Fulguleti de nov-dec 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

tre' sa va zic ce bine arata lavinia, nici nu s-ar zice e e un bb ascuns acolo. plus lumina caracteristica gravidutelor ... arata bestial
lizzy clasa 0 merge bine. coloreaza destul de mult in caietele speciale, asta fiind modul de a invata comportament politicos, multimi, despartirea in silabe si alte asemenea. decupeaza la fel de mult. stiu asta pt ca dani e f "incantat" (toate pana la decupat). s-au apucat la after sa scrie cifrele ceea ce lui dani ii prinde chiar bine (nu-i place nici de frica sa scrie, dar, cu toate astea, e ffff incantat cand ii ies corect si mai ales cand doamna il trece la o noua cifra).
lui ii place. se trezeste cu drag in cele mai multe dimineati. in schimb spre sf saptamanii se simte oboseala .
cam astea ar fi.
va pup ca am audit si tre' sa bag liste, fisiere si iar liste si iar fisiere pana vomit [:((]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare,

ma bucur sa aud vesti despre fulguletii nostri :) . P e nitel mai inalt ... lizzy, tu l-ai vazut :) are cam 125 cm :) in schimb e slabutz....dar sper sa nu aiba probleme vreodata cu greutatea(cum am eu acum) .


saryta, P poarta incaltaminte ortopedica speciala, facuta pe comanda cu trimitere de la specialist . Costa f putin , fiind decontate de CNAS . Sunt din piele si P le prefera "pe cele speciale" in detrimentul tonei de incaltaminte "normala" ce o poarta cu talonet. Ghetutele sunt facute special pe piciorul lui in urma masuratorilor si a amprentei piciorului . Avem dreptul la 2 per de ghetute/sandale pe an . Nu cunosc ce fel de incaltaminte zici tu ca ar tre sa poarte finutul tau dar eu cred ca ..... se cam aseamana cu drumul nostru ;)

voi ce produse de toamna le mai dati fulguletilor ? eu ii dau catina cu miere in putin ceai cand iese de la gradi (ora12) si un sirop pt imunitate ( asa se numeste ) de la fares .

pupici

D cu P

ps : pisikaaaaaaa adeju ? alloooo!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Danita - multumesc de informatii ... ne-a spus si noua dc ca se deconteaza odata la 6 luni 800 ron, o sa facem si noi dosar numai ca ortezele Ponseti care sunt cele mai bune costa in jur de 300-400 euro si bb le foloseste doar 2-3 luni, apoi trebuiesc altele pina pe la 5 ani. Cam www.desprecopii.com/Images/Upload/picior31.jpg" target="_blank">asa arata.
Lavinia - ma bucur mult pt Mihaita, sa dea DD sa fie bine de acum si pupam .
Despre grupa preg - Antonia e f incantata, o place pe d-na, deseneaza, picteaza, decupeaza deci suntem multumiti.Sara e si ea f constiincioasa isi face temele fara sa o imping eu de la spate si inca nu s-a plans ca nu mai vrea la scoala .
gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

danita noi de umplem de catina cu miere, miere de manuka si first defence, cel din urma il ia si alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Noi nu luam inca nimic dar ma gandeam sa intreb med de fam despre uleiul din ficat de cod.
As vrea sa vad si eu ca creste Luca macar cu un centimetru. Stiu, nu e bine sa ma stresez dar in curand va fi chiar si sub minim.
Eu nu aflu multe de la scoala, dar il gasesc vesel cand il iau de la after. Deci, e de bine. Doar ca inca e nedisciplinat. Dar se va invata el in timp. Sper!
Saryta, sper sa gasiti ce cautati...
Danita, sa va fie de folos incaltamintea specialaYagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yagmur

Noi nu luam inca nimic dar ma gandeam sa intreb med de fam despre uleiul din ficat de cod.
As vrea sa vad si eu ca creste Luca macar cu un centimetru. Stiu, nu e bine sa ma stresez dar in curand va fi chiar si sub minim.
Eu nu aflu multe de la scoala, dar il gasesc vesel cand il iau de la after. Deci, e de bine. Doar ca inca e nedisciplinat. Dar se va invata el in timp. Sper!
Saryta, sper sa gasiti ce cautati...
Danita, sa va fie de folos incaltamintea speciala


