FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 34

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Spersi incearca sa iesi din butoti ca nu rezolvi nimic sti ca mai sunt si alte variante ajunge doar sa te decizi si sa nu mai faci sufletul sa doar uite fetele de aici care au adoptat embrioni ce fericite sunt cu burticile lorsi ai grija de tine

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Sper sunt cu tot sufletul meu alaturi de tine si nici nu stii cat de mult te inteleg si regret.
Stiu ca nu sunt cuvinte care sa te aline acum.
Sper din tot sufletul sa iti revii cat mai repede si sa ai puterea de a lupta in continuare poate chiar sa te gandesti la ovo/embrioni donati.

Mergi la inceput

Amalia la tine cum a fost azi la discutia cu endocrinologul? Ce ti-a zis de TSH?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Sper , tu esti o fata tare puternica, acorda-ti o perioada de timp sa-ti revii apoi te asteptam sa ne dai de stire cu planurile tale de viitor. Important e sa nu renuntam, pana la urma vom reusi toate
Amalia, ai fost la endocrinolog azi, ce raspuns ai?
Miracol, cand ai eco sa vezi ce e pe la tine?

O seeara buna sa aveti si wk frumos

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
29+

Mergi la inceput

Fetelor am fost azi la endocrinolog cu dr meu de mana si endocrinologul mia spuus asa ca intradevar tsh marit afecteaza fatul dar in cazul in care nu primesc tratament corespunzator si atunci azi mi a chimbat doza de la 75mg la 100mg si ne vedem in decembrie acum ce o vrea DD endocrinologul este unu foarte cautat si nu avea cum sa ma vada azi doar cind l a sunat medicul meu a venit special mai devreme in spital sa ma vada si atunci am luat o ca pe un semn de la DD deci in concluzie pe 22 ma duc sa imi iau copii acasa

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Amalia si Doamne ajuta ca esti pe ultimii 50m.

Mergi la inceput

Sandy
Azi am fost la supermarket sa luam una alta si aveam si o cutie de smochine proaspete si imi zice casiera ce asteptati fetita sau baiat?si al meu ii zice nu stim incaam o burta ...

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Amalia, Doamne ajuta sa mearga totul bine.

Eu inainte sa plec spre Brno am patit ceva de genul.....ce-i drept de la o persoana foarte antipatica mie si bagacioasa...asa ca i-am intors pur si simplu spatele si am lasat-o in magazin sa vb singura. Nu-i frumos, dar rasucea prea tare cutitul in rana mea si nu stiu cum dar imi aparea in fata in momentele mele cele mai slabe cu intrebari de copchil prost si aceleasi intrebari de fiecare data

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Wish, eu n-am facut histeroscopie.
Sper, te iubim si suntem alaturi de tine!
Amalia, luna asta o sa fii graviduta!
Pup fetele

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Mergi la inceput

Wish...acum mi am amintit ca trebuia sa ti raspund si tie Eu am facut histero cu 2 luni inainte de ET. Nu mi-au recomandat-o cei de la clinica dar am vrut eu sa ma asigur ca totul e curat si sa elimin toate posibilitatile unui esec

29+

Mergi la inceput