Aspirante optimiste > 20 ani !!! (813)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

Vali iarta-ma acum am vazut ca ai facut testul antifosfolipidic dar nu inteleg a iesit pozitiv la interval de 12 sapt...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Nu, Moni, zice ca pentru a fi valabil un diagnostic de sindrom antifosfolipidic pozitiv, dupa ce iti iese o data pozitiv, trebuie sa mai repeti analizele la 12 saptamani.


Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Moni, e super daca ai avea de platit doar 1500 ron. La Regina Maria ala mare de pe site era pretul cu tot cu reducerea de la stat.
E foarte ciudat si aiurea pe de alta parte faptul ca statul deconteaza sume asa de mai pt spitalele private, dar la spitalele de stat aloca mult mai putin pt aceiasi interventie chirurgicala. Asta mi-a spus-o doctorul meu, intristat de situatia din spitalele de stat (el fiind si la stat si la privat) .

Didi de mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mph2012 spune:

buna fetelor, va scriu din nou azi, desi va urmaresc in fiecare zi, pentru ca in paginile anterioare m-am regasit in cateva din postarile voastre. Din pacate eu simt ca sotul meu nu este alaturi de mine si asta ma face sa sufar chiar cand nu ar fi cazul. Noi suntem in perioada in care ar trebui sa ne iubim pentru a putea vedea si noi II si simt ca ma intereseaza doar pe mine. Aseara am ratat o posibiltate buna din pricina.....indiferentei zic eu. Eu am probleme cu lubrifierea si am nevoie de mai multa atentie si de mai multa relaxare care intradevar duce la o prelungire a preludiului dar asta o stim amandoi,din pacate aseara nu a mai fost dispus. Poate nu e asa, poate era doar obosit dar pur si simplu simt ca ma lupt singura. Poate asa a vrut Dumnezeu pentru ca totul trece pe la EL.

Va doresc zile linistite sitoate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caresse spune:

Mph2012,
Nu stiu ce sfat sa - ti dau ,dar pot sa-ti spun ca mai intai trebuie sa te ocupi de tine insati ...imi dau seama ca esti dezamagita de atitudinea lui, dar acest lucru e accentuat de nerabdarea ta ...
Lasa-ti timp ca sa-ti cunosti corpul si sa-ti eliberezi mintea...si apoi vine si
Viata ne ofera tot timpul surprize !


Mami de Andrei (6,2 ani) si de ingeras Elena (22s- 19.05.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mph2012 spune:

multumesc de raspuns stiu ca ai dreptate Am stiut si aseara doar ca sunt atat de putine zile...pe care nu as vrea sa le pierdem.. Acum mi-a trecut.. Cred ca o sa iau o pauza.. Trebuie sa imi dau seama cu ce si cine ma lupt. Poate ca am pornit la lupta cu strategia gresita si deja psihicul e la pamanat. Nu am de ce sa ma plang.. nu incercam de foarte multa vreme.. Ma doare sufletul cand citesc ce vi se intampla sunt dezorientata .. Nu vreau sa ajung sa ma cert.. Mi-e ciuda pentru ca el este cel mai entuziasmat pentru ca incercam.. si totusi are reactia care o are... Luna trecuta ii spuneam sa ne iubim cand ne taie capul dar nu in fiecare zi si atunci a bombanit Acum ca as fi vrut eu ...el nu Aici e dezamagirea mea. Poate am reusit ceva luna asta poate nu dar sunt hotarata sa merg sa-mi fac analizele si intre timp sa iau o pauza sper doar sa nu fi o incercare nebuneasca a psihicului meu sa-l pedepseasca pentru aseara. Nu stiu daca m-am facut inteleasa ... nu stiu daca cuiva ii pasa dar mi-e imi face bine sa scriu.. Multumesc totusi de raspuns pt tine si pentru restu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

