Clubul "babelor" FIV-oase 71

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady_grasa spune:

Multumesc fete dragi pentru raspunsuri

Cat despre renovari eu tocmai am terminat am o baie spectaculoasa pe galben si albastru cu o cada imensa in care tocmai ce am prestat o baie luuuungaaaa cu spuma ( miros de vanilie - my favorite)

Cat despre idei de renovare eu am apelat la profesionisti pentru ca imi doream ceva special( v-as recomanda cu placere persoana care m-a ajutat- insa a plecat in State pentru 2 ani), raman insa la parerea ca merita sa investesti bani intr-un profesionist( nu costa foarte mult) dar renovezi for a long period of time si trebuie sa fii extrem de happy cu schimbarile.

Pupici mici pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

hello
subscriu la una bucata dormitor pe post de depozit/camera buna la toate - calcat/uscat, inclusiv la cuibarit zburatoarele mici pe timp de iarna si cumatul-student.
Mie imi place verdele, dar cum faianta din bucatarie are un rand verde (sotul ii zice poienita), nu as fi vrut ca si baia sa fie in aceeasi culoare. am zis sa fie cu portocaliu, oricum sa predomine alb, fiind micuta. numai ca la modelul cu bulinute (de care ne-am indragostit amandoi) nu mai aveau pe stoc portocaliu. buun, sa fie galben atunci (chiar daca nu prea agreez culoarea asta) ... niet, nici galben nu mai au. in disperare am intrebat de albastru (nu am vrut baia albastra), dar noroc ca nici pe ala nu il mai aveau, asa ca am ajuns la verde (rosu si mov nu mergeau - gresia si faianta erau in culorile bulinelor) Dupa ce cu chiu cu vai am reusit sa alegem gresia si o parte din faianta, o noua surpriza la alb, nu mai aveau nici din asta din aceeasi gama, dar aveau aceeasi dimensiune de la alta colectie, numai ca diferea putin nuanta. dupa ce m-am stors neuronii 1 zi ce sa fac (muncitorii asteptau sa le aduc materialele), am zis ca din avion nu se va observa diferenta de alb dintre placa alba toata si albul dintre buline si am luat-o. durerea mare a fost cand a mai trebuit o placa cu buline - una a cedat psihic la taiere - si nu am mai gasit . s-a rugat sotul de vanzatoare sa i-o dea pe cea de pe panoul de prezentare, ca nu il primeste sotia acasa fara
sunt obositoare renovarile, mai ales cu o casa plina, dar imi place perioada cand incepe sa prinda contur ceea ce ti-ai imaginat si abia astepti sa fie gata, sa nu mai fie praf si moloz, sa miroasa frumos. Visez si eu ... noi mai avem, la aproape 3 ani de la mutare, mici proiecte nefinalizate inca, dar speranta inca exista ca la un mom dat vom avea suficiente resurse financiare sa le finalizam, iar dormitorul nedefinit va fi o camera vesela de prichindel razaret.
pup fete dragi si in special pe Ady si briosele aproape coapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mady si eu am vrut specialist sa renovam garsoniera din care ne-am mutat ca sa o inchiriem (neuron scrantit, de) Am vorbit cu cineva, dar nu prea avea timp in acea perioada asa ca pana la urma mi-am dat eu doctoratul in design de interior si dupa reactiile celor care au fost la vizionare nu pot decat sa fiu mandra. sa mai spun ca si acolo predomina verdele ?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

pup fetele

si in absenta

weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Buna dimineata, babute!
O duminica frumoasa va doresc!
Tocmai am luat un mic dejun dragut si am zis sa va salut!
Ma bucur ca avem camera disponibila, iar atunci cand vor sosi pruncii vom avea ce amenaja cu sau fara ajutor speciallizat

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Pupici de prin nametii de zapada , nu a mai nins in Fr asa mult de cand sunt aici. E asa de frumos!!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna fetelor!
Nu stiu daca va era dor de mine, dar am zis ca mie imi e de coi, asa ca am vrut sa va salut si mai ales pe
Ady sa-i urez nastere usoara! Si sa nu te impacientezi caci toate problemele la care te gandesti cu groaza acum, vor trece de parca nici nu au fost . Si daca ai nevoie de orice, poti apela la noi cu incredere caci daca stiu, te ajut cu drag!
Brigit mi-a fost sora de suferinta, mai exact ea e cea careia i-am predat stafeta in Polizu.
Tu unde nasti?

Ari, Alex, Qiao, si toate fetele, va pup cu drag! Sper ca Lara si guliile ei sunt bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndrewD spune:

simonia : Da-mi voie sa-ti povestesc si eu experienta mea cu dl. doctor Ion Ionut, in caz ca doresti sa te lasi pe mainile dansului.

