FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 34
Raspunsuri - Pagina 4
Sandy2707 spune:
Amalia pui e micuta doza pt TSH-ul asta si tinand cont ca iei estrogeni. Mie mi-a dat acum 62,5 pentru TSH 3,4.
Alina are dreptate daca nu reusesti inainte de ET sa il ai macar in jur de 2 mai bine congelezi embrionii si faci ET-ul in alta luna, ca sa fii sigura ca reusesti.
Alina Ce-ti face buburuza?
alina_alba spune:
Buburuza e bine, activa mai toata ziua. Am fost sa ne masuram si toate sunt in grafic, e chiar un strop mai mare (cu o zi ). Deja ne apropiem si noi de termen, ma mai apuca emotiile, dar imi trec repede cand ma gandesc ce fericire o sa fie dupa aia pe capul meu! Abia astept. Am intrat deja in saptamana 32, inca putin si ne vedem face to face!
Sandy2707 spune:
Alina Doamne ce putin mai ai si tu. Cred ca si eu in locul tau as fi tare emotionata.
Eu toata viata m-am vazut mama de fetita. Nu m-am vizualizat deloc mama de baietel, dar am senzatia ca acum am in burtica un baietel, pentru ca e mai lenesuc precum vezi si la implantare si la beta si la inimuca, asa ca acum incerc sa ma resetez Oricum nu conteaza daca e baietel sau fetita sa fie doar sanatos si sa duc sarcina cu bine pana la capat, sa-l nasc sanatos.
amaliaro spune:
Alina
Sandy maine am programare cu unul din cei mai buni endocrinologi merg impreuna cu medicul ginecolog sper sa gasesc o solutie altfel aman indiscutabil
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
stefana0909 spune:
Buna, fetele!
Eu deocamdata sunt pe Marvelon pana in noiembrie, la inceput. Am fost luni la dr. Avram si mi-a dat o lista de alte analize. La cele vechi, pe care le aveam, facute la recomandarea dr. Uscatescu, am avut un indice mare la LA2 si acum trebuie sa investighez mai in detaliu acest lucru.
Astept rezultatele, dupa care trebuie sa o sun pe dr. Avram sa discutam despre ce facem in continuare.
In paralel am fost la clinica Promed, la dr. Manolea, de la care am solicitat o monitorizare inainte si dupa ET.
Am cumparat si biletele de avion...deci nu mai e cale de intoarcere.
Chiar daca scriu mai rar, va urmaresc in fiecare zi, dar neavand multe noutati, scriu mai rar.
Va pupacesc pe toate!
Wish42 spune:
amaliaro
imi pare tare rau pt tsh-ul tau dar zic si eu ca si fetele ca trebuie o discutie serioasa cu medicii tai,ginecolog si endocrinolog,pentru ca valoarea este maricica si asa cum zice si alina valoarea lui se stabilizeaza dupa 6 saptamani de tratament.
fumi,tusferi,stefana,ruxandrica
voi ati facut histeroscopie inainte de ET?
multumesc.
O zi buna tuturor.
fumi spune:
neata fetele,
multumesc pentru gandurile bune!
va pe toate!!!
wish, eu am facut histero in 1 octombrie si acum astept ciclosul
Ruxandrica spune:
Wish eu am facut histeroscopie inainte de FIV no 3 adica in aprilie. Dupa cum vezi asta nu "m-a ajutat" sa raman gravii, insa am eliminat orice suspiciune ca ar fi ceva acolo care sa impiedice implantarea.
stefana0909 spune:
Si eu ma intrebam daca trebuie sa fac histeroscopie. Doctora mea nu a amintit de asta in planul viitor. Histeroscopia se face indiferent daca ai sau ai avut probleme?
Ma gandesc daca e oportun sa imi mai agresez organismul mai mult decat am facut-o.
Voua cine v-a recomandat aceasta interventie?
sper spune:
Fetelor va salut din cel mai mare butoi, am impuscat un beta anemic care apoi s-a injumatatit. O sa iau o pauza de net pana imi revin.