Aradence DC (175) - cu gandul la Moni :(

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Somleac, ING Asigurari de viata. Luni va fi prima zi, miercuri am examen la Timisoare, un fel de atestare.
Puteti sa spuneti cat de greu este si aproape imposibil...sunt obisnuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

aliclara, succes!
Vei fi colega cu CristinaR!
Sau tu nu te mai ocupi de asigurari, Cristina?


Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Buna seara doamne dragi si scuze ca dau buzna in miez de noapte!
M-am pus in tema cu discutia si pot sa raspund doar atat cat stiu , este posibil sa imi scape cate ceva la ora asta avand in vedere ca ultimele doua zile au fost traumatizante ... (o vitezista a omorat baietelul de 9 ani al unei prietene , pe trecerea de pietoni , cand acesta se intorcea de la party)

Deci , referitor la PET-CT , din cate imi amintesc solutia care se injecteaza pe vena este radioactiva. Prima oara cand am facut la Budapesta in 2006 ne-a intrebat daca Emma mai are frati. Am intrebat de ce , evident , si ne-au raspuns ca in urmatoarele 24 de ore nu are voie sa se joace sau sa doarma cu copil ca sa nu-l iradieze ... probabil de atunci s-au schimbat unele lucruri.

Pe vremea aia mergeam in Ungaria pentru PET deoarece in Romania nu exista investigatia asta , apoi din 2007 am schimbat centru de la Budapesta cu cel de la Debrecen pentru ca intre timp am aflat ca acolo era singura scoala care pregatea medicii din intreaga Europa pentru aceasta specializare , si eu eram satula de RMNuri si PETuri facute pe care nu avea cine sa le interpreteze cum trebuie .
De fapt nu stiu cat a contat pentru ca investigatia este limitata in sine in fata bolii. Ei spun din start cand dau un rezultat negativ ca nu garanteaza si ca situatia se poate schimba in rau oricand ... deci noi am avut 2 investigatii negative in ambele centre , asta inseamna ca este limitata daca au zis de 2 ori ca e curata ... si nu a fost ...

Cu toate astea nu cred ca se angajeaza cineva sa faca o asemenea investigatie , egal ca este copil sau adult , fara o suspiciune clara si o baza solida si evident fara o trimitere de la medic specialist. Probabil trebuie inceput in prima faza cu niste analize de sange si o vizita la dermatolog , nu stiu , zic si eu.

Ah da , In 2006 la Budapesta Emma a primit anestezie fara nici o retinere din partea medicilor de acolo , pe cand cei de la Debrecen au zis ca ei nu accepta anestezia , desi nu au zis ca nu am voie sa imi aduc anestezist. Primul PET fara anestezie l-a facut la 5 ani si 3 luni , clar era mai mare decat Tudor si era cumva "obisnuita" cu ace , pus pe masa ...

Eu nu stiu cat este de bine sa fim un pic 'paranoici' sau 'sa lasam sa vedem'.
Erik se apropie de varsta la care Emma s-a imbolnavit (sau am depistat-o), asta inseamna ca trebuie sa il duc la PET? Cand a fost bebelus mic l-am intepat si i-am facut analize sa vad daca sunt normale (nu ca Emma ar fi avut vreo analiza de sange iesita din limita chiar inainte de prima operatie ...), dar asa , mai mult pentru psihicul meu.
Sigur ca nu ma dau eu acum femeia de fier care nu are cosmaruri cu ochii deschisi... O sa va zic acum ceva ce nici mama nu stie , Erik e obisnuit sa il pipai din cap pana in picioare , si cand zic din cap atunci ma refer la crestetul capului ... , si asta o fac la maxim 2 saptamani sau fereasca sfantu sa zica ca il doare burtica (minciuni de baietel mititel) sau piciorul , atunci trece la pipaiala de urgenta.

