Clubul "babelor" FIV-oase 71

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetelor ...
Nu prea am nk de spus .. pt ca nu sunt si nu am fost in apele mele ... m-am scaldat prin "oceane" ... si acum incep sa-mi revin ....
Ma omoara metforminul ...
Dar trec eu usor usor peste ...

Puppp toate fetele si sunt nerabdatoare sa treaca perioada asta friguroasa ....
Astept martisorul .... zambilutze....


Daniela- sper sa primesti vesti bune ... daca nu .. programeaza-te la cehi ... ei sigur iti gasesc donatoare ...
Si nu mai apar surprize neplacute ...

Didi- spor la alergat ... chiar esti plina pana peste cap .. dar le rezolvi tu

Alex & Aristica -



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Neatza fete
Noi acum suntem bine...am avut un episod urat saptamana trecuta marti la pranz am avut o sangerare maree m-a pornit la birou si am ajuns de urgenta la maternitatea din oras. Am crezut ca n-a rezistat micutul si ca l-am pierdut mai ales ca sangerarea a fost cu cheaguri...Cand am ajuns acolo dr care era de garda nu mi-a dat nici o sansa.. a zis ca la 5 sapt de sarcina cu asa sangerare sigur nu mai e nimik. In schimb eu am inisitat sa-mi faca eco...si surpriza..bebelusul este in uter..a avut Dumnezeu grija de noi. Multumesc Doamne!
Sapt asta luni m-am externat...acum stau la pat odihna...bebele e bine are activitate cardiaca...de 3 zile m-au luat si greturile, dar nu-i pb eu suport orice numai el sa fie binee.Vineri merg la Bucuresti la medicul meu sa vad ce-mi zice el.
Daniela hai capu sus ...o sa vina si la voi bebe.
Eu dupa FEt -ul asta nu am stat deloc acasa...au fost si zilele aglomerate cu sarbatorile...si uite-ma gravidutza..Si eu am avut perioade de deznadejde...dar a doua zi o luam de la capat...stiam ca Dumnezeu o sa-mi dea si mie un bebe. Doamne ajuta pe toate fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mariuca stai si tu in concediu medical pana treci de saptamana 12, ca uite ca nu-ti face chiar bine sa te agiti atata. Ma bucur ca buburuza e la locul ei

Fetelor, bine c-am vazut ce-a scris Mariuca, fiindca asa mi-am amintit ca am de donat 10 fiole de progesteron injectabil de 100ml (prontogest, din Italia), care expira in martie 2013. Au fost tinute la frigider, sunt o.k., ca le-a testat si adriana noastra pe zgatiile ei. Dati-mi pm daca aveti nevoie de ele.

Intr-adevar, este o perioada foarte aglomerata. La mine, pe langa munca, au inceput si nebuniile cu casuta, ca s-au intors muncitorii la munca. Trebuie sa ma apuc serios de treaba cu alesul culorilor pentru pereti, parchetul si, ceea ce este cu adevarat greu: 3 bai. Baile m-au disperat si la prima casuta. Ca daca un parchet, o usa, o canapea, o aplica se mai schimba, apoi gresia si faianta din bai ramane asa pentru multi ani.

babutze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ari, cred ca eu as face totul unitar, adica as crea o legatura intre camere, bai, holuri, nu culori total contrastante, ci nuante sau culori apropiate. Poate te inspira ideea.

Mariucadraga, curaj! Ai pm.

Ellie, capul sus!

Daniela, tin pumnii, sa gasesti solutia salvatoare!

Didi, spor, spor, spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

oooo, alexut, tu ai aceleasi idei ca ale sotului meu, dar eu ma plictisesc repede de "orice". Asa ca fac parterul , subsolul si garajele pe culori complementare, exteriorul, la fel, dar la etaj vreau camerele complet diferite, iar baile imi plac in culori tari - ceea ce e nasol la curatenie (e la fel ca la mobila neagra)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Daaaa, si complementar e o idee, important e sa pornesti de la o tema, ca apoi, vin ideile...Eu am faianta si gresie crem deschis in baie...tot greu de curatat :D. Pe hol si bucatarie, e ceva mai inchis, un fel de crem inchis-roscat, nu pot defini culoarea.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Hello
Eu azi am fost harnicuta tare pana la ora asta Sa vedem cat ma tine.
ari mie mi-ar place ca fiecare camera/baie sa aiba cate o tema. din pacate nu am decat o singura baie, asa ca am ales sa o facem f vesela. sa vad daca mai stiu cum sa iti pun o poza facuta imediat dupa ce am aranjat-o. nu e prea grozava, dar se intelege ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ari - ti-am dat si eu PM

