FIV la Clinica Promed System(4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris8 spune:

Engi esti insarcinata in 4 saptamani, sarcina se calculeaza de la ultima menstruatie nu de la ET sau punctie/ovulatie.
Clexane nu iti fac rau insa daca nu ai nicio problema nu prea le vad rostul...eu as zice insa sa astepti sa faci primele analize acum in sarcina, printre care si cele de coagulare, si in functie de rezultate oricum dna dr ginecolog iti va spune cand sa le intrerupi.

Pai de ce sa nu faci clexanul daca mergi la beta? nu are nicio legatura, clexanul nu influenteaza cu nimic, e doar un aticoagulant, eu l-am facut continuu incepand de la stimulare si am facut intre timp atatea si atatea analize...
La dr Uscatescu nu stiu de ce sa mergi daca nu ai mutatii sau alte probleme de hematologie... eu am fost la inceput la dansa, cand am descoperit mutatia, insa apoi am renuntat sa mai merg, personal nu prea mi-a placut...mai ales ca incepuse sa se bage prea mult pe treaba ginecologului, ma trimitea sa fac dry test obligatoriu la Medsana, cu ecografie tot acolo, cand eu oricum faceam dublu test la Promed, ambele teste indicand cam acelasi lucru...si chiar nu ma simteam ok sa ma duc sa imi faca eco si teste de sarcina un alt medic ginecolog, pe care nu il cunosteam deloc, cand eu aveam deja un medic in care aveam incredere, plus banii dati practic de 2 ori...asa ca am mers pe mana dnei dr Predoi si atat.
Eu zic sa te linistesti, sa te odihnesti cand simti nevoia, sa mananci sanatos, sa bei multa apa (minim 2 l pe zi) stii banuiesc ca nu ai voie sa faci bai fierbinti sau in cada, sa nu porti pantaloni stramti sau ceva care ar presa uterul, si fara contact sexual cel putin pana cand ii porneste inimioara. Cam atat momentan... aaa si fa beta ala odata ca sa te programezi apoi la ecografie cand implinesti 6 saptamani, vezi ca dna dr Bolintineanu e super aglomerata in Ianuarie, si trebuie sa suni din timp...nu stiu daca gasesti loc in 2 saptamani. pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Craciun Fericit fete dragi!!! sa aveti parte numai de bucurii, sa fiti sanatoase iar Noul an ce vine sa va aduca minunea mult asteptata.
Engi felicitari, o sarcina usoara ii doresc iar bebe sa fie sanatos!
Cris ma bucur ca sunteti bine!
Va pup cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

craciun fericit alaturi de cei dragi .

ho ho ho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi1975 spune:

Craciun fericit! Sa aveti parte de liniste si sanatate.
Nu am ajuns la Bucuresti pt bete dar am cel mai frumos si clar test.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumynytas81 spune:

CRACIUN FERICIT ENGI,FELICITARI ! AI REUSIT,MA BUCUR TARE MULT PT TINE,AI VAZUT CA SE POATE ! AI GRIJA DE TINE !STAI LA CALDURICA,MOSUL A VENIT LA TINE CU CEL MAI FRUMOS DAR DE PE ACEST PAMANT,NIMIC NU SE COMPARA CU ACEST DAR MINUNAT,ESTE O MINUNE CEEA CE-TI SE INTAMPLA,ASA CA SA TE ROGI LA BUNUL DUMNEZEU INTODEAUNA,SA NU-L UITI NICIODATA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris8 spune:

Fetelor, Craciun fericit tuturor !!!

Engi, felicitari din nou, sper ca ai citit sfaturile mele de mai sus, sa le urmezi ca e ff important mai ales in primele 3 luni.

lumynyta, vei reusi si tu, asa sa te gandesti mereu...Craciunul urmator va fi cu bebe!!!

miky, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi1975 spune:

Scuze ca nu am mai scris.
Azi am facut beta..15zile de la ET....809.....nici nu pot sa mai scriu de bucurie......cris multumesc pt sfaturi......cand ma linistesc va scriu mai multe......pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumynytas81 spune:

buna ENGI, FELICITARIIIIIIIIIIII ! Ma bucur pt tine tare mult,sarcina usoara in continuare,eu cred ca sunt 3 ,la un beta asa mare... norocoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Felicitari,Engi!Ti-am citit povestea si ma bucur nespus pentru reusita ta.Ai primit un dar frumos de la Mos Craciun.Te pup si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi1975 spune:

Gata a trecut euforia.
Lumi multumesc mult.....o sa fie si la tine bine......ai incredere.
Miki multumesc mult.
Cris sunt datoare pt sfaturile tale.Multumesc.
Lorelai mi-aduc aminte ca si tu ai fost sportiva. Gresesc? Da, am trecut prin multe: cancer cu metastaza, iodoterapie, multe, multe depresii....nu am fost racita nici macar odata si deodata ma trezesc cu nenorocirea pe cap in conditiile in care absolut toate analizele erau bune, punctia,marcarii tumorali, pana si vsh era 2....din aceasta cauza a fost socul foarte mare.
Dar sa se duca in pustietati relele si sa vina cele bune.
Pe 8 sau 9 merg la eco.....am mai primit in plus un Utrogestan si Longest-o fl la 3 zile.....in rest tratamentul ramne la fel cu tot cu fraxeparine.
Ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa duc sarcina asta la capat.
Ieri m-am speriat un pic pt ca aveam simptome de ciclu.....si acum mai am dar sunt mai slabe.....sper sa fie bine. La voi au fost prezente simptomele astea? Posibil sa mai persiste.
Voi cat ati avut beta la 14 zile de la ET?
809 credeti ca este pt 2?
Va pup si va multumesc mult pt sustinere. Tare mult a contat pt mine.

Mergi la inceput