Clubul "babelor" FIV-oase 65

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Ana neata

Lara neata spor la serviciu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

neataaa
gaby tu faci maiaua cu 12h inainte ? eu o fac atunci, uneori ii pun putina faina si o las intr-un vas cu capac pana sare capacul si intre timp cantaresc si amestec fainurile.
de faina tip 150 nu am auzit. eu folosesc 650 si am mai vazut 450. vad ca ai 750g faina, cata paine iti iese ? eu fac una intr-o tava de silicon (nu mai trebuie tapetata ) din 500 g.
te invidiez pt baghete, si eu mi-am prupus de mult sa incerc. ai tava din www.decorix.ro/catalogsearch/result/?q=tava pentru baghete" target="_blank">asta ?
sa zici si reteta cu seminte, pls
Me very happy (ca sa o parafrazez pe Lara), reincep atelierele de gatit Abia astept sa ma duc joi. Poate ca nu ar strica inca un concurs, sa ma mai stimuleze si pe mine sa bucataresc.
Din seria nici o zi fara Gugu ... Ieri au mai muncit la cuib. Mi se paruse cam anemic si le-am mai imprastiat prin balcon betisoare asa ca au avut de lucru. Surprinzator, nu era f multa mizerie, cred ca nici nu au prea mancat, mai mult fulgi si "matreata". Azi dim cand si-a facut Gugu antrenamentul de zbor a facut instant si curatenie, 3-4 falfaieli si era luna Bun baiat la casa omului, e o norocoasa Cocolina.

Mergi la inceput

neata Qiao

Mergi la inceput

Lara,ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

albinuali salutare. poti incepe cu discutii despre paine, filme, flori si or sa vina si sentimentele la rand cand o sa poti. Despre procedura ultima data s-a explicat in capitolul trecut de Lara.

apropo, ce ai facut pana la urma, ai facut ET ? a crescut endometrul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Lara , take your time si frumoasa semnatura!

Gabyv - cand o sa am timp si chef si nu ai sa mai tii montignac-ul ala, poate scriu si eu retata de orez cu lapte

Acum ma lupt inca cu raceala si nasul infundat si gatul care mai gadila... din astea Am baut si un vin fiert, cu scortisoara, piper si felii de mar. Normal, nu l-am preparat eu Mi s-a oferit si tuica fiarta?! Iac! Pai ce facem aici??

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALBINUALI spune:

QiaoBing ,nu stiu ce sa zic... pana final medicul nu a vrut sa mai vb. despre asta si foarte dragut a spus ca totul e ok si facem embriotransferul .
S-a intamplat sambata am transferat 2 blasto ce erau congelati , acum DD stie cum o sa fie de azi m-am intors la birou si nu mai am putere sa sper .
Eu ami am un pachet cu 2 blasto si de asta o intrebam pe Lora de
" procedeu" mie nu mi-a pomenit nimeni de asta ( zic medic ), asa ca incerc sa am solutii de rezerva .
Iti multumesc din suflet .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

nanne, merci. Se pare ca nu exista nicaieri.
Many, nu pot face infantrix caci ala trebuia sa il fac dar eu , deshteapta, am facut antihepaticul separat la 2 luni fix si urma sa fac ca si completare Pentaximul caci infantrix nu mai pot ca are si antihepatita in el si nu e voie atatea doze.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Fetelor, sssshhhh, cred ca Lara se muta la odisee si ne pacaleste ca va fi low profile...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

in sfarsit am reusit sa adaug poza Anei laprofil. Tadaaaa!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput