FIV cu Dr. Dragos Albu 66
Raspunsuri - Pagina 18
andra1980 spune:
buna fetelor, ma numesc andreea am 32 ani si scriu pt prima data pe acest site. de aproape 6 ani jumatate ma confrunt cu obtinerea unei sarcini.in momentul de fata sunt sub observatia domnului doctor Dragos Albu.am inceput sa merg la dansul din noiemmbrie 2010. am inceput cu o multime de analize.toate bune si frumoase. in februarie 2011 am facut prima inseminare, nereusita. in martie o luna mai taraziu am facut cea de a doua inseminare unde am obtinut sarcina care a fost oprita in evolutie la 6 saptamani.cauza trombofilie. in septembrie 2011 am facut o noua inseminare dar nereusita. Dr Albu mi-a spus: "va trebui sa faceti FIV" am trecut cu greu si am zis ca va trebui sa fac ceva. in 2012 cam prin luna aprilie am aflat ca si medlife a intrat in programul national.in mai mi-am dpus dosarul pentru FIv, din fercicire am aflat ca mi s-a aprobat dosarul. de atunci astept sa vad ce se va intampla. oricum vad ce va fi pana la anul in februarie si cred ca voi face fiv eu pt ca daca stam dupa minister... imi doresc foarte mult un copil, am momente cand intru in diverse pase proaste.mult succes tuturor si sper ca la toate sa ni se implineasca visul cel mai frumos, acela de a avea un ingeras
lumimar spune:
Qiao,sa fie inspirata alegerea ta,sa se lase cu
Tinem pumnishorii stransi!
Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
lumimar spune:
Beatrix.si mamica si fetitza!
Arabela,asteptam vestile bune
pupam toate fetele
sa se lase cu
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
liza79 spune:
Arabella, felicitari pt licenta In legatura cu dosarul, daca ai depus la Medlife iti doresc sa ai multa rabdare, pt ca dupa ce ti se aproba probabil mai ai de asteptat sa intre fondurile de la DSP...
Andreea, am inteles de la cineva de pe alt forum ca dosarele sunt blocate din cauza d-nei Gabriela Dinu,responsabila de relatia cu MS a MedLife, care sustine ca ar fi discutat cu cei de la MS si ei ar fi cerut sa nu se faca programarile pentru proceduri FIV/ET pana la semnarea contractului de suplimentare de fonduri cu DSP. Povestea e mai lunga... doamna de la care stiu detaliile astea se implica activ si incearca sa rezolve cumva situatia, prin sesizari la MS si discutii directe cu cei implicati.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 14+
Annika spune:
Arabella
Andra bine ai venit si multa bafta
Fetele de azi de dimineata am niste intepaturi in dreptul ovarului drept, le-a mai avut cineva? De la ce pot fi?
liza79 spune:
Annika, intepaturile le-am avut si eu, ovarul drept la mine a avut 12 foliculi si a durat ceva vreme sa isi revina la dimensiuni normale. La mine au trecut durerile cam dupa 4-5 saptamani dupa ET.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 14+
QiaoBing spune:
arabella felicitari pt licenta !!!! ce imi place la semnatura ta
lumimar nu ma astept la cine stie ce. pe de-o parte ma rog sa nu vada nimic aiurea pe acolo. ma intereseaza ce parere are de endo meu care se incapataneaza sa nu creasca de aproape 2 ani indiferent daca a fost intre proceduri sau cu stimulare. ca l-am avut ultima data 10mm de la mama natura a fost o minune.
Annika pe mine ma "inghionteste" ovarul stang in timpul sarcinilor. al meu e f aproape de uter si probabil ca sesiseaza chiar si cea mai mica dilatare. ala e "senzorul" meu, cand nu il simt e clar ca nu e nimeni la marsupiu.
andra bine ai venit. chiar asa de bune si frumoase sunt toate la voi amandoi si bebe ioc ?!?
liza special pt burtica
u all
lumimar spune:
Beatrix.si mamica si fetitza!
Arabela,asteptam vestile bune
pupam toate fetele
sa se lase cu
rlk_2009 spune:
Hello gagici!
Andreea bine ai venit si sedere scurta!
Arabella am depus dosarul in aceeasi zi cu tine daca iti mai aduci aminte, intr-o zi de luni! La fel ca tine, astept un telefon care sa imi dea o veste buna... macar aprobarea initiala sa o avem!
Qiao bafta multa! Pot sta si eu la coada pentru un la burtica Lizei?