Nasterea la Arcadia - Iasi (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui casandralin

nu vreau sa par carcotasa ( ok, sunt) dar asat parca trebuia sa fie subiectul cu Nasterea la Arcadia - nu prea am mai vazut pe nimeni care sa intre si sa povesteasca cum a decurs nasterea sau ce a fost inainte. Sau despre alaptarea imediat dupa nastere - am ineteles ca la arcadia ar fi specialisti in asa ceva . Nu va suparati dar subiecte despre diversificare si alimentatia bebelusilor sunt o puzderie.


Daca ai fi citit capitolele anterioare ai fi vazut toate nasterile povestite. Fiecare mamica dupa ce a nascut si-a expus punctul de vedere despre Arcadia, nasterea aferenta etc. Nu cred k este oky sa reluam la fiecare capitol aceleasi chestii. Este normal sa trecem peste si sa vb despre noutatile din viata fiecareiasi sa impartasim pareri, mai ales k multe dintre noi suntem la primul copil si experinetele fiecareia ne sunt de ajutor.

Mami fericita cu Stefan Darius 15.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

simonik, ai punctat extraordinar de bine
casandra,aproximativ 80% din mamele de pe prima pagina au povestile nasterii,alaptare dupa nastere si prb nou nascuti. capitolele anterioare sunt full de aceste detalii.acum nu avem burtici sau proaspete mamici.sau poate sunt care ne citesc dar le e jena sa scrie. nu a fost mereu asa.noi continuam si cu alte subiecte pt ca aici am invatat o groaza de kestii corecte si importante pt copi nostri.si DA, site-uri de diversificare sunt, dar eu de aici am invatat f multe,si inafara de 2 -3 siteuri cu infrmatii CORECTE ,celelalte m-au lasat rece.
apoi, este un loc unde noi vb de mult timp si ne simtim bine, cum de altfel mi-as dori sa fie si in cazul tau. .oricum,poti intreba orice doresti sa afli,ti se va raspunde cu drag! si inainte de nastere si recent dupa si mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Hello!!!

Am revenit si va fac un rezumat

-totul a fost minunat, am retrait acea zi minunata de acum 5 ani,detasata ,calma si fara gandul la bebe deoarece stiam ca e pe maini bune si nu l-am lasat plangand.( ca a papat salam si pizza in lipsa mea trecem cu vederea)
- a papat si a dormit bine,i-am lasat lapte de migdale si a fost o alegere minunata
- seara l-am adus la la 11 la sala, a adormit pana la 3 ok,apoi foiala din juma in juma de ora,adica am pierdut o gramada de chestii faine la dantuiala, dar asta e
-abia astept pozele,peste vreo 2 sapt

Iulia cu intarziere La multi ani!!!! sa fii iubita si fericita alaturi de bebe Andrei si tati

Daca burtica Casandra a zis ce a zis poate e cazul sa parasim topicul si sa facem altul gen Mamici Arcadia,cum e la odisee,tot nu inteleg, a intrebat si nu i-am impartasit din povestile noastre sau ....

Melise cum a fost la Bicaz? racoare cu siguranta

Lena subiectul cu cereale e cam vast...eu citesc blogul cristelei georgescu si aplic f multe din ideile ei, ea e vegana si copii ei nu-s deloc anemici,din contra...
Cand face bebe D 1 an o sa-i fac tortulet si lui inspirat din retele ei, am citit si eu precum ca cerealele se digera cel mai greu si ca organismul lor nu e suficient de dezvoltat....cam complicat...aia nu,aia nu...in concluzie ce ar fi ok sa-i dam sa manance? ca si legumele contin fibre..deci...

Nu ca eu m-as axa pe cereale,dar recunosc ca adaug si eu niste quinoa,tapioca, mei,orez,porumb in diferite combinatii si in cant de genul max o lingura(in functie de cant de papa)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

n-am nimic impotriva - discutati fetelor, impartasiti-va experientele cu bebeii - fetita mea are 7 ani la mine sunt alte griji acum dar pt mine forumul asta trebuia sa fie despre nasterea la Arcadia - info noi, pareri pro si contra, recomandari , impresii. Cand am intrat prima oara pe forum am stat 2 ore ca sa ajung la pagina asta si sa gasesc ceva concret despre nasterea propriu zisa. La asta ma refeream.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata mamici :)


Eu cand am intrat prima data am citit toate capitolele din urma, deci cand am ajuns aici stiam cum se naste, cum sunt asistentele cum sunt medicii cu care au nascut fetele, ce s-a modificat, cum a fost :D
E adevarat ce spui tu Casandra, dar cum au spus si fetele mai devreme, daca ai intrebari le pui si raspundem. Daca ne-am muta pe alt topic, aici cu siguranta nu s-ar mai scrie decat din an in paste si daca cineva ar pune o intrebare legata de arcadia nu ar fi nimeni sa raspunda. deci ti se pare mai ok asa?

Simonik nu stiu sa iti raspund la intrebarea cu vaccinul, din cate stiu cel de 4 luni are o intepatura, dar cel de 6 luni 2 intepaturi (dintre astea doua unul este continuare la cel de 4 luni... sau ma insel eu).

Claudia, da ai dreptate, e foarte vast si putin din fiecare nu face nimic :D i-am mai dat si eu quinoa si hrisca si o sa ii mai dau ocazional. dar paine, biscuiti hmmm... ma mai gandesc ;)
Si da, nici fructele cica nu sunt ok... i know... mergem pe instinc si mai mult pe al lor in acest caz decat pe al nostru, eu daca o sa vad ca Maia vrea sa manance un anumit aliment (ma refer la alimente neprocesate) nu o sa o refuz
Feramisu? sa imi zici cum a iesit ca si eu as vrea sa ii fac





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

buna ziua mamici si bebici!
Eu va citesc ori de cate ori am ocazia.chiar am incercat sa postez pt claudia cateva din experientele noastre din nasit sau mers la nunta cu bebe dar cand sa-l postez s-a luat netul....anyway
Casandra cei de la arcadia schimba periodic unele informatii cu privire la serviciile medicale.cu un an in urma nasterea naturala costa 2500ron acum parca costa 1700ron, si avea inclus in pachet o sedinta lamaze in care alaturi de alte cupluri, se puteau afla inf despre travaliu, nastere, etc, (nimik nou dar prezentat pe intelesul tuturor si mai ales al taticilor), pe urma niste analize premergatoare nasterii, pt a sti cum sta mama la capitolul stare de sanatate si pregatire de nastere si o intalnire cu un medic anestezist in eventualitatea aparitiei unei cezariene.mai includea 2zile de spitalizare in care iti erau asigurate mancare, produse igienice, vestimentatie spital, ceai, apa, servicii medicale, calmante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

in urma feedback-urilor ei isi 'reseteaza' serviciile si preturile.anul asta in pachet mi se pare ca intra si sedinte de masaj pt mamici, pretul a mai scazut, rezervele sunt cu 2 paturi, poti opta sa stai si singura, contracost parca, tu ziceai ca vrei sa nasti cu dr mihalceanu?e medic colaborator parca, s-ar putea sa perceapa tarif suplimentar.poti sa intri si pe site la ei.scuze, eu nu sunt coerenta pt ca pitik e f agitata, o masea i-a spart gingia si alte doua stau sa sparga.o iau pe campii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Pupicei fetelor!casandralin bun venit!Toate mamicile care au postat in acest topic si au nascut la Arcadia au postat la randul lor povestea nasterii, pareri, impresii si tot alaiul atunci cand au nascut.Sunt aproape 40 de povesti despre nastere in aceste 40 de capitole insa iti trebuie timp. Ce am scris noi in aproape 2 ani nu poti citi in 2 ore.Daca nu a mai aparut nici o mamica noua evident ca am ramas aici tot grupuletul de mamici Arcadia si noile informatii le aflam de pe sit-ul Arcadia sau de la burtici nou venite.Deja suntem ca o mica familie.Ne sfatuim, ne intalnim cu tot cu bebelusi si discutam diferite chestii.Fetele au perfecta dreptate.Daca nu am mai scrie nici noi, acest topic ar fi ingropat in arhiva si scos la iveala doar prin cautari pe Google.Nu poti vorbi la nesafarsit in 40 de capitole numai despre nastere odata ce majoritatea fetelor au bebelusi maricei de acum.Daca te intereseaza ceva sunt sigura ca vei primi raspuns de la una din mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

CLAUDIA ,LENA multumesc de urari !
Claudia ,ma bucur sa aud ca a fost bine la petrecere ! ,acum ca a trecut si asta poate ne vedem ,pe saptamana viitoare ca pleaca sotul meu din nou si o sa avem masina la dispozitie ,mai vb noi .
Si cu LENA as mai face o iesire la PALAS ,mai mergeti cu noi ?
la fete !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:


Evidemant Iulia






Mergi la inceput