FIV cu Dr. Dragos Albu 66

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Mamaaa ce de pupici primesc Eu si cu buburuza va multumim

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Beatrix.si mamica si fetitza!
Arabela,asteptam vestile bune
pupam toate fetele
sa se lase cu

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra1980 spune:

buna,
da eu sunt singura care are probleme, sotul meu este foarte ok. mie nici nu imi vine ciclul fara tratament. de aproape un an mi-a zis doctorul albu sa i-au utrogestan ovule in fiecare luna. pana sa inecp tratamentul pentru inseminari luam duphaston. cateva luni cand am fost sub tratament cu puregon si menopur 2 luni nu aveam probleme imi venea ciclul noormal, dupa aceea am mers din nou la domnul doctor si mi-a zis sa merg pe utrogestan.astept ce sa mai zic...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liza79

Arabella, felicitari pt licenta In legatura cu dosarul, daca ai depus la Medlife iti doresc sa ai multa rabdare, pt ca dupa ce ti se aproba probabil mai ai de asteptat sa intre fondurile de la DSP...
Andreea, am inteles de la cineva de pe alt forum ca dosarele sunt blocate din cauza d-nei Gabriela Dinu,responsabila de relatia cu MS a MedLife, care sustine ca ar fi discutat cu cei de la MS si ei ar fi cerut sa nu se faca programarile pentru proceduri FIV/ET pana la semnarea contractului de suplimentare de fonduri cu DSP. Povestea e mai lunga... doamna de la care stiu detaliile astea se implica activ si incearca sa rezolve cumva situatia, prin sesizari la MS si discutii directe cu cei implicati.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 14+

bine am auzit ca trebuie semnat un act aditional cu ms si apoi se va incepe procedura'. doctorul mi-a zis undeva la minim trei luni, cred ca abia anul viitor se va rezolva. stiu ca mai era cineva care a vut dosar aprobat in februarie si a facut procedura in iunie sau iulie. trebuie sa ma inarmez cu rabdare. multumesc de raspuns

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annika

Arabella
Andra bine ai venit si multa bafta

Fetele de azi de dimineata am niste intepaturi in dreptul ovarului drept, le-a mai avut cineva? De la ce pot fi?

Annika: felicitari pentru sarcina, o sa fie bine cu siguranta. la doctorul Albu mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELLAMIA31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crystyne

Neatza doamne scumpe sa aveti o zi usoara
Liza ,
Qiao multumesc tare mult pentru sfaturi.

EllaMia cand ai prima monitorizare?

Draga Crystyne, tot pe 28.09, ca si tine, cred.. Sunt sanse sa ne intalnim atunci, eu ajung pe la ora 3. Tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Neatza doamne scumpe .
Ella si eu tot la ora 3 ajung tot la dr.Stan esti si tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Andreea, eu am fost cea cu dosarul in februarie si cu procedurile in iunie. Din fericire (si in acelasi timp din nefericire) am fost singura venita cu dosar in perioada respectiva, si cred ca nu a fost asa aglomeratie... Am spus din nefericire pt ca nu erau foarte bine pusi la punct cu ce au de facut cu cei veniti prin program, prin urmare am avut cateva neplaceri, in special cu cele de la receptie care nu stiau ce trebuie sa imi ceara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liza79

Andreea, eu am fost cea cu dosarul in februarie si cu procedurile in iunie. Din fericire (si in acelasi timp din nefericire) am fost singura venita cu dosar in perioada respectiva, si cred ca nu a fost asa aglomeratie... Am spus din nefericire pt ca nu erau foarte bine pusi la punct cu ce au de facut cu cei veniti prin program, prin urmare am avut cateva neplaceri, in special cu cele de la receptie care nu stiau ce trebuie sa imi ceara.
Eliza, buna imi spunea domnul doctor ca este cineva care tot asteapta. nu este vorba ca mai astept atata timp cat am dosarul aprobat nu vad de ce sa nu imi faca, bine odata cu dosarul meu au mai fost acceptate si alte dosare, in toatal am inteles ca mai iunie dosare acceptate la medlife sunt 10. tu esti bine din cat am tot citit eu, ti-a reusit procedura. multa bafta'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELLAMIA31 spune:

Draga Crystyne, e clar: vom face cunostinta vineri , ne vedem la dr. Stan

Mergi la inceput