FIV cu Dr. Dragos Albu 67

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

London, am inteles, mersi mult pentru info
E clar ca difera schema si in functie de pacient, dar stii ca tu esti pacientul fericit ;) deci sa nu te miri daca vei fi intrebata si ce-ai mancat cu o saptamana inainte de ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Gata fetele! O rezolvai: nu se poate acum!
Am reprogramat tocmai pe 1 noiembrie...asta este!
vreau curatenia de toamna si cadou frumos de Craciun!
fetele mele dragi si va tin pumnii. nu stiu ce m-as fi facut fara voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Lumi multumim ca esti alaturi de noi

ELLAE [flo ,ELLAMia

Andra bine ai revenit nu esti singura, mai suntem cateva fete care suntem acum in pregatiri...trebuie sa fii optimista si cum zic doamnele de aici trebuie sa fii ZEN [pup

Annika sper ca esti ok

London ai grija de puiuti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra1980 spune:

London2012: buna, ba da am si clexane 0.4 ml odata cu inceperea menopurului respectiv din 21 noiembrie. menopur o sa fac 2 fiole jumatate pe zi. DIPHERELINE 0.1 MG adica jumatate de fiola pe zi voi face incepand cu 12.11, adica cu acesta incep cu o seara inainte de a termina cu microgynon. puregon nu am in schema de tratament. doamne ajuta sa te urmez. eu chiar imi doresc gemeni. nu am inteles exact tu vei avea gemeni? multa sanatate

Mergi la inceput

crystyne. din 16.11 voi incepe monitorizarile poate va cunosc si eu. inseamna ca vom fi multe mamici in devenire la acest sfarsit de an. multa bafta tuturor care sunt in pregatiri si care urmeaza. vom reusi cu siguranta,visul de a deveni mamici ni se va implini.

Mergi la inceput

mai am si eu o intrebare legat de laparoscopii. de ce le faceti acum? eu le-am facut cu ceva timp inainte, pentru trompe sa vada daca sunt trompele permeabile. eu am facut doar una dar nu la medlife, singura care am facut la medlife a fost histerosalpinografia in noiembrie 2010. scuze daca sunt stresanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Flower Numerele din intervalul 0,6 - 0,8 sunt numere subunitare (adica < decat 1)

bine-ai venit printre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELLAMIA31 spune:

Angelica, nu imi fac neaparat griji pt. progesteron, doar ca ma gandeam ca aproape de ovulatie ar trebui sa creasca peste 0.1. Si ma asteptam sa imi diminueze din stimulari; dar dupa ce a vazut rezultatele E+P, dr. W a hotarat sa continuam pe aceleasi cantitati, pana la ultima monitorizare.
Deja ajung pana maine la 1350 UI injectate, si stiu de la alte fete ca nu au facut deloc sau au facut doar 2 zile..
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns London2012 spune:

EllaE, cu mare drag raspund la intrebari si poate e si cu noroc! Din suflet sigur este!
crystyne, multumesc! am grija de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns London2012 spune:

Ladies,

Donez OVITRELLE 250 micrograme/0.5 ml. A fost pastrata la frigider si expira in 07/2013.

O am din primavara cand am avut o incercare de stimulare ovariana dar nu a mai fost nevoie de ovitrelle.

Mergi la inceput