Clubul "babelor" FIV-oase 65
Raspunsuri - Pagina 5
velvet spune:
buna seara fete
acum am terminat treaba...greu...
gaby nu prea am timp,am zile ff aglomerate.iar despre mine...pot sa zic ca astept monstrii,din pacate,inca o luna in plus.same old,same old...
Lara da,gatesc,si seara cand vin franta fac ca sa avem pt a 2a zi.in seara asta a facut sotoiul mamaliga si am mancat cu unt,iaurt,branza si ou fiert
MeAlex spune:
Qiao, nu mai e azi Vocea, au mutat-o vineri ca e meci si probabil nu vor sa concureze.
Gaby, aproape ca simt mirosul painii...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
MeAlex spune:
Just love your signature, Laraaa!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
ioana3110 spune:
fetelor, AJUTOOORRRR!!!!
va rog sa imi spuneti daca stiti vreun site de farmacie din strainatate ca sunt disperata. imi trebuie vaccin Pentaxim pentru Ana mea si nu exista in toata romania asta de kkt. Asta pentru ca ar trebui sa fie gratuit dat de stat, nu il gasesti nicaieri, nici de cumparat si in cateva zile ar trebui sa o vaccinez pe piticutza.
Asa ca daca stiti ceva de unde pot comanda, va raman profund indatorata. Chiar si contactul de la farmacia deli poate ar fi de folos ma gandesc...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
nanne16 spune:
Buna Ioana desi eu nu am folosit (înca) serviciile lor, stiu ca sunt fete care au apelat la ei si au fost multumite. Iata: http://www.farmaexpress.ro.
Succes!
Si poate, cand ai timp, îmi spui si mie leacul care te-a ajutat cu raceala dinaintea FIVului norocos
Succes!
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana3110 fetelor, AJUTOOORRRR!!!! va rog sa imi spuneti daca stiti vreun site de farmacie din strainatate ca sunt disperata. imi trebuie vaccin Pentaxim pentru Ana mea si nu exista in toata romania asta de kkt. Asta pentru ca ar trebui sa fie gratuit dat de stat, nu il gasesti nicaieri, nici de cumparat si in cateva zile ar trebui sa o vaccinez pe piticutza. Asa ca daca stiti ceva de unde pot comanda, va raman profund indatorata. Chiar si contactul de la farmacia deli poate ar fi de folos ma gandesc... 10 ani de incercari pentru a avea un BB FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto |
Noi am mers la sugestia pediatrei pe schema cu INFANRIX, contracost evident, asta ptr. a evita lipsa celui gratuit dar si faptul ca nu necesita decat o intepatura.Pediatra nu va poate ajuta cu contacte de distribuitori?
carla_cluj spune:
Lara, superba semnatura
Am niste vecini cu 2 gemene de 2 ani si jumatate, doua fete superbe. Au fost micute la nastere, dar s-au rotunjit foarte repede si la cateva luni erau niste grasune . Superbe, blonde cu ochi albastri...
Si eu vreau
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano
velvet spune:
neata fete
Lara,multumesc da,cand stiu ca nu am timp a 2a zi de dimineata,gatesc si seara-ciorbe,supe,sufleuri...cateodata ma gandesc sa fac ceva ce termin relativ repede,ca-s franta.mai face si sotoiul pe ale lui-piure,mamaliga,clatite cateodata si cate o ciorba de fasole cand eu n-am timp nici sa respir si are el.cam asta aaa,felicitari din suflet pt semnatura!
va pup.o zi frumoasa si calda!
anaasta spune:
Adyyyyyyyyy , avem episod nou de VD!!!!!
Sa aveti o zi frumoasa! Eu azi sunt consemnata acasa cu treburi gospodaresti.
ALBINUALI spune:
Servus fetele , stiu ca nu particip activ la discutiile de pe acest forum , asta poate pentru ca sunt o persoana care isi exprima destul de greu sentimentele , care vorbeste destul de rar despre ce se petrece cu ea si prin ce trece .
O sa pun si eu o intrebare pentru Lara ce reprezinta " endo injury" si unde anume in Romania a facut ?
Va doresc din suflet numai bucurii .
O zi faina !