Azoospermia

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea07 spune:

Gabriela Tutuianu, daca te pot ajuta si eu cu vre-un raspuns,poti sa imi trimiti PM.
Si sotul meu a fost la urolog pt azoo.Desii se vorbeste ca nu se poate trata acesta boala daca pot sa ii spun asa.Sotului meu i-a prescris un tratament,mai costisitor dar speram sa avem rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza12 spune:

buna nadali si eu sunt noua pe forum am citi mesajul tau si pot as iti zic ca si eu ma aflu intr-o situatie asemanatore adica sotul meu are oligozooospermie ,tot ce trebuie sa faci este sa fii optimista si sa mergi mai departe oricat de greu ti-ar fi sotul meu cand a aflat ca el nu poate....a fost foarte dezamagit si se stresa...dar eu l-am incurajat l-am lasat un timp si acum o iau de la capat asa ca nu te lasa ...astept vesti bune de la tnsi pe mess.alinadumitrascu2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadali spune:

Va multumesc la toate pentru sustinere. Incerc sa fiu optimista, dar.... e cam greu. In fiecare zi cand sunt in pauza la servici dau cautate pe google despre azoospermie, ...poate.. poate se mai descopera ceva nou. Ce parere aveti despre branca ursului? Si daca sotii vostri au luat asa ceva? As incerca sa ii dau sotului dar am citit pe un site ca nu este indicat de luat fara recomandarea medicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ravic spune:

si eu am azoospermie. am facut cancerul testicular - seminom, tot la 36 de ani, ca la carte:), dupa spusele medicului szegedian. aparut pe un testicul ectopic, nu criptorhidic. si azoospermia am observat-o dupa incheierea chimioterapiei. este datorata valorilor crescute ale fsh-ului. inainte de "otravirea programata" cu citostatice era oligospermie.
trebuie elucidate cauzele care duc la aparitia azoospermiei. si e vorba de biologie. never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza12 spune:

Nadali eu zic sa intrebi medicul inainte de a lua decizii,referitor la branca ursului ,asa eu am mai auzit si de spermotrend da nu stiu ce as zic.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadali spune:

Stie cineva cum se numeste analiza pe care o face dr Matei de fructoza in termeni medicali? Si daca poate face la orice alta clinica din tara? Sau doar la Bucuresti? M-am uitat pe site la Bioclinica si nu este analiza de fructoza, dar poate nu fac.


O zii frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Exact asa se numeste. Nivel de fructoza in sperma.
Ce valoare a fsh-ului si testosteronului are sotul tau? La eco au aparut ceva obstructii? Microdeletiile pe bratul y si fibroza chistica a facut-o?

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
FIV 2 - cel norocos - februarie 2013 Dr. Tayfun Istanbul - Acibadem - MARTISORUL MEU
DOAMNE AJUTA-NE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

la ce medic ati ales totusi sa mergeti ?

si noi ar trebui sa mergem , insa inca nu am pornit la drum . alte incercari ale sanatatii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadali spune:

Buna ziua! Acuma in martie mi-a promis sotul ca merge sa faca analizalele..deci inca nustiu care sunt valoriile fsh-ului si testosteronului... in total sunt cred vre-o 7 analize. Noi am fost eco la urolog si nu ne-a zis nimic despre obstructii...doar ca toate sunt in parametri normali. V-am intrebat de fructoza din sperma deoarece n-as vrea ca dr Voinea sa trimita la Dr. Matei pentru fructoza.. .
In ce priveste doctorul la care o sa mergem in cazul in care sotul are azoospermie obstructiva pentru fiv+icsi, am vorbit deja cu sotul..i-am povestit despre fetele plecate in Turcia..depre reusitele lor cu ajutorul doctorului Tayfun.. si zice ca ii ok... in conditiile in care noi pe la toamana ne gandeam sa mergem la Istanbul in concediu...poate reusim ambele.
Dar in acelasi timp i-am zis la sotul meu ca se mai poate face icsi+fiv si in Austria..numai ca nu am aflat de fete care au mers acolo, dar i-am zis ca o sa ma mai interesez ...Austria pentru noi ar fi mai aproape...


Ps. Va multumesc tuturor celor care si-au impartasit experientele traite pe acest forum, care pentru mine si multi alti reprezinta o sursa de informare! V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mph2012 spune:

Buna fetelor, am facut cum mi-ati recomandat. Am fost la un urolog (care stie si de infertilitate masculina) ... au urmat analize... pt depistare cancer testicular (35 ani) .... endocrinolog .... genetica..
Analizele se bat oarecum cap in cap ... FSH foarte mare dar totusi la o noua spermograma au gasit gigei dar fara vitalitate.... cu genetica am aflat posibilitatea infertilitatii(nu este ereditar)... sanse minime la fiv poate incercam fiv+biopsie+gigei de la sot daca se gasesc daca nu probabil donator.
Am zile bune , altele sunt rele... nu am rabdare nu stiu ce sa facem ...
Astept alte recomandari
toate cele bune tuturor

Mergi la inceput