Bobocei de sept-oct 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Ilinca si Vero, cu placere. Sper sa si reusiti si sa fie destupati la minte cei de la HR ca pe unii nu prea ii intereseaa ce zice legea. Succes!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Se pare ca mergem cu toatele maine in Carrefour :))

Bob, eu am preferat sa intru in concediu de odihna inainte, doar ca sa fiu libera de la 1 iulie, prenatalul incepe de pe 16 Imi pare rau ca sotiorul tau pleaca, si eu as fi la fel de suparici in locul tau, dar gandeste-te ca noi suntem aici pe forum si te mai consolam la nevoie Oricum, or sa treaca astea 3 sapt mai repede decat iti imaginezi.

Olivette, sunt pe grupul de fb, Stela Matei, am cateva poze, deci poti sa ma reperezi

Nu vreau sa par total dezinformata, dar la ce bun saculetul pt dormit?

fericita 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Bunaaaa!!

Astazi sunt (din nou) in focuri la munca. Am incercat sa citesc printre randuri ce ati scris, fete dragi si vorbarete!

La multi ani tututor care isi sarbatoresc astazi ziua de nastere! Felicitari pentru schimbarea saptamanii Ne apropiem cu pasi grabiti!

Super pontul cu Farmacia Tei! Femibionul 2 este cu 23 Ron mai ieftin decat in orice farmacie de unde l-am luat pana acum! Deci, sar'naaa

Hai neuronule, ce mai vroiai sa le spunem fetelor?? Ah, da, Carrefour: si eu ma duc in seara aceasta, can't wait!

Si sotul meu va pleca.. din nou... nu a fost deloc cu mine sarmanul :( Cand am aflat de sarcinuta era in Anglia, a venit cand eram in 3 luni, a plecat dupa 2 saptamani, a venit in saptamana 24 si pleaca peste 2 saptamani iar si se intoarce in septembrie Deci cunosc si resimt cumplit ce vei simti si ceea ce simti Bob. Im here for you *hugs*

Stella, ma bucur ca iti place faza cu zatul de cafea. Si eu am aruncat in prostie produse care contineau parabeni. Ultima mea descoperire, desi scumpa rau.. sampon si balsam de la Apivita, Propoline, miroase genial, 95% de origine naturala si iti lasa un par curat, care nu se ingrasa (poti sta si 5 zile nespalat pe cap si nu se vede)

Hm hm, aveti cuvantul meu ca am o groaza sa va spun dar nu am timp!

Multumesc pentru griji fetele, incerc sa nu ma mai stresez la munci. Cred ca era pe bune faza cu hidratarea, cam uit sa beau apa

Va pup, sper sa intru pe seara sa mai vorbim.

P.S Vreau si eu maine la intalnire, are loc in Bucuresti?

26+ cu

-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Ma mai tineti minte?

Ma chinui sa recuperez din urma, mai am de citit vreo 2 capitole inca.
Voiam sa va felicit pentru vestile bune din ultimele capitole si pentru culoarea carutului.
Si sa urez celor ce-si sarbatoresc azi ziua numelui!

Noi suntem bine, crestem. Experimentez ceva contractii, parca incep sa fie si semidureroase uneori. Si am abia peste o saptamana programare la dr. Sper sa fie totul ok.
Si cu caldurile e greu, si iar se anunta cateva zile de canicula.
Nu am mai suferit asa de caldura din anul in care l-am nascut pe Andrei. Dar atunci deja nascusem pe vremea asta, sufeream impreuna de caldura.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Fetelor, dar daca maine tot mergem fiecare pe unde apuca prin carrefour, pe la reduceri, n-ati prefera sa mutam duminica mai pe la pranz intalnirea? In buc, Kytana. Si mersi pt pontul cu samponul . Asta caut acum, sa vad cu ce varianta bio eficienta pot inlocui lorealul :)) Si suna bine ce zici tu, mai ales acuma vara cand parul se imbacseste asa usor. Cat costa samponul si balsamul?

Mada, bine ai revenit!

fericita 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

fetelor care suzete sunt mai bune? din ce material?
m-a luat febra cumparaturilor si pe mine, care pana acum am stat super cumintica, cred ca sotul meu o sa se cruceasca putin cand o sa vada cate analize ale pietii am salvat sa ne hotaram impreunala ce e ok pt noi.


27+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

buna dupa-masa din nou!
vad ca sunteti in focuri cu cumparaturile si concediile...bafta cu toatele!
imi pare rau de cele care ramaneti fara sotiori o perioada, am experimentat-o si noi la-nceputul casniciei...dar, suntem noi aici pentru orice
sa stiti ca aldedra, farmacia de care zicea si adina, are produse foarte faine si preturi super! o stiu pe sefa, sunt foarte seriosi si partea online le merge tare bine...m-am uitat acuma la femibion 2, la tei e 62,5 iar la aldedra e 58!
mie mi-a recomandat o prietena sa-mi cumpar asa ceva, cica e 5 in 1 si foarte util http://www.aldedra.ro/aparatura-medicala/joycare-medifit/multi-kit-hrana-pentru-bebelus-jc-228
ce credeti?
pupici


_
26+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna!

Ma alatur si eu clubului fara tatici la indemana.... Marius a meu a plecat in Nisa imediat dupa pasti si nu va veni acasa decat aprox. 1 saptamana in August si de sarbatori cand vom face si botezul.... oricum mie imi este mai usor decat lui ca am serviciul si broscuta sa imi distraga atentia dar el a zis ca nici nu mai indrazneste sa se uite la pozele pe care le-am pus pe FB ca ii e prea dor de casa


fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

22+ Emma Andreea

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

legat de durata concediului de odihna, in functie de activitatea prestata si numarul de zile de concediu medical...tocmai intreba o d-na la cate zile de concediu de odihna are dreptul, tinand cont ca a fost si in medical, pe club legislatia muncii...iar "specialistii" i-au raspuns: "Puteti beneficia de concediu de odihna, strict pentru timpul cat ati prestat activitate in cursul anului.
HA! iti vine sa mori incet...in tara asta, daca nu-ti cunosti drepturile fac altii ce vor cu tine

_
26+ David Gabriel Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Stella, eu le-am luat de la Sensiblu, ulterior am cautat si doar sensiblu am gasit ca si distribuitor. Vad ca au acum o oferta cu 50% al doilea produs cumparat: http://www.sensiblu.com/index.php?page=pagini&PageId=APIVITA%20-%20Sampoane_632. Eu am dat 80 LEI pe amandoua (sampon + balsam) Balsamul zici ca este crema de dat pe corp asa de consident ce este. Si miros... Am primit multe mostre de la farmacie, au o crema de corp divina cu iasomie! O zi intreaga si-a pastrat mirosul. Dar 100 LEi nu mi-a venit sa dau pe ea

Eu duminica am program cu sotziorul, ne sarbatorim aniversarea de cand ne-am cunoscut
Dani, eu ma uitam la suzetele de la Dr. Brown. Eu ma gandeam sa nu ii dau suzeta, eu una nu am vrut si ma gandeam ca daca nu ii dau... ce rau sa ii faca? Inca ma gandesc la acest subiect.

Uuu corinuka, si mai ieftin? nu credeam ca se poate Genial!

Ramona - un mic group hug cu toatele. Trebuie sa fim si noi puternice, nuuu? doar nici ei nu pleaca de placere. Sa le fim si noi sprijin lor. Noi macar ramanem cu pisoii, dar ei sunt singurei pe acolo.

Bine ai revenit mada! Ma bucur sa aud ca totul este in regula Te mai asteptam cu vesti

26+ cu

-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]

Mergi la inceput