FIV cu Dr. Dragos Albu 67
Raspunsuri - Pagina 20
rlk_2009 spune:
fete dragi
Mai am o intrebare: cum aflu cu ce plec acasa in urma laparoscopiei (o trompa, cu nici una, cu clipsuri, fara..)?
Vine dl doctor dupa operatie la control sau trebuie sa merg eu la dansul?
Sper ca nu sunt prea stresanta
angelica28 spune:
rlc vine dr si iti povesteste ce sa intimplat in timpul operatiei ...........la mine a venit si dupa operatie ,si a doua zi sa vada cum ma simt .........curaj ,va fi bine !
cumintzica12 spune:
rlk, asa e, cum zice si angelica.
dupa operatie, i-a povestit sotului...dupa care, m-a si vizitat in salon, spre seara, urmand sa ii mai facem o vizita la externare, la cabinetul de consultatii (pe care i-am si facut-o, intrand in fata celorlalti ...)
deci, stai linistita, ca nu pleci fara sa primesti explicatii!
mult curaj, nu e o interventie grea (dupa cum iti spune si doctorul si iti spun si toate fetele), dar nu e nici o vizita la coafor, nu vreau sa te mint.
succes!
pety1981 spune:
rlk am incercat sa iti raspund de dimi si la intrebare cu sonda dar din cauza problemelor pe forum...nu s-a postat.sonda ti-o pun vrei ,nu vrei..dar nu e asa rea.o sa iti fie bine cu ea,ai sa vezi.dupa operatie cand m-am trezit mai bine din anesteie...am spus la toate asistentele care au trecut pe la mine ca vreau sa vorbesc cu domnul doctor.pe seara el a venit la mine si mi-a spus ce a facut si ce a gasit acolo.a doua zi de dimi,,,a venit iar...la raport,sa vada ce si cum te simti.dupa ce mi-au facut externarea mi-au spus sa merg jos la materno-fetala ,la cabinetul doctorului sa vorbesc cu el.am avut prioritate in cabinet desi la usa era f multe fete.mi-a explicat ce sanse am sa raman insarcinata dupa laparo ,ce trebuie sa fac,etc..un sfat iti dau: vorbeste cu doctorul inainte de operatie si lamuriti situatia de la inceput pentru ca mie mi-a spus ca laparoscopia inseamna doar sa deschida acolo si sa vada despre ce e vorba si ca orice interventie in plus costa ,cum a fost si cazul meu.de ex ...laparo costa 2000 ron cu reducerea de la cnas dar pentru ca mi-a intervenit asupra trompei si a clipsat a costat aproape dublu.eu i-am spus excat inainte de laparo ca daca gaseste ceva acolo si nu e ok...sa faca cum stie el ca e bine ca sa nu mai fiu nevoita sa mai fac inca o laparoscopie pentru scoatrea trompelor sau te miri ce altceva...una si buna.sper ca ti-am fost de folos
super zi sa aveti!!!
sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
o trompa clipsata, una permeabila
incercam sa obtinem o sarcina natural pana in ianuarie
mutantica cu MTHFR HETEROZIGOTE
lumimar spune:
Raluca,hai curaj ca nu e dracu atat de negru...esti pe maini bune,pricepute si usoare...
Fetelor va pup pe toate si va tin pumnii
Mamica de Maria Irinuca(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
rlk_2009 spune:
Multumesc mult fetele mele dragi!
Nu mi-e frica, doar ca aveam diverse intrebari; pe cine altcineva sa stresez si eu daca nu pe voi?
Cat despre factura, am discutat cu dansul vineri la consultul premergator operatiei si i-am spus (ca si tine Pety) sa faca curatenie ca sigur e murdar pe ici pe colo.. cand am fost la receptie si am intrebat de costul interventiei (dupa ce fetele de la MMF dusesera programarea mea) mi-au spus 3850 lei (-768 lei reducere prin CAS) + 450 lei pentru o noapte. Banuiesc ca in cei 3850 este inclusa si curatenia, nu doar matura! Treaba lor, eu mai mult de 4000 nu am!
S-ar putea sa nu ma primeasca vineri dl doctor ca m-au sunat sa imi spuna ca a aparut ceva. Voiam si eu sa scap odata de grija
O dupa-amiaza linistitoare!
London2012 spune:
EllaE, nu am avut puregon in schema dar cred ca fiecare schema e diferita in functie de situatie. Am vazut ca sunt persoane care nu au clexane.
London2012 spune:
EllaE, eu am avut diphereline (jumatate de fiola), menopur (3 fiole) si clexane (1 fiola). Doar in ultimele 2 zile mi-au micsorat doza de menopur la 2 si 1 fiola si mi-au marit diphereline la 1 fiola.
flower29 spune:
Buna fetelor, am vazut discutia voastra apropo de progesteron, nu este bine daca este sub 1, trebuie sa ajunga la 0,6-0,8