Imi cer scuze daca postul meu deranjeaza , dar acum trebuie neaparat sa merg in pat sa incerc sa dorm sau macar sa mimez somnul pentru ca maine trebuie sa conduc pe ultimul drum un baietel de 9 ani al unei prietene

Toate cele bune doamne dragi!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Ade! Alina si Calin, sa va traiasca frumoasa blondina si sa fie sanatoasa!
Aida, te pup si imbratisez cu mare drag, si-l plang pe puiul prietenei tale si durerea ei. N-are cu ce ne deranja postul tau si sa speram ca Tudor nu va fi supus inutil la nimic care sa-i faca prea mult rau.
Aliclara, mult succes la ING. Abia asteptam s-o cunoastem pe Clara.
Miha, consateano, welcome back. Venim la terasa da' io-s fara prunci ca saptamana viitoare am targul de utilaje la expo de joi pana duminica. Iulia pleaca maine dimi la 5 in tabara, Vlad vine sa stea cu mine in weekendul asta dar il duce iar si revine cand ajunge si Iulia. Am vizionat pozele, si ale Dariei pe FB. Fain arata unde-ati fost si voi tare mandrii mai sunteti. Baietii seamana tot mai mult intre ei.
Dau si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Anca16, mi-ai dat o veste atat de buna ca musai s-o impartasesc cu fetele. Imi permit sa postez aici PM-ul de la tine. O sa transmit lui Ghita sau lui Cristi.

"Ceau Ada, iti scriu din nou pentru ca am fost la psiho si cu ocazia asta am intrebat-o daca se ocupa si de cazuri de acest fel. Mi-a zis ca ea a lucrat mult pe traume, ca in general in cazuri de acest gen se face un asa numit "travaliu de doliu"... DAR, la copii este putin mai deosebit, in sensul in care primul lucru ar fi sa stea ea de vorba cu persoana din familie adulta, care e cea mai apropiata de Diana, pentru ca uneori acest gen de terapie poate produce mai mult rau decat bine. Copii au capacitatea mult mai mare ca adultii sa treaca peste aceste problem si de aceea, din punctul ei de vedere, e necesara discutia de care povesteam. Mi-a zis ca se ofera, daca e cazul, sa o consilieze gratuit pe Diana."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna fetele si o cafea si de la mine pe linga
Scuze ca intru aici,dar aici pot afl avesti,mai ales ca de la 5 am nu am somn in urma unui vis legat de familia lui Moni-am visat copiii si pe mama ei care era suparata ca nu mergea contu' in care vrem sa donam...
ADA-ma bucur mult ca ai postat mesajul, Doamne Ajuta sa fie discutia cu Ghita si Cristi buna si sa o poata consilia pe Dia dar si pe ei,ar trece mai usor peste asta,stiu ca doare si nu se uita,dar poate le mai alina suferinta...
Cum a ramas cu contul,merge asa,as vrea sa mai trimit banuit acum in prag de inceperea scolii.
Merg sa le dau si eu un telefon si va pup si multumesc ca ma lasati sa aflu vesti!

Denisa cu Emma Andrea 6 ani si Mark Alexv4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Alina, sunt tot in ING, deja senioara :). O sa fim colege, eu si Aliclara.

Anca16, multumim pentru vestile bune!

Miha, vin si eu la intalnire, ca si Ada, fara prunci. Saptamana viitoare pot oricand in afara de miercuri si joi.

Va pup.

Mama Marei si a Dorei


Tren de noapte

www.facebook.com/media/set/?set=a.108185485984290.8158.100003785175018&type=3" target="_blank"> TUTU-uri Handmade


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Ada, e ok . Cand si daca vor sa mearga la dansa, o sa iti las numarul si numele pe privat.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine

Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Aliclara spor la treaba si la cat mai multi clienti.

Azi am stat acasa, mi-am copt vinete, ardei, am pus rosii la borcan, am gatit, mai am niste afine in frigider, dar habar n-am ce sa fac cu ele.


Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, multumim!

Aida, nu ai deranjat deloc cu mesajul tau, noi iti multumim ca ai scris.


Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput