Bobocei de septembrie-octombrie 2012!(5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

I-am dat doar cate o jumate de paracetamol supozitor ca mi-a fost groaza sa ii introduc unul intreg desi acum cred ca as incerca dar slava domnului ca nu mai e cazul. E ok, e zambaret si gangureste, are 37.6. Eu am intrebat in stanga si dreapta si cei care au doi copii si au refuzat la primmul sa faca cele optionale la al doilea le-au facut; ca fiecare a patit cateceva cu primul copil. Fiecare ia decizia pe care o doreste dupa ce se informeaza; eu sunt f impacata ca le-am facut; doar doua sunt injectabile; Rotarixul se da pe gurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

A, si am uitat sa va spun ca in Germania aceste vaccinuri optionale la noi sunt obligatorii. Si acest aspect m-a ajutat in luarea deciziei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Mandra mea s-a foit toata noaptea. La 2 a mancat, la 3 a facut kk, la 4 iar foame, la 5 ii scapase sanul apoi a dormit pana la 7 a mancat si doarme de atunci. O aud cum se foieste deci mult numai tine.
Eu la baiat am facut rotarixul... nu au fost efecte secundare, adica febra sau altceva, ca de urlat urla oricum tot timpul era in grila.
Nu mi-a parut rau de bani ca pana acum nu am facut nici o enterocolita, desi in parc sau printre cunoscuti a fost jale anul trecut.
Multi internati, pe intravenos, urat.
Am fost si noi la spital chiar in anul cand am facut vaccinul ca se stricase rau la stomac dar la analize a iesit ca e doar stricat la stomac. De la o piersica care nu era doar mai coapta era stricata. Vroiau aia sa ne tina 3 zile ca cica asa trebuie daca te internezi ca altfel nu le deconteaza casa de asigurari. Am facut un scandal atunci in budimex... am plecat dupa prima zi si am venit dupa 3 zile sa semnez externare... ca la noi...

& fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Neata!
Olivette multumesc pt aprecieri...pt cel mic :)
Mirabela chiar ca bravo ca poti face mancarica...mie imi lipseste as vrea sa pot...imi place sa fac...dar acum dc nu ar face soacra si ne-ar aduce nu stiu ce-am manca...eu ma chinui sa fac un ceai sau sa ma duc la toilet...adica ma duc dar cu fundal sonor..ma mai apuca nervul ca sunt legata de maini si de picioare dar stiu ca se va sch situatia la un moment dat

Noi am avut o noapte ca de obicei...uff...de data asta insa bb dormea/manca...eu nu am putut sa dorm...de durere...canale infundate iar axila pana la mamelon....Mirabela sper sa-mi treaca si mie la 2 luni...si spre dimineata ma ustura asa de tare un san inauntru ufff..acum sunt suportabile...si canalul infundat si usturimea.
Intrebare voi purtati sutienul de alaptat non-stop?eu il port dar parca nu simt vreo diferenta iar noaptea oricum nu sta ...ies stanga dreapta ca-s grei.
Olivette tu cum mai stai cu canalul infundat?
Stella cum merge programul?eu ieri am reusit sa am acolo o juma de ora uneori o ora sau chiar o ora juma...dar m-a ajutat bb..ieri cand se satura nu mai voia sanul-prima oara- si incepea sa planga il plimbam si in 10 min adormea cate juma de ora-o ora.l-am mai pus si in patut la pacalici(asa-i zicem caruselului ca-l pacalim cate 10-15 min) dar nu merge sa fac asta prea des...se prinde ca vreau sa-l pacalesc:)))
Azi suntem pt 24 de ore singurei fara tati...e de svciu asa ca baita skip diseara...sper sa vina putin soacra diseara sa reusesc sa fac eu baita....adica sper sa stea/doarma la ea vreo juma de ora...
Atatic pt moment :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Mirabela, miemi-a zis pediatra ca daca vreau sa-i fac Rotarixul, trebuie facut dupa 3 luni, dar pana in 16 saptamani si la 28 zile de alt vaccin. Am intrebat-o si pe ea ce sa fac si a zis ca e decizia mea, din cate stie ea, daca face boala, vaccinul o ajuta ca dace o forma mai usoara. Ea mi-a zis ca la ambii copii nu le-a facut vaccinul pt ca a considerat ca daca va fi nevoie, se descurca cu boala. Acum, na, ea e pediatra! Cred si eu ca se descurca! Eu parca i l-as face, ca n-o vad prea bine pe Maya: Klebsiella o are, a racit de 2 ori pana acum... adica nu-mi pare genul rezistenta la boli.

