorapi pe care scrie ziua saptamanii pe talpa - si acum belea, desi sunt la fel, nu pot sa imperechez luni su joi si marti cu sambata ...damn it !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Bueiii, daca puneti da cafenea in August, poate vin si eu ... copiii sigur ii arunc si anul asta in Romania, dar ma gandeam sa vina soacra-mea cu ei inapoi si poate barbatul ca n-a mai fost acasa de 9 ani ...dar daca e rost de cafenele, imi rup si eu 5 zile ... aduc eu cafea din aia aromata, stiti voi - vanilie, scortisoara, alune ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

buflea, sincer, nu stiu cum se skiaza pe partia aia, ca noi nu ne-am urcat nici unul ever pe skiuri. Doar cu sania ne-am dat de cateva ori iarna asta. Dupa cum mai ziceam odata, noua ne plac picioarele noastre asa intregi si dintr-o bucata cum le avem acu .

Si ai mei kinderi tot pe dos se dezbraca, iar fii'miu e frecvent cu sosetele si mieurile pe dos (chilotii nu. are grija sa ii intoarca pe aia)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

He heeee...buflea...pai crezi matale ca ai descoperit America? (era o vorba, tu chiar ai descoperit-o).
Pai ciorapi desperecheati avem o tarla, dar nu-i bai, ca se poarta si ciorapi de doua feluri, ba chiar si culori diferite. Unul rosu, altul verde, de pilda. Eu cred ca s-a lansat si o moda, ca am vazut multi colegi ai fetelor mele incaltati asa. Si, daca te gandesti bine...de ce m-as supara? Decat sa-i arunc, mai bine asa. Nici eu n-am aflat inca unde pleaca ciorapii aia de dispar.
La mine nu lucrurile pe dos sunt problema...ca asa le primesc, asa le bag la spalat si treaba lor ce fac cu ele. Aici m-am pliat dupa Tora, care nu e foarte stricta. Problema e cu buzunarele pantalonilor de tot felul, ca nu le golesc si, daca uitam si le bagam asa, spalam diverse chestii. Cel mai nasol e cu servetele de nas, ca se fac milioane de scame in masina.
A, n-am precizat, e vorba de fetele mari, nu de Ana...dar asta stiati voi deja.


Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

buflea, sincer, nu stiu cum se skiaza pe partia aia, ca noi nu ne-am urcat nici unul ever pe skiuri. Doar cu sania ne-am dat de cateva ori iarna asta. Dupa cum mai ziceam odata, noua ne plac picioarele noastre asa intregi si dintr-o bucata cum le avem acu .

Soro, cand te citesc mi se ridica nervul pe sira spinarii ... cine ma rog ti-a confirmat tie ca, odata pe skiuri, ramai fara picioare, zau asa ? Si pe sanie, ce sa spun, este foarte sigur ... rusinica, rusinica ... pune copiii in cursuri, acum ca invata repede (eu le dau 2 zile) si e si mai ieftin ... o sa-mi multumesti mai incolo, cand adolescenti fiind, in loc sa stea pe FB in casa, o sa stea atarnati pe partie, afara. In plus, tu stii ce agatzamente se fac la ski ? Mnu, nu stii ca matale nu ai skiat niciodata, dar look into my eyes ... pai cum o sa pescuiasca Rares vreo duduie de pe snowboard, cand el e pantofar, in doua picioare , la baza partiei. De Amazoana nici nu ma indoiesc ca o sa-ti dea cu reprosul in cap mai tarziu ... Fica-ta la ce sefa este, cred ca ii aliniaza pe toti la plecare si ii asteapta la sosire cu carnetul de note


P.S. Sa-mi aduceti aminte sa va povestesc cum s-au intalnit asta vara copiii mei cu copiii Laurei si in 10 min s-au certat pe viata. Dezastru a fost !!!
Caci Amazoana s-a apucat sa-l puna pe fiu-meu la coltz cu reprosuri si morala ... pe fiu-meu ala macho, care dupa cum stiti, este cel mai bun in toate, nu este niciodata de vina, se crede frumos, destept si perfect si in plus, mai si uraste fetele ... odata stabilite partile in conflict (Bianca versus Alex) nu a ramas decat sa se imparta echipele, si cum sangele vorbeste, fiecare s-a dus in echipa partenerului de sange .. mai erau si copiii verisoara-mii care prin influenta si presiune de sange ai ales echipa lui Alex. Ne-am despartit cu mine si Laura prietene si copiii dusmani declarati.

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Si ai mei kinderi tot pe dos se dezbraca, iar fii'miu e frecvent cu sosetele si mieurile pe dos (chilotii nu. are grija sa ii intoarca pe aia)

Ah! Deci tu ii lasi asa, cu desuurile pe dos ? Nu te mai obosesti sa pe intorci pe fatza ? Mama neglijenta ce esti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Repet, ca sa fiu sigura ca am inteles ... deci nu se mai poarta chilotii pe fatza si ciorapii de acelasi fel ?
Sa le spal asa cum vin din cosul de rufe si sa se imbrace tot asa, cum le vine la mana ?

Si eu care credeam ca il pedepseam doar pe sot !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Si sa nu uit ...

Kari, baga draga amanunte de la SPA ...ce ti-au facut, pe unde, cat, cum, cine, cate de tare, cat de adanc, cu finalizare sau fara ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

hello, hello! repede a mai trecut si saptamana asta!
buflea si eu sunt in echipa Laurei, nu schiem si ne plac picioarele intregi ca nu avem decat 2.
o data in viatza mea m-am pus pe schiuri cand eram rindunica si aveam vreo 20 j de ani...eram parca la Sinaia cu niste prieteni care schiau si mi-au pus si mie picioarele in schiuri, dar fara nici o indicatie cum sa ma opresc...abia am nimerit o tufa in care in sfirsit m-am putut opri.

aici unde stam, sutnem la 2 ore de Tahoe, o locatie faimoasa de schiat. vecinii mei de 2 ani se roaga de noi sa mergem la munte oferindu-ne si cazare gratis, dar inca nu ne-am invrednicit.
dupa zapada si frigul luat in ROmania in iarna lui 2010 ne mai trebuie ceva timp sa ne dezmortzim....si sa ne incinte cumva zapada.



michelle

Mergi la inceput