FIV cu Dr. Dragos Albu 67

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlk_2009 spune:

Multumesc mult, fetelor!
Nu stiu de ce dar ma deranjeaza numai gandul...daramite fapta... cred ca m-ar jena, desi nu am avut niciodata..e doar o idee preconceputa!
Mai este ceva care ar trebui sa stiu? Am emotii mici marunte care sper sa nu creasca pana vineri!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cumintzica12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cumintzica12

Rik, pot sa-ti raspund eu :) (tot la albu am facut laparoscopia saptamana trecuta).
Da, m-am trezit cu sonda si iti spun sincer ca a fost o binecuvantare...in ziua operatiei nu m-as fi simtit in stare sa ma duc la baie, insa a 2a zi (cand m-am si externat) dimineata, intrebam eu nerabdatoare cand mi-o scoate. Ustura putin cand o scoate, dar nu e nimic de speriat, stai linsita :)

Daca ai alte intrebari, nu ezita!

RLK..Raluca, scuza-ma, te-am botezat RIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Crystyne 6 foliculi de calitate si optimismul Albisorului e tot ce ai nevoie la acest moment. Trebuie sa-ti pastrezi starea ZEN. Dar acum, ca esti atat de rasfatata de sotior, sigur vei atinge cote de ZEN ZEN
Ti-a pastrat schema de tratament?

EllaMia
cum a fost la tine? Au crescut foliculii? Ti-a mai comunicat dimensiunile foliculi & endo? De la sange ai ceva rezultate?

Va si Doamne ajuta sa aveti la punctie niste foliculi de toata frumusetea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Draga mea, da sunt super Zen acum cu sot acasa.Mi-a explicat si sotul cum sta treaba cu starea ZEN ...sa dea DD la toate domnitele, foliculi de cea mai buna calitate .

toate domnitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Da iubita mi-a pastrat schema pana vineri..si estradiolul mi-a iesit 78 azi..ce zici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELLAMIA31 spune:

Doamne.. am lipsit si eu de aici trei zile si va regasesc numai cu vesti bune!
Lili, London2012: Felicitari! Sa aveti grija de voi si de bebei, abia astept sa ne povestiti dupa prima echo Sper sa nu se intrerupa seria de reusite niciodata!
EllaE: binisor la a 3-a monitorizare; estradiolul a crescut la 95 dar progesteronul are aceeasi valoare de neclintit de 0,1. Ar trebui deja sa creasca peste 0,8, dar se incapataneaza, sper sa nu fie f grav..
Am doar 6 foliculasi, din care doar 3 sunt mai "sanatosi", sa dea DD sa fie buni
In conditiile astea, stimularea a ramas aceeasi pana pe 12
Va pup pe toate!
PS: Vicki, ce bine imi prindea acum Puregonul ala de ti-a ramas..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra1980 spune:

buna,am lipsit si eu cateva zile. dosar aprobat din luna mai. m-a sunat Lucia saptamana trecuta pe 2.10 si ma intrebat in ce zi a cm sunt pt a-mi trimite schema de tratament pt fiv. ghinion mie nu imi mai venise ciclul de 1 luna jumatate. Asa a fost sa fie, dar foarte bine a doua zi pe 3.10 mi-a venit si am sunat-o pe Lucia. Mi-a trimis schema de tratament si zilele in care va trebui sa fac monitorizarile, inclusiv punctia si chiar embriotransferul. sper sa nu va obosesc foarte mult dar vreau sa aflu si eu mai multe cum va decurge totul de acum incolo.
"Din ziua 5 de menstra sa i-au microgynon 1cp/zi, seara pana pe data de 13.11 inclusiv. va trebui sa i-au fara intrerupere pana pe data de 13.11 fara pauza, apoi sa o anunt cand va fi prima zi de menstruatie pt a incepe tratamentul. Din data de 12.11 incep Diphereline 0.1 mg - o jumatate de fiola dimineata pana pe 30.11, restul de fiola arunca( total 19 zile). Monitorizarile mi le-a stabilit pe 16.11;23.11;27.11;30.11; Odata cu monitorizarile va trebui sa fac si analize (estradiol si progesteron), Pregnyl 10.000 ui pe data de 01.12, pe data de 03.12 punctia ovariana iar 05 sau 06.12 embriotransferul. Am uitat sa spun ca din data de 21.11 incep Menopur 187UI(2 fiole jumatate) pana pe data de 30.11 (timp de 10 zile). Intrebarea mea este cand ar trebui sa imi mai vina ciclul. Mai este cineva in prezent in pregatire pentru fiv? as vrea sa stiu si eu cateva detalii legate de acest tratament. Mult succes tuturor si felicitari viitoarelor. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Girls, bafta cu stimularea in continuare, sa faceti ooooute de calitate care sa fie extra dorite si incitante la intalnirea cu domnisorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns London2012 spune:

andra1980, eu avut avut tratament similar doar ca am facut si clexane cand am inceput menopur iar menopur am facut 3 fiole. Dupa ce am terminat microgynon cam la 2-3 zile mi-a venit perioada, de fapt exact in ziua primei monitorizari, seara din fericire. De atunci nu am mai avut perioada si sper sa nu mai am vreo 9 luni
EllaMia, ciudata treaba cu progesteronul in sensul in care eu la ultima monitorizare ajunsesem la 0.6 si deja era o problema ca era prea mare si le-a fost frica sa nu mai creasca, astfel mi-au scazut doza de menopur si mi-au crescut diphereline in ultima zi si m-am chemat a doua zi la analize si montorizare. Din fericire, progesteronul nu mai crescuse, ramasese la 0.6 si a fost ok. Iar estradiolul ajunsese la 2600.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

ELLA cred ca ai inteles gresit progesteronul este ideal daca ramine sub 1 .........la valoarea 0,1 este super ok ...........nu inteleg de ce te agiti ca ar fi o problema ??

Mergi la inceput