Prin 2010 sotia mea a ramas gravida din prima incercare la varsta de 35 ani si 8 luni. Sarcina nu era bine fixata, avand o usoara decolare de placenta. Doctorita care a detectat problema a recomandat utrogestan pentru 10 zile si ne-a recomandat sa ne gasim urgent un doctor care sa monitorizeze sarcina, deoarece era si ea (doctorita) gravida si nu putea sa ne ajute prea mult in lunile care urmau.
La recomandarea unei colege am mers cu incredere la dl. doctor Ion Ionut, eu avand mare incredere in doctorii care refuza cu inversunare spaga.
Inca de la inceput ne-a spus ca sarcina e mai mica cam cu o saptamana decat ar fi trebuit, dar ca sa nu ne facem probleme...se mai intampla...
L-am intrebat daca sarcina e bine prinsa, deoarece el n-a zis nimic dupa ecograf. Ne-a spus ca nu sunt probleme si ca sunt doar cateva cheaguri pe acolo...dar ca e normal.

Nu ne-a dat nici un tratament si nici un fel de analize de facut...nimic. Mult mai tarziu aveam sa aflam ca sotia are o mutatie genetica ce ar putea da in trombofilie si in dificultati de sustinere a sarcinii. In acest caz trebuia monitorizata o analiza anume: homocisteina. Daca valorile ar fi fost necorespunzatoare atunci se instituia un tratament in functie de gravitatea sugerata de analiza: aspenter, clexan, etc. Mutatia este una usoara, foarte posibil sa nici nu creeze probleme, dar daca creaza atunci exista solutii foarte clare si cu rezultate bune...dar noi n-am stiut atunci.

La 10 saptamani a inceput avortul, ne-am prezentat la camera de garda si a venit personal sa vada care e situatia. Ne-a precizat ca sarcina s-a oprit din evolutie si am ales chiuretajul pe care l-a efectuat dansul personal.
Ne-a spus ca-i pare rau si ne-a specificat ca a fost nevoit sa faca un chiuretaj abraziv deoarece sarcina era mare (habar n-aveam pe atunci ce insemna asta si ce complicatii crunte poate avea).
In afara de analiza anatomopatologica nu ne-a recomandat nimic.

Dupa 18 luni de incercari optimiste ne-am dat seama ca s-a intamplat ceva si am reinceput investigatiile. Atunci am aflat ca in cazul chiuretajelor abrazive unde fatul s-a oprit din evolutie de 1-4 saptamani, sansele ca uterul sa se lipeasca (sinechie, sindromul Asherman) sunt de peste 25%, iar consecintele pot duce la infertilitate mai ales daca nu sunt descoperite si tratate repede, deoarece acestea se agraveaza in timp.

Doctorii recomanda o histeroscopie de control dupa un chiuretaj tocmai pentru a vedea daca s-au produs pagube vizibile in uter. Noua nu ne-a recomandat nimic si uite asa am pierdut 18 luni din ultimii ani posibili de fertilitate.

Ne-am mutat la dl. doctor Marinescu care a descoperit si tratat sinechia, dar nici dansul nu a considerat necesar sa ne cheme sa verifice daca s-a refacut sinechia, mai ales ca n-a folosit nici o metoda de prevenire a refacerii acesteia (baloane, antiinflamatoare sau sterilet). Si uite asa am mai pierdut 10 luni si am depasit pragul de 38 de ani.

Nu stiu daca vom mai putea avea copii vreodata dar ne e destul de clar ca doctorii de la Giulesti sunt superficiali cu consecinte grave.

Ar mai fi de spus si modul in care de 4-5 luni incercam sa facem histeroscopia de control si pierdem luna dupa luna deoarece tot timpul intervine ceva: ba ne-a programat in ziua 14 si era prea tarziu sa faca aceasta operatiune ( se face in zilele 7-12 dupa CM), ba ne-a recomandat pregnyl care nu se gaseste in farmacii si a trebuit sa ne programam peste inca 45 de zile doar ca sa-i spunem ca n-am gasit, ba au fost sarbatori, ba a fost weekend, ba ne trimite la alt doctor pentru histeroscopie iar acela ne trimite inapoi ca intr-un joc de ping-pong cu sansele noastre care scad vazand cu ochii datorita varstei etc.)

Poate ca e natural si bine pentru progresul speciei umane ca prostii sa nu fie incurajati de natura sa conceapa, iar noi am fost natural de prosti sa ne incredintam 2 ani si jumate unor astfel de doctori.

Daca ai pierdut deja 3 sarcini si iti pui sperantele in dl.doctor Ion Ionut...eu iti urez bafta...dar pe noi ne-a nenorocit.

E posibil ca din cauza acelei sinechii netratate la timp sa nu ne mai poata ajuta nimic, nici macar fiv-ul...si toate de la un chiuretaj nenorocit si neverificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

o zi de luni usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fetelor .. va doresc o saptamana usoara ...

Nanne- ce frumos suna .. puncii ... iti doresc sa-i ai cat mai repede .. .de fapt, tuturor fetelor le doresc ...

Andrew
....(cred ca nu trebuia postat msg aici .. dar nu cred ca deranjeaza pe nimeni) imi pare rau pt ce vi s-a intamplat ...
Insa mai aveti sanse sa aveti copii vostri ....
Aici sunt fete care au aceiasi varsta .. sau mai mare ...
Documentati-va ff bine si duceti-va la un doctor care sa-si dea interesul .

In ceea ce priveste dr Ion Ionut ... si eu am fost pacienta lui (chiar vroiam sa-i fac o vizita luna viitoare, dar nu am reusit sa ma programez ) ... si sa fiu sincera mi s-a parut super ok ...
Dar no comment...

Mergi la inceput