In ceea ce priveste baile ... mie imi plac baile vesele ...
Eu am o baie alb cu rosu si cu placi decor floricele rosii cu codite antracit ... si covorasul la baie asortat cu placile decorative ... cu o cabina de dush antracit dotata cu de toate si chiuveta rosie cu baterie cascada (in forma de floare) .. mor dupa ea ...

La o baie alb cu verde fistic .. si placi decorative cu floricele ... si covorasul in ton placile decorative ... dulapioarele albe .. si cada (pe colt) .. tot alba .. era prea mult verde ...
Aici va fi baie copiilor caci este langa dormitorul alb (nu i-am dat culoare pt ca asteptam o buburuza ...)
... daca vom avea fetita .. dormitorul va fi roz cu verde fistic ... voi lua un pictor sa picteze un perete cu alba ca zapada, cenusareasa ....

.. daca va fi baiat .. nu prea stiu ....
Valeu deja visez ....

Daca vor fi 2 bb
.... schimbam casa si o luam de la capat cu decoratul


Ari .. ai de unde sa alegi gresie frumoasa ... o sa-ti fie ff greu sa te hotarasti ...
Mie imi placea o baie mov ... dar nu mai am inca o baie ...

Mai cauta pe net ca sunt fff multe idei super ...
iar sotul trebuie sa se conformeze gusturilor tale ...
Lasa-l si pe el sa decoreze camera de oaspeti ...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Buna si de la mine!
Vad ca vorbiti despre decoratiuni interioare! Like it!
Daca e vorba de bai, eu cred ca daca nu ai lumina naturala intr-o baie, atunci trebuie sa fie decorata in culori deschise - pentru luminozitate si, bineinteles, spatiu

Noi locuim intr-un apartament, astfel ca baia mare este pe baza de maro si bej cu bordura, iar toaleta, chiuveta si cada - albe! In baia mica, gresia este bej, iar faianta combinatie bej si crem.
Iarasi in functie de pozitionarea in functie de soare (nord - sud) am ales si culorile pentru peretii camerelor...

Eu sunt mai solara, deci nu imi place mobilierul tip wenge - cel putin nu intr-un apartament optzecist.

Dormitorul mare este un gri-rose , desi cand am vazut baietii dand prima "mana" ma tot intrebam razand daca am vazut esantionul bine - insa s-a uscat ok, iar dormitorul mic este piersica, insa cred ca oricum va mai vedea o mana de var/culoare - insa fara picturi pe pereti, poate niste abtibilduri gen stelute sau alte zanute (dar micute si nu multe) in dreptul patuturilor cand va sosi bebe, pentru ca asta este destinatia acelei camere; acum are rol de camera de oaspeti/camera de depozitare si gasesti si aspirator, si geamantane ca sa nu zic ca mai usuc si rufe cand spal numeroase masini...
Eu am in toata casa parchet, cu exceptia bailor si a unei portiuni de vreo 60 de cm in bucatarie unde se afla mobila/chiuveta/plita/cuptorul/masinuta, etc.
Daca as avea casa, atunci poate as pune gresie cu incalziere prin pardoseala in bucatarie si bai

Mie imi place caldura, iar dormitorul mic este cel mai cel din casa din punctul asta de vedere, desi ma tot gandesc cum o sa facem sa il aducem la o temperatura normala pentru copii, adica pana in 23 de grade. Na, dreaming , desi, mai devreme sau mai tarziu, sunt sigura ca se va intampla si asta!

Motanul meu iubea dormitorul mic, il gaseam mereu pe caloriferul de acolo (poate ca in celelalte camere avem calorifere inalte si nu avea acces usor la ele). La drept vorbind, caloriferul din dormitorul mic l-am pus asa special pentru el. Scumpa miaunica de acum nu e mare amatoare de caldura, asa ca o gasesc de obicei tolanita pe gresia mai racoroasa din baia mare O figura si jumatate!
Uite, am plecat de la decoratiuni si am ajuns la pisici! Nu-s normala!
Va !

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput