** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (87)
Raspunsuri - Pagina 3
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Iuliana, cum esti? Cum ai ramas cu dr, cu nasterea? ma bucur mult ca a stat cuminte bebelina pana dupa ziua lui Tudor. Eram convinsa ca vine mai repede, mai ales ca ziceai ca te simti obosita, picioare umflate, ca iti e greu... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
He he...sunt bine....Luni am fost la Bucuresti si i-am luat patut fetei si acum asteptam controlul de pe 10 august......Sincer nu imi vine sa progamez nici o data ca imi e groaza de bisturiu.....Eu o sa propun 20 august cu toate ca data maxima ar fi 21...Sa vedem cum e cicatricea ...Eu sper macar la ceva spontan ca la Sorina si Ramo.....Nu imi plac operatiile programate...
Laurika, imi pare tare rau ca sunteti in spital ! Sanatate multa!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
38+ Mara Andreea
ochidut spune:
Laurika imi pare tare rau. Sunt cu gandul alaturi de voi, o sa fie totul bine. Imi pare rau ca nu stiu nici un medic. Scrie si pe FB, acolo vad fetele mai repede si poate iti recomanda ceva. Sau trimite-i un mes Histaminei, ca ea mereu stie, poate iti foloseste.
Dar cum de a facut hernie?
Crispo. Iar nu a avut V somn? Imi e dor de blondin si de vorbele tale molcome
de Larisa Ioana 24.06.2010
histamina spune:
laurika, acum am vazut mesajul.vreau un nr de telefon de al tau pe pm,ca sa dau din coate.
stiu doi dr.sa vedem.
la budimex mi-era mai usor,dar si aici imi e ok.
sanatate multa!
dr Gerogiana e super ok.mai e si Danila ok.
da-mi un semn la 0724 364 344 sa stiu unde si cum sunteti acum.
pup.
sanatate multa!
Otiliav spune:
Neata!
Laurika, ne gandim la voi. Curaj si multa sanatate!
Da chiar asa Cris2010, ce mai faceti voi?
Iuliana, vrei sa ajungi la DPN? ce te mai inteleg ca preferi sa-si aleaga singura data nasterii.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
rodyka spune:
laurika, offf! eu nu te stiu sfatui cu nimic, dar va pup tare sa fie bine
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, si ce faceti pana la urma cu concediul? Mergeti de joi undeva? |
pai... n-a venit inca una din piese (un afurisit de bidon de apa!!), deci ne invartim prin imprejurimi. luni am colindat orasul pe jos, pe stradute si prin magazinele de pe centru, iar seara am fost la rest chinezesc. ieri am bantuit 3 ore prin piata, dupa-amiaza la plaja si seara la McD (Isa n-a vrut sa doarma deloc la amiaza, o ora jumate mi-a cantat, m-a pupat, dar n-a dormit un minut. in schimb am mai atipit eu!). azi mergem la aquatropic, desi e asa de innorat -cel putin in Motril. maine ne gandeam ca ducem masina la pus la punct, vineri din pacate trebuie sa se prezinte Florin cu niste acte , dar vineri noaptea plecam spre Tarifa . impartim zilele cum putem, sa ne placa si noua si Mariei, care protesteaza mereu ca ea nu vrea sa mearga nicaieri
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
ochidut spune:
ahaa Rodyka, Maria a juns la varsta dificila la care nu prea mai vrea sa mearga nicaieri?
de Larisa Ioana 24.06.2010
gabrielaene spune:
Laurika, sanatate multa la pici! Eu am auzit de dr Bratu de la Budimex, probabil Histamina poate confirma. E foarte foarte bun. Avti grija de voi si putere multa iti doresc! Si noi am trecut ieri printr-o mica interventie chirurgiala de polipi si amigdale, slava Domnului ca s-a terminat cu bine!
ramonavlas spune:
Laurika, sanatate multa!
Baby, si eu te inteleg perfect cu taieturile. Am fost si sunt f incantata ca fetele mele, desi erau programate pt cezariana, au venit cand au vrut ele.
Noi vrem sa mergem vineri la Cluj, cu tot cu bona. E soacra in spital.