Clubul "babelor" FIV-oase 65
Raspunsuri - Pagina 7
ioana3110 spune:
oare de ce nu mi se posteaza mesajul? ca am adaugat poza Anei?
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
QiaoBing spune:
ioana fetele de la Albu se vaitau zilele astea ca nu putea sa isi puna poze la profil. eu inca nu o vad pe a ta.
elly_me spune:
Ioana- in acest moment nu exista in Ro pentaxim (este out of stock).
Nu exista o data certa cand va intra ...
Oricum acesta este pe program national si ar tb sa fie gratuit ...
Daca nu ma insel cred ca depozitul care-l livreaza ar fi Farmexpert (poate suni la acest depozit si-i intrebi).
Insa poti lua legatura cu reprezentanta din RO si sa-i intrebi daca te pot ajuta cu informatii...
SANOFI PASTEUR GmbH Reprezentanta
tel 317 31 36
MONICA RIZEA- Logistic officer
DANIELA DUTA- OFFICE MANAGER
Mult succes
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
jaguar spune:
salutare fetelor
Lara iti spun si aici felicitari din suflet si iti doresc sa fie totul binepana la capat!!
Sper ca sunteti toate bine, nu mai stiu nimic de voi ca in co nu m-am lipit de net...Sami, Ari veniti cu vesti bune? Qiao si toate
Am intrebat si dincolo mailul dr Uscatescu, please daca ma puteti ajuta.. M-am analizat pe toate partile si trebuie sa fac un consult la hemato ptr PAI si Fact XIII poz... Sper sa imi dea cineva tratam bun, ca eu deja m-am "ars" cu tot cu aspirina...
poopici si multa bafta!
MeAlex spune:
Salut, Jaguar! Ti-am trimis pm.
Am citit acum ce ai spus despre aspirina...nu stiu ce sa zic, daca e musai clexane...vezi mutatiile mele in semnatura, eu nu am incercat doar cu aspenter, mi s-a dat clexane 0.4, iar data viitoare voi face 0.6. Evident ca nu stiu daca asta a fost cauza...
Uscatescu si Strohmer au zis 0.6, Albu zicea sa merg pe acelasi tratament, Clexane 0.4 si a zis aspirina 100 mg, ceea ce nu voi face. Voi lua 1 aspenter la 2 zile sau deloc.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
ioana3110 spune:
uffff nu inteleg de ce nu e vede poza...
Nanne, treaba cu tratamentul meu de raceala a fost asa: 3x fervex /zi; 3x nurofen forte / zi si 3 x2 fasuri de spray de gat cu antibiotic dar nu mai stiu cum ii zice la spray (ceva cu B)... scuze dar de cand am fost gravida m-au lasat balta niste neuroni...
si pe langa astea, cataplasme cu Sare incalzita pe gat si piept si ceaiuri de musetel cu menta + inhalatii cu acelasi ceai in fiecare zi ca nu mai puteam sa respir.
Eu am fost rau de tot.
CAm asta a fost. Doza mare de antiinflamatoare 10 zile + medicatia de la PK
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
MeAlex spune:
Ioana, antiinflamatoarele 10 zile au legatura cu boala sau celalalt tratament ?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
jaguar spune:
Alexx mercic ptr PM.
Nu stiu ce sa zic de tratament,, dar stiu ca aspirina nu m-a ajutat sa tin sarcina... Sa vad ce imi va spune dr Avram si Uscatescu..
Ioana ce mai faceti? nu mai stiu nik de voi de cand spuneai ca ati ajuns acasuca cu Anna...
LE, Alex, raspuns si io..
xdidi spune:
salutare felelor,
scriu aici pt prima data , nu prea ma simt baba la proceduri(am cedat rpd ), dar la ani sunt ceva ...luna asta fac 4 ani de cand am aflat diagnosticul care ma impiedica sa fac bebe.
Lara draga mea te-am tot citit imi esti draga tare si vreau sa te felicit si sa-ti urez sarcina usoara si bebe-ii(X2 etc.) sanatosi , la termen si frumosi(asa sigur vor fi).
le salut pe toate fetele (pe care le cunosc si pe cele pe care nu le cunosc), iar special pt ari , eu tot cred ca o sa ai unul ca tine si din tine...
in rest vrea sa va zic ca ma delectez cu discutiile voastre si ma amuzati, insa nu cred ca pot participa activ cu sfaturi despre proceduri fiv ,pt ca eu n-am facu. sunteti puternice si fiecrae reusita ma face poate pt o sec sa mai sper si eu... lara esti exemplu ca se poate vedea si dublu dupa multe incercari si suferinte si sper sa scoti din butoi pe toata lumea si sa faceti un formu cu "odiseea babelor fiv-oase"...va puuup pe toate