Yagmur si Luca






cu inaltimea cred ca va va ajuta inotul. nu inteleg de ce nu are voie baschet
dani in primele 2 saptamani era teroarea invatatoarei, nimic nu-i convenea, nici nu vroia sa faca, a avut ceva de munca invatatoarea cu el. sunt sigura ca va mai avea, dar momentan s-a linistit (cred ca a fost o perioada de tatonare, sa vada daca invatatoare va renunta si il va lasa sa faca ce vrea el). cred ca avazut ca nu ii merge si acum accepta autoritatea ei. si mai toata ziua buna-ziua mi se spune cat e de schimbat si ce i-am facut. sunt sigura ca vor mai fi perioade de rezvratire si perioade in care "disciplina" va fi 0, dar sper sa treaca si acelea si sa fie doar episoane normale in dezvoltarea lor.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Laura, momentan inotul ii si este recomandat. Va merge o data/saptamana cu afterul toata iarna, iar la primavara incerc sa il duc de 2 ori/sapt. Avand scolioza nu e bine sa faca inca sporturi asimetrice. Dar la anul as incerca si baschet desi Luca nu e tentant de niciun sport.
Ar fi bine daca s-ar disciplina intr-o zi. Dar asa a fost el mereu si are in spate ani de gradinita si 3 seturi de educatoare. Si nu vad ca daca il cicalesc este bine. Il laud cand e cuminte dar nu prea apuc . Nici la scoala nu are vreun efect faptul ca e atentionat. Chiar nu stiu ce ar trebui sa faca. Faptul ca vorbeste nu ma deranjeaza asa tare, dar ii deranjeaza pe ceilalti. Dar nu e atent. Eu nu stiu ce fac la scoala, dar stiu ca neatentia asta il va costa in timp. Astept sa se termine cu weekendurile in Breaza si voi incerca sa mai lucrez cu el acasa; in timpul saptamanii nu am cand, venind tarziu acasa.. el la ora 20.15 este in pat.
Eu dorm pe apucate, ma trezesc sa il duc la pishu. La prima trezire doarme, il duc eu pana la toaleta, la a doua trezire merge singur dar mie imi sare somnul. Dorm cateva ore pe noapte si deja ma resimt. Imi vine sa-i cumpar pampersi .
Azi e Sf Luca si am uitat . Ice-cream day! Si gata!!

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Lukitaaaaaa, LMA ! sanatate si bine !!!

pupici cu soare de la noi !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

ia te uita-ma.

Vin si eu sa va mai vaz, ca de mult nu v-am mai vazt.

din ce-mi aduc aminte, ca am citit mult si pana sa scriu am uitat jumate.
ruxandra ..n-am prea priceput eu ce s-a intamplat, dar oricum nu conteaza. de bine precis nu-i.
sper ca esti ok acum..sau macar pe drumul spre .

laura o intrebare de-mi permiti...ce-i aia audit?..
in alta ordine de idei, mi se pare, din tonul mesajelor tale, ca ai trecut peste perioada dificila si te-ai repus pe picioare..ma bucur ca esti mai vesela .

danita haaaaaa...musiu p e mai inalt decat oaca!! ea are 122 cm/24 kg la ultima masuratoare.. p nu e cel mai inalt dintre toti de varsta lui? bea este, depaseste copilimea de la gradi cu juma de cap...ma distreaza cand le explica unora cate ceva foarte serios, se apropie bine bine de impricinat,ridica o spranceana si se uita-n jos e adevarat ca daca se infoiaza impricinatul bea se face mica, mica...da' tot in jos tre sa se uite


lavinia vesti bune, vesti bune!!nu mai stiu in ce saptamana esti, dar spune-mi, please, please, da din picioare bb?
mihaita cum a reactionat la marea noutate?

lizzy aici nema olimpiada in clase mici..nu am informatii de la prima mana decat pana in clasa a 3-a, dar pana acum au avut in doua un mini concurs la sport, in rest, foaie verde si-o lalea..
i nu mi se pare asa inalt...si bea e indesata , grasuna nu e, e...compacta.

