Interimat pana in 12 septembrie

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Mickyy,calmeaza-te,ca nu e chiar asa......

Uite o sa dau un exemplu un pic fortat despre cum apar pe liste oamenii si de ce desi exista nu sunt luati in calcul unii.

Pornesc de la metoda depunerii declaratiei 112.
Raportarea se face pana pe 25 ale lunii in curs pentru luna anterioara.
Deci,un om care s-a angajatt pe 01.07.2012...(e exemplu)...va figura abia incepand cu 25.08.2011.Desi el exista si munceste,el nu va figura in baza de date pe 25.07.2012.

Pe principiul asta(in mare) se fac si listele.Pensionarii decedati in cursul lunii se scot fix 45 de zile dupa deces din listele medicilor de familie.
Decedatii la fel...daca mor sa zicem pe 11 iunie si decesul nu a fost anuntat la pensii pana pe 12 iunie atunci va apare ca decedat abia in august.Comunicat oficial,desi decesul e inregistrat pe 11.06.2012.
Este decalajul asta dat de diverse situatii.

Pornind de aici se poate extrapola si vedea de fapt care e miscarea...


Madalina


Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."


Salariatii sunt luati in calcul prin Revisal, iar in Revisal trebuie sa il declari cu o zi inainte de inceperea activitatii pentru ca altfel iei o amenda de behai. Si cum e criza putini sunt dispusi sa se incarce si cu amenzi.
Omu ala angajat in 01.07 trebuie sa apara raportat in 30.06.

Declaratia 112 e alta mancare de peste, in ea se declara impozitele si contributiile.
Dar intr-un fel ai dat un exemplu bun, cam asa procedeaza Ponta acuma, amestecatura totala din care nu mai stii ce sa vezi sau sa crezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Exemplul a fost impropriu dar analogia este buna.Nu e vorba de contabilitate ci de termene si de cum apar oamenii in diverse baze de date .
Si totusi 112 nu a fost contestata de nimeni.
Baza exista,Ponta nu face decat sa profite de cateva chestii deja existente.....ceva de genul daca vecinul meu si-a cumparat Q7 are bani,deci implicit cel care avea deja Q7 are si el bani..netinand cont de faptul ca poate unul din ei l-a luat in rate..rationamentul e ca are bani...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Stie cineva care este baza legala pentru care cetatenii romani cu domiciliul in strainatate sunt scosi de pe listele electorale ?

http://www.evz.ro/detalii/stiri/victor-ponta-guvernul-a-identificat-4-directii-care-ar-afecta-listele-electorale-994938.html#ixzz22Tyb1NWF

Edit: Vad din stirea de mai sus ca a revenit oarecum Ponta, partial ce-i drept. Ei, de cate ori incalca o lege revin si o incalca apoi numai pe jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pt NIET Schengen intra si Bulgaria. Si acolo n-a fost referendum. So, same old story
Ce parere aveti de "disponibilitatea" primararului Clujului, la refacerea listelor? Asta inca boicoteaza? aaa! e in concediu

Raportul cu nr. alegatarilor trebuia actualizat in fiecare an pana la finele lunii martie. Si anul acesta( tre sa-i dau dreptate lui Copy/Paste) era an electoral. Primarii USL si-au intrat in functii abia pana la inceputul lui iulie. Eu am pus la Recomandari un link , cu emisiunea Danei Grecu despre aceste liste. Si am pus-o nu ca mi- sdragi antenele, ci pt ca editia respectiva e revelatoare. BTW: apare si col. Dogaru acolo. Dc vreti sa va conturati o impresie despre personaj.


Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Stie cineva care este baza legala pentru care cetatenii romani cu domiciliul in strainatate sunt scosi de pe listele electorale ?http://www.evz.ro/detalii/stiri/victor-ponta-guvernul-a-identificat-4-directii-care-ar-afecta-listele-electorale-994938.html#ixzz22Tyb1NWFEdit: Vad din stirea de mai sus ca a revenit oarecum Ponta, partial ce-i drept. Ei, de cate ori incalca o lege revin si o incalca apoi numai pe jumatate.
Mirela se pare ca vei conta la cvorum...Ponta spune prostii pe banda rulanta...ma declar complet ametita de declaratiile guvernului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia05 spune:

Eu cred ca incep sa ma luminez. legea 3/2000, articolul 5, la care a s-a facut referire pe forum stipuleaza ca la referendum trebuie atinsa majoritatea electorilor de pe listele permanente.

Romanii cu domiciliul stabil in strainatate se pot inscrie la cerere in Registrul Electoral de la Autoritatea Electorala Permanenta, dar legea nu face referire la Registru ci la listele eletorale permanente (asa ceva nu exista in strainatate).

In concluzie, romanii cu domiciliul stabil in strainatate nu vor fi luati in calcul la stabilirea cvorumului. Pe cei plecati temporar si care au carti de identitate cu domiciliu stabil in Romania, chiar daca au si proprietati in strainatate, nu ii pot scoate de pe liste, ar fi ilegal. Ei trebuie numarati. Cum? Om vedea

In tot cazul, mare balamuc si incompetenta in tara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Mickyy,calmeaza-te,ca nu e chiar asa......



Madalina, esti desteapta, esti mama si esti user aici, poti sa ne spui ce d'acu vor astia sa faca?
Exceptand interesul major ca sa scape barosanii de mititica, ce pisici interes al boborului este satisfacut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia05 spune:

Ponta a revenit doar aruncand problema la CCR iar legea e clara, chiar daca aiurea, asa cum am spus in postul anterior

Mergi la inceput