Mergeti la referendum?

Raspunsuri - Pagina 62

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui catrinik

Asa hop top sa o dam iar cu plagiatul.
Sau cu: da' si ala a furat. da' si ala a facut!!!




Haha, cum mi se confirma ce spun, multumesc draga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui coracora



Tu insa cu cele 6-7 topicuri!!! si sute de postari la aceleasi topicuri pur si simplu nu poti fi banuita de interese personale in aceasta disputa politica. Nuuu, nici pomeneala!


Sa stii, m-am infliltrat in 2003 pe forumul desprcopii, cu scopul clar de-ai denigra pe crizel si viorel in 2012

Hai sa iti fac un scurt rezumat al ultimilor 3 ani din viata mea su "Dictatura basista", sa vezi ce de-am mai beneficiat de pe urma ei (daca vrei, cred ca pot sa iti pofer si linkuri la topicurile de pe forum unde am scris):
- 2009 - firma la care lucram (privata) decide reducerea salariilor (intre 25 si 50%) si eliminarea tichetelor de masa! Solutia: cautat si gasit job nou! (solutia usl-ista pentru cazuri de genul: uuuaaaa, jos basescu, dictatorul care taie salarii si pensii!)
- 2009 - firma la care lucra barbata-meu se desfiinteaza (pierde licenta, si isi restrange activitatea la 10-15% din cat avea inainte). Urmeaza 3 ani de cautat job, 3 ani din care aproape 2 familia noastra compusa din 3 copii + 2 adulti (cu rate la crexdite egale cu salariul meu) au trait aproape dintr-un singur venit, al meu, care intre noi fie vorba, nu e nici pe departe senzational! Pierdut masina, la un pas de-a pierde casa, dar nu ne-am pierdut pe noi! (solutia usl-ista pentru asa ceva: iesit in strada si urlat jos dictatorul, ca din cauza lui nu ne gasim noi joburi)
- 2011 - probleme de sanatate, internata de 2 ori in spital, facut scandal pentru ca nimic nu merge fara spaga acolo iar eu n-am vrut sa dau. Eu angajat platitor de taxe eram trimisa sa fac RMN la clinica privata si sa dau 8 milioane pe el iar colega mea de salon, muncitoare la negru in italia, si neasigurata in sistemul de sanatate, il facea gratis (evident, dupa ce in prealabil cotizase la doctorita).

De fapt, sincer, pe masura ce scriu, ma apuca asa o lehamite.....o sa ma opresc aici, oricum e inutil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

mickyy, nu are rost, pastreaza-ti energia pentru alte cauze :-)

Din ciclul, NU votam, dar monitorizam, se cauta www.blogary.ro/2012/07/observatori-la-referendum-din-partea-asociatiei-blogary/" target="_blank">observatori la referendum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Sa recapitulam, eu eram bine merci, fara acest circ. Basescu era presedinte, OK, ultimul mandat trecut de jumatate, stiam ca vom scapa de el oricum, lumea era impotriva lui dar o merita.

USL-ul previzibil castigase alegerile locale, avea guvern, prim ministru si prima sansa la parlamentare. Pana la urma era o alternanta normala la putere, nu cred ca cineva din PDL se asteapta dupa criza asta sa ramana pe functii. Asta e democratia, dau unii cu oistea-n gard, vin altii, dau si ei, ne punem sperantele in cei dintai. Si asteptam mereu pe cineva mai alb decat ceilalti care sa ne mai dea o speranta de bine.

Euro era bine merci, intr-un trend previzibil, tinand cont de crizele externe. Ma bucuram ca Greciei i se mai dau sanse si astfel si Romania este ferita de o alta criza. Datele macroeconomice incepusera sa se stabilizeze, se prefigura o relansare timida a consumului prin reintregirea salariilor bugetarilor. Existau statistici care spunea ca domeniul in care lucrez, grav afectat de criza, da semne de revenire.

Europa nu prea avea treaba cu noi, probabil ca Schengenul era aproape.

Si a venit furtuna asta politica fara precedent, care a aruncat in aer scena politica si economica romaneasca. Euro a crescut cu 7%, iar in saptamanile si lunile urmatoare vom vedea efectul in preturile de consum, pentru ca importam masiv ca si tara. Am ajuns oaia neagra a Europei, suntem in centrul unei furtuni politice denumita de multi din afara lovitura de stat. Toti politicienii ne arata in fiecare zi cea mai hidoasa fata a lor.

Si tot eu sunt cel care port responsabilitatea votului ? Tot eu, care-am stat acasa si la munca si mi-am facut treaba, am platit impozitele si mi-am rezolvat treburile pe care statul este incapabil sa mi le rezolve in mediul privat. Si care am incercat sa supravietuiesc si sa ma adaptez crizei avand responsabilitatea directa a facturilor si impozitelor ? Nu, merci.

Ei, cei care au provocat furtuna poarta toata responsabilitatea. Trebuiau sa citeasca legile si sa judece bine ce sanse de castig a inainte de a porni tavalugul. Trebuiau sa stie pe ce se bazeaza si sa ia de bune legile nu de proaste.

Pentru ca unii au o sete de putere nemaivazuta si pentru ca dorinta de razbunare a romanilor pe cel pe care-l cred capul rautatilor a atins o anumita cota tot eu sunt responsabila ? Ba, s-avem pardon, nu. Vreti sa-l demiteti, n-aveti decat, in limitele legii. Cu siguranta n-o sa-l plang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

"Doresc sa va informez pe dumneavoastra de o importanta hotarare adoptata, in aceasta zi, de Comitetul Politic Executiv, privind nivelul de trai al oamenilor muncii. Am hotarat, in aceasta dimineata, ca incepand de la 1 ianuarie sa majoram, in cursul anului viitor, retributia minima de la 2.000 de lei la 2.200 de lei..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andas spune:

Deci, Basescu a anuntat boicotul referendumului, iar in seara asta...surpriza, s-a razgandit, merge la vot. El, primul om in stat cum isi permite sa joace alba - neagra , zice-se din patriotism si pentru romani, slujeste interesul national.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Andas, d-l Basescu face ce vrea. E un cetatean al acestei tari si alege sa-si exercite dreptul la vot! Eu aleg sa nu girez toate mizeriile facute de Ponta si Antonescu in ultimele trei saptamani. Si ca sa facem un exercitiu trebuie sa intelegem ca fiecare isi apara propriile interese. Eu am facut un calcul simplu si in doua saptamani mi-a crescut rata cu 45 de Ron. Daca o tine asa inca trei luni cat isi face Crin freza cu placa prin oglinzile de la Cotroceni cam pe unde ajung? Aud?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Buna la toti, va propun un pic de umor:
http://www.gandul.info/news/referendum-2012-cele-mai-amuzante-mesaje-pro-sau-contra-traian-basescu-de-pe-facebook-9897487

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

**************
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii
va propun un pic de umor:

Tre' sa constat ca cei antireferendum au un umor cu multe clase peste (pseudo)umorul fanilor usl. Pe deasupra, uselistii nici n-au imaginatie; toate afisele antibasescu sunt copy-paste dupa afise pro-basescu din anii anteriori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Yeees, domnul presedinte Iliescu zice ca e antidemocratic boicotul, ce chestie domne sa ajungi la batranete sa vorbesti asa despre ceva- despre democratie - in conditiile in care tu ai caftit-o de cate ori ai putut....


Ce sa mai zicem de basescu....Asisderea!




Ce sa mai zicem de Antonescu...Asta era din ciclul "Ba al tau e mai cu mot" , de aceea te rog sa o iei ca atare.

Mergi la inceput