Pinguini, randunici, tavane si diete

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

Michelle, dentista mea din Romania e de parere ca nervul e un mecanism natural de aparare al dintelui si nu trebuie scos decit daca e afectat de carie si a murit. Durerea vine de la nerv si atunci stii ca e ceva in neregula cu dintele/maseaua. Daca nu ai nerv o carie poate avansa in liniste (fara durere) pina la radacina fara ca tu sa stii si te trezesti ca nu mai e nimic de facut decit sa-l scoti. Un dinte fara nerv e mai vulnerabil. Poti sa pierzi si coroana si dintele. Daca ai nerv si se face vreo carie sub coroana (ceea ce se intimpla destul de rar), inlocuiesti doar coroana in caz de vreo noua interventie, dar nu pierzi dintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Sorry ca am lasat aseara un mesaj asa brusc, m-am straduit sa ajung la o fraza cu sens si am inchis comp, ca se trezise bebele.

Aqai, nu e derdelusul in curtea casei noastre, si bine ca nu! :)) ca am sta la sanie toata ziua. Chiar si-asa, e pe strada paralela cu noi, in Spielplatz-ul comunal, dar e mai mereu gol, ca pruncii austriecilor rar il viziteaza. Mai mult noi si unii copii de turci mergem acolo.

Buflea, zici de autostrada - eu nici pe drumurile din satul nostru nu am urcat la volan... Nu stiu ce e, o mixtura de teama de Polizeii de aici, frica de accident, de a nu fi distrasa de vacarmul copiilor, lipsa condusului de atatia ani, ma paralizeaza cand vine vorba sa conduc. Daca voi reusi vreodata, dau de stire - desi nu cred ca se va intampla in urmatorii 5 ani!

Ma duc, ii impachetez pentru gradi imediat... O zi superba sa aveti si sa alunecati usor pe langa frigider!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Julia, pruncii tai sunt superbi si eu te sustin cu alaptatul, daca asa simti tu ca e bine. Sigur faci treaba buna. Si chiar de e doar alint, copiii merita din plin sa fie alintati, ca pe masura ce cresc, numarul de "suturi in cap" primite de la viata creste invers proportional cu portiile de alint.



Eu anunt cu mandrie pinguino-randuneasca (ha?!) ca dupa 2 saptamani de Rina am dat jos vreo 4 kg si ma tin tare pe pozitii!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata! Las rapid o pralina pentru fiecare, ca tre' sa ma pregatesc de serviciu.
Pup pingu-nicile!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor si Ruf,

la mine pe ghetar e dezghet, 9 grade de dimineata si un vant de primavara... ha ha. asta pentru ca de joi incepe viscolul

bufleo, io te admir intens cum poti tu duminica seara sa te duci la ski, zau asa. io nu fac decat sa gatesc ptr luni/marti si sa vreau sa zac.

Aqai, spor la invatat

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM
Tot omul meu ma ameninta ca de la toamna imi ia un harb de masina, care sa fie doar a mea si pe care sa o conduc zilnic. Asta in situatia in care ma tem de condus, am permis de 13 ani si nu am condus decat 4 km anul trecut, cu mari rugaminti si insistente...


Julia, frica asta nu o sa dispara decat daca conduci. eu am fost in situatia ta, am avut 2 accidente horror, dupa ultimul nu m-am mai urcat la volan aproape 7 ani. si barbata-miu mi-a luat brusc masina si am fost obligata sa conduc, punct. iar acum merg singura cu copiii inclusiv drumuri lungi si nu mai am nimic. condusul e cea mai buna terapie. sunt sigura ca va fi totul ok . spor la facut dintii, musai sa o faci! super copilasii tai la zapada!!

Michelle dragut numele la cane

Laura felicitari dear!!! tine-o tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Buna dimineata! Las rapid o pralina pentru fiecare, ca tre' sa ma pregatesc de serviciu.
Pup pingu-nicile!



neata. cafea neagra dear, ce praline?? cuvinte sfinte.

v-am promis ca o sa fiu cuminte ieri? am fost. si am facut si blatul ptr tortul mandrei, am gustat doar 2 guri din aluatul crud. si NU am pus gura pe briosele rezultate din restul de aluat. promit ca si azi sunt la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

morgen pinguinasilor

am multe de spus, nu stiu cu ce sa incep....

cu Julia, ce-as smotoci putin obrajorii aia mici si bucalati. de condus... nu am sfaturi, eu am condus de nevoie nu din placere. la inceput imi era greu sa ma concentrez la mai multe lucruri deodata, da pe parcurs m-am obisnuit. a, cand boracii erau boracei rar de tot plecam cu ei amandoi in masina. acum nu mai conduc de vre-o trei ani.... asa ca te sustin.

Aqai, si in tara asta a perfectionistilor sunt destui freaca-menta. si sefi idioti cu orbul gainilor. deja am depasit fazele astea, nu merita sa ma enervez pe idioti. da la teamgesprech le spun in fata ce am de spus. inclusiv sefei.
n-am navalit in frigider, doar ceva dulce simt nevoie sa mananc. una peste alta sunt detoxifiata, am strans cureaua la pantaloni si inca mai am boabe in sertar.

aseara am fost la o prietena, unde a mai venit si alta prietena. am fost un trio formidabil. ne-am lungit pe jos, cu ochii in tavan si picioarele pe pereti si am stat la povesti. le povesteam doamnelor cum m-am hranit cu boabe in ultima vreme. una din ele ma intreaba serios asa... 'auzi fata, da n-ai cotcodacit de la atatea boabe?' ei as! am cantat cucurigu in fiecare dimineata! pe la 3 dimineata cica ne-am dus la culcare. am mai vorbit pana la 5, apoi ne-am baut cafelele si am sters-o acasa.

laura, felicitari la cat mai multe kg jos.

viviana, mai dai involunatr din picioare? foarte rar patesc si eu asta, cand zbor mult cu avionul sau calatoresc cateva ore cu masina... ai gasit un remediu?

musai as ma bag in scutece, altfel pic pe tastatura.

am uitat, avem zapada din belsug, ba ieri ploua cu gheata mica si a si inghetat o parte. sa inceapa distractia.

roxana, pfuai ce copil cuminte esti! auzi la ea, fara dulciuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Mai, harnicute mai sunteti la scris.
E greu si de citit tot !

Nu vorbiti de dentist ca si eu aman din vara sa ma duc, si problemele nu dispar, asa ca ...

Am fost cu mandrul meu copil in schimb, i-a facut un periaj si i-a sigilat molarii. A fost cuminte cu o singura exceptie cand a muscat-o pe doctorita de deget (noroc ca am fost la o buna prietena). Insa, dupa ca i-a spus sa se spele mai bine pe dinti si i-a dat si pasta si apa de gura profesionala se spala al meu copil super-bine. Si daca nu i-am spus in ultimul an cred ca si la doua zile, spala-te mai bine, ca doar tinea periuta pe dinti fara sa frece deloc. Cand i-a spus insa specialistul a tinut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Kari, picioarele astea s-au mai pototlit.
Am luat:
Alanerv www.efarma.ro/products.php?id=3642" target="_blank">http://www.efarma.ro/products.php?id=3642
si voi mai lua
Neuromion http://medicamente.romedic.ro/neuromion-compr

De altfel Alanerv e facut in Germania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Buflea, chiar ar fi avut cupchilu' antrenament la 5.50 AM?

Dragelor, azi visez la Cancun in loc de Hawaii si poate Belize?
Ce o fi mai dragutz prin Caraibe?
Nu veniti si voi?

Mergi la inceput