FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 34
Raspunsuri - Pagina 7
tusferi spune:
Iri, mie pt ca nu mi-au iesit bine analizele de urina, desi n-am chiar infectie urinara, doctorita mi-a dar Urisan, 2 pe zi, 10 zile si Cetebe, 1 pe zi...
M-am uitat pe prospect. Este extract de afine. Scrie ca pt infectiile urinare se foloseste in combinatie cu antibioticul, pt scaderea sanselor de recidiva...
Sa avet un weekend placut!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
irilac31 spune:
Sandy mersi de sfat
Tusferi si mie mi-a zis dr de urisan dar inca nu mi-a prescris nimic pt ca nu am rezultatul complet la analize. Eu in schimb stiu sigur ca am infectie urinara, imi cunosc f bine organismul stiu cum reactionez. Dand timpul inapoi, eu de vinerea trecuta nu ma simt f bine...deci as avea deja 1 sapt fara tratament si mi-e frica sincer sa mai stau asa...macar sa iau cat de cat ceva , ma doare si in partea de jos a burtii cand ma ridic din pat sau ma intorc sau cateodata si cand merg. L-am trimis acum pe sot la farmacie sa imi ia urisan si sa caute un suc de afine din ala natural ( de la rusi)...cred ca va fi super dulce.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
29+
cocolino2010 spune:
buna, fete dragi!
sper pentru tine o calda imbratisare incearca sa "repari" cauzele neimplantarii, trebuie sa fie altceva daca embrionii tai sunt de calitate.
irinuca si eu ma aleg foarte des cu inf. urinara. Am avut 3 episoade in sarcina: pe la inceput, cand nu puteam sa iau antibiotic (m-am tratat doar cu ceai de codite cirese+macese, lamiie,1/zi urinal acut), pe la 20s a aparut iar si am luat augmentin (2/zi 10 zile recom. de dr), saptamana asta a aparut iar si am trecut pe ceaiuri si urinal. Acum sunt mai bine, sper sa scap doar cu atit. Am cumparat urisan dar il tin pana miercuri cind ii cer acordul dr.
Si eu am mare grija dar daca se intimpla sa nu beau lichide suficiente o zi/doua, asociate cu constip. gata simptomele apar, fac periodic si urocultura, apare acelasi e-coli, sensibil la aceleasi antibiotice. Nu as mai lua nici unul pe sarcina, sper sa pot scapa cu ceaiuri si lamiie.
va doresc numai bine, tuturor!
amaliaro spune:
Buna dimi fetele !
Va matusica pe toate sa aveti o duminica placuta si daca ajungeti pe la biserica azi aprindeti o lumanare si pentru donatoarea mea azi este Sf Paraschieva numai ca aici nu serbeaza azi
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
amaliaro spune:
Fetelor gravidute voi pina la cite saptamani ati luat pastilutele albe?
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
tusferi spune:
Matusico, la 11 saptamani am inceput sa le reduc. Maine intru in 13 sapt si le opresc de tot.
Noapte buna, burtici si viitoare burtici!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
Looana spune:
Buna dimineata!
Lara un mega felicitari pt acesta veste minunata,sarcina usoara fara stres pt restul celor 8 luni si un bebe(i) pina la termin,important e sa fie sanatosi unul,doi citi vrea dumnezeu.
Pt restul fetelor gravide si viitoare gravidutze un inceput de saptamana frumos ,linistit, si cu vesti numai bune.
Matusico tu de azi intr-o sapt.esti graviduta ,deci fii pregatita ca schimbam locul
Looana 36Sapt.
fumi spune:
buna dimineata,
va invit la o cafeluta,un ceai.
Sper,imi pare nespus de rau!!! Trebuie sa continui, sa nu renunti la visul tau!
Amalia,sa te ajute DD sa-ti implinesti visul! Multumim!
toata gasca
amaliaro spune:
Bunadragele mele
Tusferimultam va matusica
fetele sa aveti o saptamana linistita
Lara felicutari si aici
Loanamatusica si am emoti pt marea voastra intilnire
Apalina ma gansesc la voi cred ca deja v ati intilnit
amalia tsakoniati