Mladite&Mugurasi marisori de mai-iunie 2008 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Alina cred ca e doar o perioada, toata vara si Eva a fost asa. Tu ai tinut-o acasa perioada asta? A interactionat cu copii? Mai poate fi si asta, eu fara sa vreau an izolat-o o perioada pe Eva dupa nasterea lui Lucas si se "salbaticise" acest termen l-am folosit eu in sensul ca devenise foarte timida si nu mai stia cum sa reactioneze cu copii. De vreo luna m-am mobilizat si oricat de greu mi-a fost am iesit afara la copii in fiecare zi si seara. Incet incet a redevenit stapana pe ea, a reinvatat sa ofere, sa ia, sa "lupte" ptr ce vrea. La ei puterea exemplului e cea mai buna lectie de depasire a emitiilor. Cel putin la Eva este, sigur. Mai mult decat atat, de cand stie ca va relua gradi este alt copil, cuminte si deloc obraznica, nu mai intinde coarda cum a facut toata vara, e vorbareata si activa, etc. Sunt multumita de ea se vede ca iese/a iesit din lenea in care intrase (si) din cauza mea. Ajunsese sa oboseasca imediat ca toata ziua statea la tv se uita la desene, dvd-uri, sau statea la masa si desena sau se juca cu figurinele ei. Acum face intreceri in toata regula cu bicicletele cu toti copiii.
Dau send sa nu pierd mesajul. Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Laurita si Simonacip bafta cu scoala, sincer va admir eu nu as mai avea energie sa stau sa invat...
Ai tinut si pe Mirci acasa in vara asta?
Eu am tinut-o pe Eva ca sa evitam imbolnaviri acum cat Lucas e mititel. Oricum vroiam sa intreb fete cu copilasi mai mari, acum ca au si ai nostri 4 ani sper ca va fi o iarna mai usoara asta, dpdv al imbolnavirilor, ma gandesc ca sunt si ei mai marisori si deja au o oarecare imunitate? Sau ma imbat cu apa rece? Gabitzam, Belle, help cu un raspuns!
Anyway am o grija acum ca o sa ma simt ca un cuc prin casa doar cu Lucaselu...

Haideti fetelor mai intrati si pe aici... Prea e liniste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ylari sincer, materiile suna asa bine ca m-as apuca sa le invat si fara sa am nevoie pentru scoala... sper sa ne faca placere si sa terminam cu bine.
Noi am stat toata vara cu toti 5. si Mirci si Matei acasa, David, Ilinca si Arsi. A fost destul de greu, tot timpul urla unul, tot timpul se bat doi dintre ei...SI noi asteptam gradinita ca pe painea calda. Sper sa o pot inscrie si pe Ilinca la cresa, ca la gradi nu or sa mi-o ia...:(
Acum, cu imunitatea...si eu zic ca am depasit greul, sper.

Apropos, Ilinca imi face febra de 4 zile, nu are nimic altceva, i-am dat cand si cand antitermic, nu ii dau mereu. Nu stiu ce o avea ca nu o doare nimic.
Va pup, ma duc sa ma uit pe niste carti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Laurita poate iese vreo maseluta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Victoria merge la gradi in 6 e prima zi. Apoi pauza pana in 10 si din 10 merge zilnic, 2 ore jumate! Mi-e teama de atatia virusi, mi-e asa groaza, eu o sa fiu paranoia raaaaaaaaaaaau... Marti (in 4) mergem sa cunoastem educatoarea. Victoria abia asteapta; eu sunt impartita: si incantata ptr. ea, o sa invete si ea sa se joace ca un copil de 4 ani, ca pana acum se juca... cum sa zic? cum ii zicem noi sa se joace, asteapta mereu sa-i spunem ce sa faca. Deocamdata, ea se joaca la 'nivel de adult'. Vreau sa o vad si eu jucandu-se ca un copil. Acum 2 seri a venit nasa cu nepoata-sa (2 ani) si am vazut-o si eu pe Victoria murdara! pe maini au cerut sa le pun apa in lada cu nisip si au scos tot nisipul ala ud, l-au pus pe banca de la masa de picnic si au facut placinte :), dupa care l-au intins pe toata banca, cu mainile, evident. Vienna era din cap pana-n picioare plina de nisip ud. Victoria doar pe maini, dar e un pas inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Nadia abia astept sa ne povestesti de Victoria la gradi, am si eu emotii ptr voi!!!
Am luat si noi azi avizul medical, de luni incepem "serviciul"
Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ylari asta sper si eu, intr-adevar!
Nadia vaaai, cred ca o s afie superstresant cu racelile...eu am o fosta prietena de facultate, a avut leucemie, s-a tratat in Germania, a facut citostatice si acum, dupa nici 10 ani, are un bb de toata frumusetea... Cred ca asa va fi si viata Victoriei de acum inainte: normala. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Ylari asta sper si eu, intr-adevar!
Nadia vaaai, cred ca o s afie superstresant cu racelile...eu am o fosta prietena de facultate, a avut leucemie, s-a tratat in Germania, a facut citostatice si acum, dupa nici 10 ani, are un bb de toata frumusetea... Cred ca asa va fi si viata Victoriei de acum inainte: normala. Doamne ajuta!Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010



Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Iar v-ati ascuns? Bataitza!!!
Noi pregatim rucsacelul ptrgradi.
Ieri am fost la dr ptr avizul de intrare in comunitate, a consultat-o, este ok, 107 cm si 16 Kg. Ne-a recomandat imunal sirop ptr per rece. Lucasel lafel de in forma are 6,35 kg si 64 cm.suntem bine, ceea ce va doresc si voua :)
De maine mi se va scurta programul de somn (iar) ptr ca va trebui sa pornesc fata, spalat pieptanat imbracat, sterilizat si pregatit totul ptr peste zi.
Sper sa ma descurc.
Duminica frumoasa in continuare!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Wow, Ylari, ce inalta e Eva... sau o fi Victoria mica? Noi avem abia vreo 101 cm (daca) si 13,5 kg.

Mergi la inceput