mph... in unele momente (nu prea dese din fericire) si eu am simtit ca ma lupt cam de una singura dar sunt o femeie puternica si nu ma las infranta doar de atat. In acele momente in care am constatat ca nu intotdeauna ii pasa atat cat imi pasa mie, ca ii e teama totusi de responsabilitatea unui bebe si ca parca nu-i asa sigur ca vrea in clipa aceea ca parca simte ca-i prea tanar si va trebui sa se maturizeze mai mult mai repede am fost trista de ceea ce am constatat dar n-am renuntat si n-am luat pauza. Incet incet am vazut ca trece timpul si noi tot incercam si nu se intampla nimic si a inceput sa se relaxeze si el, sa vada ca nu-i asa simplu sa raman insarcinata, ca cine stie cat mai poate dura si cand vom reusi si a inceput sa isi dea silinta mai mult. In seara in care am ramas insarcinata a adormit inaintea mea, am tras de el sa se trezeasca dar fara succes si m-am culcat tafnoasa. In timpul noptii s-a trezit el singur si m-a trezit si pe mine sa o facem. Si-a dat seama cat de important e pentru ca deja trecusera 6 luni de cand incercam constant si sistematic si nu se intamplase nimic, vazuse cat conteaza pt mine ca facusem histerosalpingografie, ma operasem laparoscopic si ii dadusem o gramada de vitamine sa ii reparam probeleme aparute la spermograma si cand a vazut ca fac tot ce trebuie sa fac fara cracnire si-a dat seama ca si el ar trebui sa faca ce tine de el pt asta.
Daca la voi e vorba de probleme de lubrifiere, cumpara-ti un lubrifiant Preseed si gata, problem solved.
E drept ca-i de preferat sa te simti bine dar pentru mine nu orgasmul a fost prioritatea, adica daca ajungeam si la asta bine, daca nu asta e. Oricum programarea taie din elan din start dar cand planuiesti un bebe nu poti sa fii mereu spontan.

19+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mph2012 spune:

va multumesc enorm de mult .. va mai scriu .. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mph2012

va multumesc enorm de mult .. va mai scriu .. multumesc


Buna...amiaza fetele! (exista o astfel de forumula de salut? Daca nu, tocmai am inventat-o eu!)

Ati plecat in weekend toate?
Eu am un weekend linistit, acasa, mai mult in pat. Nu prea m-am odihnit dupa interventie asa ca mi-am propus ca astazi sa lancezesc putin fiindca sunt singurica, sotul e plecat. Daca tot sunt cu laptopul in brate am zis sa va scriu si m-am apucat sa fac cercetari despre histeroscopie si analize de trombo, ca sa inteleg cat mai bine despre ce e vorba ca si asa trebuie sa astept ciclul de dupa chiuretaj inainte de a intreprinde orice.

Am o intrebare pentru Mealex si Mihaelafalt caci stiu ca voi ati avut chiuretaje dupa sarcini oprite: cat timp e normal sa sangerezi dupa chiuretajul prin aspiratie? La mine inca nu s-a oprit. Am avut sa zicem un "varf" acum o zi dar nu o cantitate care sa ma alarmeze. Eu fac luni o saptamana de la chiuretaj, m-am simtit foarte bine, am bantuit si printr-o delegatie intre timp, n-am dureri, febra sa chestii asociate dar ma intrebam de ce nu se opreste sangerarea, pentru ca nu s-a schimbat culoarea ( e tot rosu aprins).

Mph2012, eu cred ca sotul tau iti este aproape numai ca nu stie sa exprime in cuvinte acest lucru. E oarecum normal, as zice, sa simti ca esti singura ( poate e doar o usoare stare depresiva care e trecatoare ) dar in realitate nu esti, eu asa cred. Barbatii au modul lor de a face fata unor pierderi sau nereusitelor si reactioneaza diferit de noi. Noi suntem mai sentimentale si mai impulsive, face parte din natura feminina. Ei sunt pragmatici si atat. Poate si el se simte singur. Ai incercat sa discuti cu el? Sunt sigura ca va iubiti si vei vedea ca aveti de fapt acelasi obiectiv.

Caresse sa stii ca si eu am un exemplu ( ba chiar doua daca ma gandesc bine) de tatic foarte implicat in cresterea copilului si a implicarea a ajutat foarte mult in crearea unei legaturi cu bebele. Chiar daca ei pretind ca nu stiu nimic si ca nu se descurca cu bebele, in realitate o fac la fel de bine ca noi. Asa ca nu ezita la sarcina urmatoare sa-l implici pe tati mai puternic si vei vedea ca nu-i dauneaza in niciun fel, nici macar la stomac, ba chiar il ajuta sa inteleaga efortul pe care il depui tu, ca mama, in cresterea copilului. Sper ca nu te superi pe mine ca mi-am permis un sfat, doar ca am vazut cu ochii mei cat de frumoasa devine relatia bebe-tatic, pas cu pas, si cred ca e minunat sa-i ajutam ( cu subtilitate, desigur) sa si-o creeze.

Inca o intrebare si gata: eu am crezut ca am un tonus bun, un psihic solid si ca gata, mi-a trecut supararea. Dar astazi m-a umflat plansul total aiurea. Or mai fi hormoni de sarcina intarziati sau sunt eu suparata pe viata? ( na ca acum va cer sa faceti si psihanaliza cu mine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Buna fetele
Mai cu intarziere asa, va multumim pentru urari .
Mara va saluta in stilul ei oracaios si va transmite multi pupici balosi.

Nu va impartasesc din meseria de Milka - schimbator de scutece, dar va doresc sa descoperiti cat mai curand placerile acesteia

closca sefa

Mergi la inceput