Moro, mi-a trecut canalul. Ori sunt norocoasa, ori ajuta ca-i dau in cap din timp si nu-l las. Eu imi pun apa fiarta-fiarta intr-o sticla de 0,5 si o pun pe locul dureros. E arat de fierbinte ca nu pot s-o pun direct, o pun intr-un scutec de finet. Si la dus imi sapunesc bine mana si masez locul respectiv usor pt cateva minute. Si a doua zi nu mai am nimic!

Andreea, hai, ca te-asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Moro, imi pare asa de rau ca nu mai scapi de canalele alea infundate!Eu nu port sutien in casa. Niciodata nu mi-a placut sa port in casa. Imi pun doar cand ies afara. Sa ai grija sa nu fie cu sarma sau sa stranga, ca si astea sunt cauze pt canale infundate. Nu te-ai simti mai bine daca n-ai mai purta o vreme? Macar pana iti trec galmele alea...
Eu incerc sa o dezvat de adormitul pe mine si in brate. Am zis eu ca n-o s-o legan niciodata pe perna, dar e mai comod decat sa-mi rupa mainile. Prima tentativa de ieri a fost un esec. A plans intruna si cand am luar-o in brate a adirmit in 2 minute, pe ceas!
Azi am incercat din nou. O ora de leganat, 2 atipiri de cate 5 min si trezit cu plans, pana la urma tot pe mine a dormit o ora.
Acum facem alta incercare. Momentan fixeaza lustra. E fascinata de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Oliviaam vazut ca tu ai carusel din ala cu gasca si tare-mi place si mie,
m-am uitat la mai multe,dar asta imi place cel mai mult pana acum
intrebarea mea e:tu esti multumita de el?cum sta cu consumul de baterii?
Adinae f.fain si caruselul pe care vrei sa-l iei tu.imi place fatul ca merge muzica timp de 30 de min.vezi ca e la 115 lei la Farmacia Tei

Paula fericita de baietel dulce Roland 24.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_83 spune:

Buna
Am si eu o intrebare bebelusi vostri cand stau pe burta isi tin fff bine capul ca al meu nu il tine fff bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Paula, cu bateriile e f ok consumul. Intra 4 baterii din alea mari in el si de-abia saptamana trecuta le-am schimbat. Acum e adevarat ca la inceput nu o interesa deloc, il porneam degeaba. Acum, adunat toata ziua sta cam 2-3 ore la carusel. Ce nu-mi place la el e ca merge maxim 10 minute. Dupa 10 min trebuie sa vin sa-l pornesc din nou. Porneste singur daca bebe plange mai mult de 8 secunde. Evident ca nu o las sa planga ca sa porneasca singur, vin eu si il pornesc. Oricum vin mereu sa ma uit la ea, asa ca nu e mare bai sa-l pornesc. Cand dau drumul la aspirator pt muci, daca a ramas pe on, porneste singur :)) Acum nu stiu daca e de la zgomotul de aspirator sau de la tipetele ei. Am observat ca daca are muci plange la aspirator, ee, cand nu iese nimic, pot sa stau cu batistuta bb si 10 minute la nasul ei ca nu zice nimic.

Maya isi tine capul pe burta, dar mai mult de 10 min nu sta, se enerveaza. Cand oboseste isi pune capul jos pe o parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Paula, huse de saltea vazusem la Ikea si la Kiabi in primavara (dar parca s-au desfintat). Da pe Google husa patut bebe. Acum sa gasesti si la dimensiunea saltelei tale, sau macar mai mare.

Dupa o ora de leganat pe picioare si miorlait, m-am lasat iar pagubasa si a adormit langa mine la tzitzi. Macar nu e pe mine. In schimb intr-un minut cred ca de 10 ori a tresarit si deschis ochii, efectul acela Moro.

Mergi la inceput