Atractia 'sexuala'

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Ilinca, zicea Nea Iancu pe undeva, in alt context ... Mai bine suspini ca s-a terminat decit sa zici "uf, nu se mai termina odata!"

Si acum dati-mi un sut, ca pic de somn.

Asta a fost tare, iti meriti cu prisosintza shutul!:))) Fugi la nani si drept pedeapsa sa visezi tineri imberbi care nu mai termina niciodata:))))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu
Evident, vorbeam si eu la misto. Dar este vorba despre o senzatie, impresie si atit. Cs nu crezi ca ii alerg pe astia de 40si sa ii experimentez. E vorba doar de o impresie care te face sa te simti atras de un anumit tip. ... Dar noi acum vorbim de impresii la distanta, cel putin dupa exemplele date.

Pur si simplu nu te pot contrazice ... orice mascul care arata ca Channing Tatum in Magic Mike imi rascoleste toate senzatiile si impresiile acumulate pana acum ...

Continui sa insist pe cifre ... cui ii mai pasa cat masoara varsta lui cand sunt atatea chestii de masurat la el ...zau asa. Nu ma pot uita la el decat cu sublerul in minte si nu numai ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cumintzica12 spune:

fetelor, sunteti simpatice, conversatia voastra de ieri mi-a facut bautul cafelei si mai placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Wow, chiar e chestie de gusturi buflea (neatza) , pe mine baietzashul asta nu ma rascoleste deloc. Insa pozele lui mi-au adus aminte de ceva. Are sotul meu o poza de pe cind locuia in Florida, tragea de fiare zilnic si statea cu orele si saptaminile la plaja (hence skin cancer) in care arata mai ceva ca Tatum asta, zici ca era scoborit dintr-o prezentare de bikini for men. Ei bine, eu cred ca al meu este unul din cei mai sexi barbati pe care i-am intilnit, dar poza aia din tineretea lui nu ma rascoleste deloc. Ca nu muschiuletii ma rascolesc pe mine, ci ce are in cap, cum gindeste, cum se poarta si astea da, se mai aduna si consolizeaza in timp. Muschiuletii aia ma lasa pe mine rece, ca stiu sigur ca pe vremea aia termina in 10 minute si credea ca a fost ca in filme (si in filme tot atit tine )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Hai ca m-am distrat la cafelutza cu comentariile voastre caci de vreo 2 zile nu le-am mai urmarit!

Total deacord cu voi..barbatii sub 30 - 40 de ani si 75 de kg total neinteresanti! pustii nici pe mine nu m-au atras niciodata asa ca primul meu prieten avea 25 ani (eu 17) si era cum zicea si Cristoiu ca dupa reviste (plus centura neagara 2 dan) Insa muschii n-au fost suficienti..asa ca mi-am schimbat radical criteriile de selectie si nu am mai dat rateuri! acum ma uit la muschi si alte alea doar la actorii din filme asa cum ma uit si la prajiturile din vitrina ...fara sa intru sa cumpar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

asa cum nu toti barbatii de 20-25 sunt niste putzoi fara minte, plictisitori, neinteresanti, imaturi etc.


Eu nu asta am vrut sa spun. La 18 ani si eu eram mult mai interesanta ca acum La 18 ani si tipii cu care ieseam erau visatori, spirituali, ofereau o indragosteala din aia profunda, cu lacrimi, cu pasiune, cu promisiuni etc. Atunci era placut sa ai pe cineva 'obsedat' de tine, care sa-si plimbe cainele prin fatza geamului tau de 10 ori pe zi

Insa eu m-am schimbat, vreau altceva de la un barbat. Barbat, nu baiat. Impreuna cu care sa cuceresc pamantul

Da, probabil si eu vorbesc de relatii acum. Altfel, avem baterii destule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Wow, chiar e chestie de gusturi buflea (neatza) , pe mine baietzashul asta nu ma rascoleste deloc)


exact, nici mie nu mi se pare sexy...vorba cuiva, papusel - dar spun asta strict pe baza impresiei lasate de fotografii, nu (cred) ca l-am vazut in vreun film...

spunea cineva in alt mesaj ca-i place seal. si mie imi place, insa la asta contribuie in mare masura vocea, melodiile, modul in care transmite emotia, modul in care se misca, samd.

despre taye diggs ce parere aveti ? va uitati la serialul private practice ?

george michael si mie mi se pare teribil de atragator, cu cat s-a maturizat, cu atat parca a devenit mai interesant...ce daca-i gay...va amintiti cand a cantat cu trupa queen sau cu elton john? pfoaa, arata, canta si se misca teribil de bine...

cat de importanta este vocea unui barbat pentru voi, pe langa aspectul fizic si toate cele ? de exemplu, pe mine ma enerveaza la culme vocea lui catalin botezatu (n-am nimic cu el, saracul, nici ca-mi place, nici ca-mi displace), mi se face "piele de gaina" cand il aud, daca il ascultati cu atentie parca ar fi doua voci suprapuse, una dintre ele fiind scartaita/gajaita, nu stiu cum sa ma exprim ca sa intelegeti.

imi place vocea solistului de la the christians (melodia "word"), vocea lui seal, vocea (doar vocea) lui vin diesel si a lui steven seagal - in general voci "joase" si "catifelate", nu dogite sau ragusite. barry white...un deliciu pentru urechile mele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Aaaa, pai spuneti asa...de "relatzii" era vorba...Hehe, apoi celor de 20 nici nu le trebuie experienta, ca au toate atu-urile de partea lor, prind repede, au entuziasm, energie, nu au probleme pe cap care sa le turteasca libido-ul, au prospetime, piele fina, trupuri perfecte La 45...hm, mai o burta, mai o chelie, mai o vointza fara destula putirintza...n-as prea vedea un maraton de 8 ore la un 45+ fara "adjuvante"...
Asta generalizand, desigur, ca doar de la generalizari am pornit
(oricum nu toate femeile suspina dupa Sean Connery si nu toate simt ca le ia cu lesin in fatza venerabilei statui a "maturitatii")


IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.


Ilinco,daca bagi 55 ani....sa icem ca ai drepatate...dar la 45 de ani....ce tavaleala iti trage daca se pricepe de o strigi pe mama in ajutor.Sincera sa fiu,astia tineri nu-s de cursa lunga..or fi ca iepurasii..asa imi aduc eu aminte....da` cea mai buna treaba o fac aia intre 35-46 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eumada, nu tu starniseshi rumoare pe la un topic cand i-ai facut pe aia de 40+ "boshorogi" si chiar ai insistat tot topicul cu "deh, ce mai poate unul trecut de 40"? Cum de ai schimbat macazul?:)))
(dar ce ma distreaza asta cu tinerii pe care nu-i tin bateriile, ce naiba, n-ati avut si voi mai in vremuri nu tocmai demult apuse niciun iubit situat in intervalul 19-25 pe care sa-l tina bateriile toaaata ziua, 7 zile pe saptamana?!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Pai..degeaba-l tzin citeva minute!

Intensitatea conteaza...nu desimea!

Dana

Mergi la inceput