yagmur noi nu luam nimic pentru imunitate. ma gandeam sa-i dau propolis, dar tot la faza de ma gandeam sunt din primavara...
neastamparat luca!
la after o sa mearga si bea cand o sa inceapa scoala, nici noi nu avem alta solutie. nu cred ca o sa-i strice...

noutati de la noi.
am fost pana acum la inot de 3 ori, e miercurea si nu stiu cum se face ca anul asta toate sarbatorile pica miercurea, deci facem una, sarim doo...
bea se descurca bine, sunt 7 copii in grupa, toti intre 5 si 6 ani, au inceput cu chestii de sustinut la suprafata, le spune pre nemteste macaroane plutitoare , si cu o centura in jurul pieptului..deci ziceam degeaba ca invata fara nimik.
din prima ora au trebuit sa se scufunde, acum, dupa 3 ore, inoata fara macaroana., mai au 8 ore, cand termina au de facut un bazin in lungime ca sa primeasca medalia "micul calut de mare"
important e ca-i place.

de la edocrinolog avem vesti caldute. nu-i rau, nu-i nici bine. o urmarim in continuare, controle regulate la 3 luni, notat orice semne suspecte.

la gradi e ocupata tare, au tot felul de proiecte, ieri au fost in padure de ex 4 ore, au colindat in lung si-n lat, bea a adunat gandaci, frunze si melci fara cochilie , au avut noroc de vreme super..a venit incantata si rupta de oboseala.
am observat ca e mai solicitata acum la gradi, chiar vine obosita, daca mai se si joaca dupa amiaza cu cineva, seara cade lata.
nu de mult mi-a spus seara inainte de culcare mama, sunt foarte, foarte obosita, a trebuit azi sa ma joc toata ziua!!!
mai stam impreuna si facem fel de fel de fise pentru prescolari.
bea se grabeste (oare pe cine-o mosteni?), cu cat mai repede cu atat mai bine, ca-i corect sau nu nu e important. e gata?? suuuuuper, urmatoarea...
ne antrenam, ne antrenam...

a, si ne-am inmultit. suntem 4 acu.
felix are patru picioare si-o coada, dar nu conteaza, tot familie e..
bea e incantata, se joaca amandoi pana cad lati , inca e de acord sa vina cu noi la plimbare aproape de fiecare data, si stie ca e responsabilitatea ei sa-l hraneasca. (cu ajutorul nostru, alfel ar flamanzi saraca potaie).

in linii mari si cuvinte multe, cam asta fu...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:


Laura,
Iti multumesc...ma faci sa rosesc..adevarul ca e mai mica burta decat prima data..si dr. a zis ca bebe va fi mai mic,probabil,dar asa trebuie sa fie fetitele..
Pacat ca nu ne mai intalnim la un cafeu,ceva...

Chinico,

:) te rugam sa mai ne scrii..
da din picioare cu mai mare pondere noaptea..sper sa se razgandeasca pana vine pe lume si sa isi schimbe orarul de "dansat"..
Mihaita si-ar fi dorit mai mult un fratior..si am regretat putin ca nu a fost..am eu asa o prejudecata ca legaturile sunt mai puternice intre fratii de acelasi sex..si abia cand se vede fata in fata cu ea voi putea spune cum e..

Va multumesc pt gandurile bune!

Lizzy,
asistenta lui,daca o mai stii, dupa ce i-am povestit ce si cum..a zis asa cu parere de rau..de ce nu ati mai venit tot la el? Si stau si eu si ma gandesc de ce?..in mare parte din cauza accidentului care l-am avut la venire si care mi-a aruncat asa o umbra peste episod..
Si in poze am observat ca Ianis parca a crescut vazand cu ochii..e bine ca e puternic..
Eu cand vad ce se intampla prin scoli..ma gandesc serios sa il dau la niste arte martiale,ceva,desi teoretic nu are voie.Dar,cand va mai creste si va fi mai constient de efortul care il depune si il va putea gestiona singur..il voi incuraja..sa poata face fata "smecherilor"...


Mergi la inceput