FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 34

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Iri cum esti? M-am tot uitat zilele trecute dupa un mesaj de al tau, dar nu am vazut, sau poate am scapat?

Fetelor w-e placut si linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

buna seara fete dragi,,,
am intrat putin sa va salut de noapte buna....
sper, ce sa zic mai bun decat imi pare sincer rau pt tine ca trebuie sa treci din nou prin asa ceva...imbarbateaza-te si mergi mai departe!cel mai greu lucru e ACCEPTAREA si resemnarea...ce sa mai zic eu la 26 de ani ca am ajuns la ovocite donate, am constientizat ca nu sunt alte sanse...si singura solutie a fost asta!asa ca ridica capul si mergi mai departe!exista si alte variante, nu le da la o parte...aqr fi pacat
eu te admir pt curaj, si abtinere, sa nu spui nimic, insa de multe ori asta nu e o solutie buna!
amaliaro, daca ai raspunsul pozitiv de la dr...eu zic sa nu iti faci probleme!pe 22 iei bebeii acasa!!!
iri, pup dulceata draga!eu sunt bine, merci de intrebare, inca mai am sangerari, ma duc la eco saptaman viitoare...voi venii cu noutati atunci!
va pup pe toate si va doresc un weekend frumos!!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Uff, m-a lovit rau rezultatul asta deoarece simteam ca sunt insarcinata, aveam f f multe simptome. Cred ca se prinsese apoi a dat inapoi, beta in zi 14 dupa inseminare 4. Prin zi 11 m-a durut f rau burtica, nu-mi gaseam pozitia in pat cu toate ca luam noSpa, pe partea stanga ma durea cel mai rau. Am avut 2 foliculi grasuti, chiar credeam ca s-au implantat amandoi.

Fetelor, atata timp cat vad foliculi grasi, care cresc f usor si nu fortat nu-mi vine sa ma indrept catre donate. Cred ca mai incerc un minifiv, si dc nici de data ac nu va fi voi merge la cehi.

Va multumesc tuturor pt cuvintele adresate, o sa ma intorc dupa ce-mi revin, a fost o lovitura puternica pt ca eu chiar ma simteam insarcinata. Incepusem sa-mi fac planuri, unde sa fac eco , la ce dr sa ma duc... si dintr-o data totul s-a sters cu buretele. Cel mai greu a fost sa-i spun sotului si mamei sa nu-si mai faca sperante

Oare o sa am si eu un baietel strengar ca cel de la avatar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi fetele !
Azi ma duc la Sf Irini o sa va iau cu mine pe toate toate pe la 13:45 o sa fiu la minastire sa aveti o simbata placuta

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Sper imi pare tare rau ca n-a fost sa fie acum, sunt sigura ca pana la urma ai sa vii cu un beta grasan si totul va fi foarte bine de la inceput pana la sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/socant-nascut-gemeni-58-ani-planuri-viitor-25963.html

deci fetele se poate

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dragelor
Miracol, te astept cu vesti bune de la eco sapt viitoare, sper sa se fi eliminat totul si sa poti incepe si tu investigatiile. Cand se termina campania asta la tine la servici ca toata ziua esti prinsa cu munca. Te pup
Amalia, multumim ca ne porti si pe noi in rugaciunile tale. Sa te ajute si pe tine Sfanta Irini sa-ti vezi visul implinit
Sper, tare rau imi pare sincer...Nu stiu de ce dar cand am citit de foliculii tai, cat de perfecti au fost mi-a venit in minte si cazul samirei. Eu una nu inteleg ce se intampla, totul perfect, embrio babani si buni si rezultat negativ....ceva trebuie sa fie, poate cauze genetice, habar n-am...dar sincer nu mi se pare corect. Ma bucur totusi ca te gandesti de pe acum la viitor si-ti faci cateva planuri cu ce va urma. Fa cate incercari vrei tu cu ovocitele tale, incearca toate variantele posibile si apoi daca tot nu e sa fie vei incerca si cu ovo donate....cand vei simti tu ca esti pregatita. Noi suntem langa tine si te sustinem orice varianta alegi. Te imbratisez cu drag si multa putere iti doresc
Many, multumesc de intrebare, eu sunt relativ ok. Am o infectie urinara si scormonesc pe net sa vad ce tratament pot lua pana ajung la dr, ma lupt si cu o urata care se va accentua dupa ce incep sa iau fier ...si tot il aman. La toate astea se adauga si uterul meu iritabil si micut care parca sta mulat pe bebe si toate astea adunate imi dau dureri de burta orice miscare as face. Asta e...bine ca sunt acasa si stau doar in pat. Ma bucur in schimb ca bebele e foarte bine, creste de nu se mai opreste , are niste falcute de imi vine sa-mi musc burta de dragul lui, totul e in grafic inclusiv colul. Tu ce mai faci? ce face Vladut, cum e la gradi?

Ma gamdesc si la Apalina, oare ce face, oare a nascut, termenul ei era pe 12 oct.

Va pup pe toate si sa aveti un wk frumos

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Iri, daca ai infectie urinara, trebuie tratata repede, nu sta pe ganduri, la analiza care indica infectia ai antibiograma, vezi la ce este sensibila pacatoasa aia de bacterie si vezi daca antibioticul respectiv este permis in sarcina. O infectie urinara poate rupe membranele si duce la o nastere prematura. Te poate ajuta cu tratament si dr.de fam.
Eu am avut infectie urinara in sarcina cu Vlad, in primul trim.dr.de FIV nu a fost incantat si dupa tratament am facut urocultura lunar pana la nastere. Ma bucur tare mult ca bebelinul creste si este ok.
Vlad este ok, multumim de întrebare, gradi ok, ne pregatim de aniversarea celor 3anisori si face liste de cadouri pe care le tot schimba, este nehotarat.
Va si ai grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Many, stiu de consecinte, tocmai de asta sunt cam ingrijorata. Antibiograma imi va veni de abia marti, dar eu nu pot sta asa atatea zile, de asta tot caut acum ceva pe net, chestii naturiste pe care sa incep deja sa le iau pana vine rezultatul la analize. Joi mi-am facut analizele uzuale si mi-au iesit leucocitele si PCR marite, asa mi-am dat seama ca am infectie, plus toate simptomele pe care le am...duc la asta. Vineri dimineata am dat urocultura....dar de abia marti am rezultatul. Am vorbit si cu dr, dar pana nu am un rezultat clar nu-mi poate prescrie nimic.Nu pot sa-mi dau seama cum am facut infectia asta ca sunt f f atenta la toate.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Irilac bea ceai de cozi de cirese. E diuretic si ajuta fff mult la infectiile urinare si nu este interzis in sarcina. Fa-ti 1 litru dimeneata si bea-l pe parcursul intregii zile.

Amalia pupici si multumim pt Sf Irini

Mergi la inceput